Ειναι πολύ λίγες μέρες που γράφτηκα μέλος και νοιώθω κιόλας το περιβάλλον του forum αρκετά γνώριμο αν και έχω αρκετές ελλείψεις στη διαχείρηση το site. Σας ευχαριστώ όλους για τη ζεστή υποδοχή σας που βοήθησε να αιθάνομαι ότι βρίσκομαι αμέσως από την αρχή σε οιικείο και φιλικό περιβάλλον. Μετά και τις πρώτες πληροφορίες που πήρα από πολλούς, άρχισα την προετοιμασία για το επόμενο ταξίδι μου, στην Ισλανδία. Βοηθάει πολύ και το εξαίρετο οδοιπορικό "Ισλανδία ο γύρος του νησιού" με τη λεπτομερή περιγραφή και τις ενημερωτικές οληροφορίες του. Οπως μάλιστα συμβαίνει συχνά και σε πολλούς άρχισα να ταξιδεύω με τη φαντασία μου, σχεδόν βλέπω τα τοπία, άλλους ανθρώπους,geyser, καταρράκτες και παγετώνες. Μήπως είναι τελικά και αυτό κομμάτι του ταξιδιού που απολαμβάνουμε ;
Η αίσθηση ότι ετοιμάζεσαι, η αλλαγή και φυγή από τα μικρά και καθημερινά, το ότι περιμένεις το άγνωστο, το διαφορετικό όλα σε συναρπάζουν. Μερικές μάλιστα φορές το πιο σημαντικό κομμάτι του ταξιδιού, είναι αυτό που δημιουργείς μόνος σου στη φαντασία σου και το ζεις ίσως όπως θα τόήθελες να είναι. Ιδιαίτερα όταν το κυρίως ταξίδι σε απογοητεύει, δεν σου προσφέρει τίποτα από αυτά που περίμενες. Μένει όμως η φαντασία, η απογείωση που έζησες και που δε΄θα την είχες χωρίς το πραγματικό ταξίδι ακόμη και το πιο αποτυχημένο.
Η αίσθηση ότι ετοιμάζεσαι, η αλλαγή και φυγή από τα μικρά και καθημερινά, το ότι περιμένεις το άγνωστο, το διαφορετικό όλα σε συναρπάζουν. Μερικές μάλιστα φορές το πιο σημαντικό κομμάτι του ταξιδιού, είναι αυτό που δημιουργείς μόνος σου στη φαντασία σου και το ζεις ίσως όπως θα τόήθελες να είναι. Ιδιαίτερα όταν το κυρίως ταξίδι σε απογοητεύει, δεν σου προσφέρει τίποτα από αυτά που περίμενες. Μένει όμως η φαντασία, η απογείωση που έζησες και που δε΄θα την είχες χωρίς το πραγματικό ταξίδι ακόμη και το πιο αποτυχημένο.