fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Χτυπάει μια ωραία πρωία το τηλέφωνο και ειναι ο πατέρας μου,με τον οποίο δε μιλάμε ποτέ στο τηλέφωνο. Ακούω στην άλλη γραμμή μια φωνή χαλαρή και τάχα αδιάφορη.Μου λέει τα νέα του και μου προτείνει αν θέλω να παω μαζι του στο Μαιαμι που εχει μια δουλεια. Του λέω πως δε γίνεται γιατί πρώτον ειναι αστείο να παω με τους γονεις μου ταξιδι και δεύτερον θα λείψω ούτως ή άλλως δυο βδομάδες.
Ναι,μου λέει,κάτι πήρε το αυτί μου,να σου πω,εκεί που θα πας το σκέφτηκες καλά;
-Ναι πατέρα,όπως πάντα.
-Να βρε παιδί μου,επειδή εχει πάει και ένας φίλος μου και τον είχαν με ένοπλη συνοδεία,θωρακισμένο αυτοκίνητο
και δε τον άφηναν να βγει από αυτό παρά μόνο όταν έφτανε στο ξενοδοχείο ή τη δουλεια.
-Μην ανησυχείς πατέρα ξέρω τί κανω.
Εκείνη τη στιγμη η μάνα αποφασίζει να παρει την κατάσταση στα χέρια της και αρπάζει το τηλέφωνο:
- Τι σόι μάνα εισαι εσυ;
Το παιδί σου δε το σκέφτεσαι;
Θέτεις σε κίνδυνο τη ζωή σου!
Τη μια πας στους τζιχαντιστές
Την άλλη σε χουφτώνουν στην Ινδια
Που ακούστηκε κορίτσι πραγμα να πάει μόνη της στην Κολομβία. Εδώ βρε η φίλη μου Δέλια που είναι από εκεί και δε γυρνάει ούτε τους συγγενείς της να δει.Και στην Καραιβικη έχει καρχαρίες,ούτε με το κουταλάκι δε θα σε μαζέψουμε.Θα σου βάλει κανένας ναρκωτικά στην τσάντα.
-Μητέρα μην ανησυχείτε,θα πάρω και ζακέτα.
Τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ
Η Δέλια βέβαια ειναι από τη Βενεζουέλα κι εκεί δε θα έφτανε η χάρη μου διότι όντως είναι αρκετά επικίνδυνα.
Το σχέδιό μου ήταν να πάω μόνη μου στην Κολομβία και θα το έφερνα εις πέρας όπως και όλα τα υπόλοιπα μοναχικά μου πλάνα.
Για την ιστορία,οι γονείς μου δεν είναι παρεμβατικοί αλλά αυτή τη φορά πραγματικά ανησύχησαν.
Besos de Bogota!
Ναι,μου λέει,κάτι πήρε το αυτί μου,να σου πω,εκεί που θα πας το σκέφτηκες καλά;
-Ναι πατέρα,όπως πάντα.
-Να βρε παιδί μου,επειδή εχει πάει και ένας φίλος μου και τον είχαν με ένοπλη συνοδεία,θωρακισμένο αυτοκίνητο
και δε τον άφηναν να βγει από αυτό παρά μόνο όταν έφτανε στο ξενοδοχείο ή τη δουλεια.
-Μην ανησυχείς πατέρα ξέρω τί κανω.
Εκείνη τη στιγμη η μάνα αποφασίζει να παρει την κατάσταση στα χέρια της και αρπάζει το τηλέφωνο:
- Τι σόι μάνα εισαι εσυ;
Το παιδί σου δε το σκέφτεσαι;
Θέτεις σε κίνδυνο τη ζωή σου!
Τη μια πας στους τζιχαντιστές
Την άλλη σε χουφτώνουν στην Ινδια
Που ακούστηκε κορίτσι πραγμα να πάει μόνη της στην Κολομβία. Εδώ βρε η φίλη μου Δέλια που είναι από εκεί και δε γυρνάει ούτε τους συγγενείς της να δει.Και στην Καραιβικη έχει καρχαρίες,ούτε με το κουταλάκι δε θα σε μαζέψουμε.Θα σου βάλει κανένας ναρκωτικά στην τσάντα.
-Μητέρα μην ανησυχείτε,θα πάρω και ζακέτα.
Τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ
Η Δέλια βέβαια ειναι από τη Βενεζουέλα κι εκεί δε θα έφτανε η χάρη μου διότι όντως είναι αρκετά επικίνδυνα.
Το σχέδιό μου ήταν να πάω μόνη μου στην Κολομβία και θα το έφερνα εις πέρας όπως και όλα τα υπόλοιπα μοναχικά μου πλάνα.
Για την ιστορία,οι γονείς μου δεν είναι παρεμβατικοί αλλά αυτή τη φορά πραγματικά ανησύχησαν.
Besos de Bogota!