• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η πενταημερη μου....

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Χα! Ίδια χρονιά πενταήμερη είχαμε πάει; Πες μου ότι είχες πάει και Κρήτη.
Ναι, Κρήτη... Μάλιστα επειδή εμάς η πενταήμερη ήταν...εννιαήμερη και αεροπορική (ε ρε μίζες που έβγαλε το δεκαπεντεμελές, ο ένας -γιος υπουργού- περηφανευόταν μερικά χρόνια αργότερα πως έτσι έβγαλε τη Virago του) είδαμε και το 0-1 του Βαζέχα (3/4) και τον ημιτελικό της Ευρωλίγκα (9/4), που τότε λεγόταν Πρωταθλητριών.

Τον τελικό ευτυχώς τον είδαμε σπίτια μας χωρίς τις καθηγήτριες να ρωτούν πάλι ποιος είναι ο Βράνκοβιτς (ένας Σέρβος επιτετραμμένος που την έσπαγε στο Μέτερνιχ, άσε μας κυρά μου να δούμε το ματς).

Πάλι καλά που μου θύμησες και κάτι από εκείνες τις ημέρες γιατί γενικώς αυτό το πενθήμερο της ζωής μου είναι λίγο αχνό.....

Γιατί είναι αχνό; Μπαφιάσατε; Γίνονται τέτοια στις ελληνικές πενταήμερες; Σοκαρίστηκα τώρα. Α να χαθείτε παλιόπαιδα. Αλήτες. Γιεγιέδες. Τσαντάκηδες.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ε,όχι και τσαντάκηδες!!!

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Λοιπόν εγώ δεν είχα πάει λύκειο στην Ελλάδα, αλλά στο Βέλγιο.
Είχαμε πάει 2 εκδρομές την τελευταία χρονιά. Η μία ήταν στην Ελλάδα :-D και ήταν μήνας Μάιος θυμάμαι. Είχαμε έρθει στην Αθήνα θυμάμαι για 7 μέρες και είχαμε πάρει και καράβι για βόλτα σε Ύδρα και Σπέτσες. Θυμάμαι κάτι παιδιά που ήταν από Σκωτία πως κοίταζαν την Ύδρα όταν φτάναμε με το καράβι, τόσο πολύ τους άρεσε. Το όλο ταξίδι ήταν ένα πρόγραμμα που υπήρχε σε επίσκεψη σε ελληνικά σχολεία. Το σχολείο που πήγαινα στο Βέλγιο ήταν από τα λεγόμενα Ευρωπαικά. Σε αυτά τα σχολεία πάνε παιδιά από ολες τις χώρες της Ε.Ε και στο τέλος βγαίνεις και μιλάς 4-5 γλώσσες...είχε πλάκα που στα σχολεία στην Ελλάδα που είχαμε πάει τα παιδιά εκεί είχαν μείνει αλάλου με το πως ξένα παιδιά μίλαγαν ελληνικά. Ειχαμε περασει τελεια γιατι ειχαμε φυγει απο μια βροχερη πολη και ειχαμε ερθει στον τελειο αττικο ουρανο!!!

Η δεύτερη εκδρομή που είχαμε πάει ήταν στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργου. Για να πας εκεί έπρεπε να γράψεις μία έκθεση και αναλόγως αν τα είχες πάει καλά σε διάλεγαν (δεν εχω ιδεα τον τροπο με τον οποιον γινοταν η βαθμολογια αλλα με διαλεξαν)

Ηταν πολύ ωραία...γιατί και εκεί είχαν έρθει παιδιά από ολες τις χώρες...θυμαμαι τα παιδια απο την Ελλαδα...την περίοδο εκεινη ειχαν ερθει παιδια απο τον νομο του Κιλκίς και θυμαμαι πως οπως μιλαγαν τα ελληνικα μου φανηκαν καπως περιεργα! Γινοντουσταν συνεδριασεις με διαφορα θεματα στο Ευρωκοινοβουλιο και εμεις ημασταν σε ρολο ευρωβουλευτων και ψηφιζαμε κιολας διαφορες αρχες...μας χωριζαν ανα ομαδες. Την μια φορα που ειχα παρει τον λογο ειχα ρωτησει τον προεδρο του κοινοβουλιο ποια η θεση τοθ Κοινοβουλιο αναφορικα με την επιστροφη των μαρμαρων του Παρθενωνα στην Ελλαδα...θυμαμαι τα παιδια απο την ελλαδα να κοιτανε με απορια και να γελανε καπως οταν καποιος με ελληνικο ονομα (και γαλλικη τοτε προφορα στα ελληνικα του) εκανε τετοια ερωτηση...η απαντηση του προεδρου ηταν πως το κοινοουλιο δεν εχει αρμοδιοτητα σε τετοια θεματα!

laki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισιιιιιι........
Ταξίδι-Όνειρο
Ολη η Γη,μπορω;;;;
Αχ ωραιο θεμα..5ημερη ε?τιν να πρωτοθυμηθω...οτι ενω ειχαμε πληρωσει ια ξενοδοχειο 5* και τελικα μας πηγαν σε ενα πρωην μπου..λο στην βιομηχανικη περιοχη της Θεσσαλονικης?..οτι οι καθηγητες τα επιναν μεχρι λυποθυμιας καθε βραδυ?..οτι ενα βραδυ περιμεναμε δυο ωρες σαν μ...ες μες στο λεωφορειο για να γυρισουμε στο ξενοδοχειο ενα ζευγαρι που.... και οταν γυρισαν τους τα εψαλλαν οι καθηγητες και γυρισαν και τους ειπαν:"εσεις δεν πηδ..τε γιαυτο τα νευρα ε??"...οτι ενω ημασταν στα λαδαδικα (βερυκοκο κλαμπ) τσακωνοταν ενα φιλικο ζευγαρι,για πολυ ξυλο λεμε και ολες οι αλλες καναμε τους μεσολαβητες???...οτι εσπασαν τα τζαμια και χτυπαγε ο συναγερμος για μια ωρα??????(το αφησε επιτηδες ο υπευθυνος για να πει ποιος το εκανε,αλλα ελα που δεν ελεγε!!!)...αλλα το καλο ηταν την τελευταια μερα του καναμε ενα ξενοδοχειο οπως ηταν πριν...μεχρι και τσιμπιδακια στις κλειδαριες εβαλαν για να μην μπορει να τις ανοιγει...πραγματικα 5 μερες με υπνο μονο αναμεσα στις μεταφορες...αλλα θα ξαναπηγαινα με χιλια!!!!!!!!!!!!:haha::haha:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
:shock::shock::shock:
Τι λυκειο ηταν εκεινο καλε?Στη Γκραβα πηγαινατε ή μηπως ηρθε κανα λυκειο απο το Μπρονξ 5ημερη στην Ελλαδα?:haha:

laki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισιιιιιι........
Ταξίδι-Όνειρο
Ολη η Γη,μπορω;;;;
χαχαχα.με εκανες και γελασα...ημασταν λιγο ατακτοι...ολοι μας το ελεγαν!!!!!!!!!:haha::haha::haha:

chrisbd

Member
ενω ειχαμε πληρωσει ια ξενοδοχειο 5* και τελικα μας πηγαν σε ενα πρωην μπου..λο στην βιομηχανικη περιοχη της Θεσσαλονικης
Υπάρχει ξενοδοχείο στη βιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης; Πλάκα κάνεις; Και μάλιστα πρώην μπου....λο αποκλείεται......:D

andre30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισλανδία
Πω πω ρε συ φωτογραφιες!Τις ειχα εντελως μα εντελως ξεχασει!
Το μεσημερι θα κατεβω αποθηκη.Να δω τι θα ξεθαψω με τις ανασκαφες!
α!!!! ξεχασα να ρωτησω, τελικα βρηκες τις φωτο???
δεν ειπες τιπτα....

jkourkoulis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Erasmus στο Παλέρμο!
Ταξίδι-Όνειρο
χεχε
Ωωω φανταστικό θέμα :D. Εμείς είχαμε πάει Χανία (παρά τη τεράστια προσπάθεια που έκανε η "τριανδρία" του 15μελούς να μας πείσει να ψηφίσουμε Χιο). Πιστεύω είναι περιττό να αναφέρω ότι δεν κοιμήθηκα πάνω από 5-6 ώρες συνολικά. Μέναμε σε ένα πολύ μεγάλο συγκρότημα και μας είχαν δώσει 3 κτήρια για αποκλειστική χρήση (ήμασταν 90 άτομα περίπου) και 3 μικρές πισίνες που γέμιζαν όποτε γυρνάγαμε από τα club. Δε θα ξεχάσω το τεράστιο πανό που είχαμε (10 μέτρα), τους καθηγητές που έγιναν πίτα σε ένα club, τους τόνους καπνογόνα που ανάψαμε, τα τεράστια συνθήματα που είχαμε βγάλει για το σχολείο και τραγουδάγαμε (γκαρίζαμε) κάθε βράδυ πριν βγούμε για καμιά ώρα, το ότι όταν πήγαμε ένα παιδί στο νοσοκομείο ο οδηγός του πουλμαν μας πάρκαρε έξω από το νεκροτομείο όπου και άρχισε να μαθαίνει σε κάποιους πεντοζάλι, το ότι παίζαμε "τένις" με ρακέτες θάλασσας 5 το πρωί με καλά ρούχα μετά από σκυλάδικο+ρακόμελα+ 1 μπουκάλι βότκα (νομίζω ότι κέρδισα πάντως :p) και άλλα πολλά που δεν είναι για να αναφερθούν δημόσια :D.

BONUS: Μία φωτογραφία από το ξενοδοχείο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα