• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η πιο τρομακτική διαδρομή ποδηλάτου

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Aπό προσωπική πείρα, να σας πω ότι περισσότερο επικίνδυνες είναι οι περίεργες αγελάδες της περιοχής που σκουντάνε το σύμπαν (υπάρχει και βίντεο για επιβεβαίωση...), παρά οι βράχοι....στην άκρη των οποίων έτσι κι αλλιώς φτάνεις μπουσουλώντας και πέφτεις μπρούμυτα για να κοιτάξεις κάτω....η ακροφοβία μου δοκιμάστηκε με επιτυχία...
Rosa, με μπέρδεψες... μιλάμε για το ίδιο μέρος? στην Ιρλανδία? Εντάξει, αγελάδες έχει (φυσικά!) αλλά όχι και στις άκρες, πιο μέσα, στα χωράφια. Εκτός αν μιλάς μεταφορικά... Define please!

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Rosa, με μπέρδεψες... μιλάμε για το ίδιο μέρος? στην Ιρλανδία? Εντάξει, αγελάδες έχει (φυσικά!) αλλά όχι και στις άκρες, πιο μέσα, στα χωράφια. Εκτός αν μιλάς μεταφορικά... Define please!
Χα, δίκιο έχεις, ήταν κάπως ασαφές...Δεν εννοούσα πως οι αγελάδες στέκονται στις άκρες. Αυτές στέκονται πιο μέσα, και κουτουλάνε αυτούς που φωτογραφίζουν από μακριά τις άκρες...Αν καταφέρω να σκανάρω φωτό, θα την ανεβάσω να γελάσουμε!

(Όπως και στα Αράν, το πιο επικίνδυνο δεν είναι οι γκρεμοί τους, αλλά οι ταύροι στα χωραφάκια από πίσω τους...γενικά είχα ένα θέμα με τα βοοειδή στην Ιρλανδία...)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Χα, δίκιο έχεις, ήταν κάπως ασαφές...Δεν εννοούσα πως οι αγελάδες στέκονται στις άκρες. Αυτές στέκονται πιο μέσα, και κουτουλάνε αυτούς που φωτογραφίζουν από μακριά τις άκρες...Αν καταφέρω να σκανάρω φωτό, θα την ανεβάσω να γελάσουμε!

(Όπως και στα Αράν, το πιο επικίνδυνο δεν είναι οι γκρεμοί τους, αλλά οι ταύροι στα χωραφάκια από πίσω τους...γενικά είχα ένα θέμα με τα βοοειδή στην Ιρλανδία...)
:haha::haha::haha: Τι μου θύμισες τώρα! Τι ανφάς, τι προφίλ, τι υπό γωνία, ταύρους & αγελάδες στα Αράν, προσωπικό άλμπουμ τους έχω κάνει!

Και οι δικές μου φωτό σε χαρτί είναι κι άντε να ψάχνεις και να ξεχωρίζεις πρώτα και μετά το σκανάρισμα... Ίσως, όμως, έτσι νά'ρθουν πίσω κι οι μνήμες και να προκύψει καμιά καλή ιστορία, ε? (όχι σαν της Μαλαισίας, βέβαια - θού Κύριε φυλακή τω στόματί μου)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Update: O "φάρος" τελικά ήταν πύργος! Και, έχει γίνει και κέντρο επισκεπτών, πολύ καλό απ'ότι φαίνεται (όταν πήγα δεν υπήρχε το συγκεκριμένο).

Δείτε εδώ: Official Cliffs of Moher website, Ireland's top visitor attraction το πρώτο βιντεάκι με τη μουσική ανοικτή και ταξιδέψτε...

Δεν είναι δα και τόσο τρομερό όσο νομίζετε κορίτσια...

aimg694.imageshack.us_img694_2318_moher2.jpg

aimg704.imageshack.us_img704_7122_moher1.jpg

Ιδού και μιά από τις ακτές του Donegal, παρμένη μέσα από αλιευτικό καϊκι. Οι άσπρες κουκκίδες μέσα στο πράσινο είναι πρόβατα (!). Άνθρωπος δεν κατεβαίνει εκεί φυσικά, τα εκπαιδευμένα σκυλιά τα μαζεύουν επάνω και οι βοσκοί τα ξεχωρίζουν από τα χρωματικά μαρκαρίσματα που έχουν στο μαλλί τους.

aimg706.imageshack.us_img706_3519_donegal.jpg

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Μια χαρά σε βρίσκω!!! Εγώ έφτασα μπουσουλώντας στο χείλος....από τότε το απέκτησα το τρέμουλο......

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Μια χαρά σε βρίσκω!!! Εγώ έφτασα μπουσουλώντας στο χείλος....από τότε το απέκτησα το τρέμουλο......
Είδες, είδες? Έψαξα και βρήκα κάτι φωτογραφίες πριν κιτρινίσουν να τις σώσω! Και το αποτέλεσμα υποφερτό...

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Είδες, είδες? Έψαξα και βρήκα κάτι φωτογραφίες πριν κιτρινίσουν να τις σώσω! Και το αποτέλεσμα υποφερτό...
Μη μου το θυμίζεις κι είχα πάθει μεγάλη νίλα! Μου τις κιτρινίσανε όλες στο φωτογραφείο κατά την εμφάνιση, κι είδα κι έπαθα να τις συνεφέρω....Βάλε κι ότι πήγα το 95, ε, θα την έχουν πάθει τη χλωμάδα τους....

υ.γ. πρέπει να αγοράσω ένα σκάνερ, δεν πάει άλλο...:(

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Update: O "φάρος" τελικά ήταν πύργος! Και, έχει γίνει και κέντρο επισκεπτών, πολύ καλό απ'ότι φαίνεται (όταν πήγα δεν υπήρχε το συγκεκριμένο).

Δείτε εδώ: Official Cliffs of Moher website, Ireland's top visitor attraction το πρώτο βιντεάκι με τη μουσική ανοικτή και ταξιδέψτε...

Δεν είναι δα και τόσο τρομερό όσο νομίζετε κορίτσια...

aimg694.imageshack.us_img694_2318_moher2.jpg

aimg704.imageshack.us_img704_7122_moher1.jpg

Ιδού και μιά από τις ακτές του Donegal, παρμένη μέσα από αλιευτικό καϊκι. Οι άσπρες κουκκίδες μέσα στο πράσινο είναι πρόβατα (!). Άνθρωπος δεν κατεβαίνει εκεί φυσικά, τα εκπαιδευμένα σκυλιά τα μαζεύουν επάνω και οι βοσκοί τα ξεχωρίζουν από τα χρωματικά μαρκαρίσματα που έχουν στο μαλλί τους.

aimg706.imageshack.us_img706_3519_donegal.jpg
Πολύ ωραίο το βιντεάκι και με υπέροχη μουσική !

Δεν μοιάζει δύσκολο, είναι αλήθεια...αλλά η χαμογελαστή φωτο σου, στο γκρεμό, μου το χαλάει ;) και...:shock::shock::shock:, ίσως μπουσουλώντας, που λέει και η Ρόζα !:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.658
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα