travelbreak
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υπερσιβηρικός
Τον αστακό του Λάνθιμου θα τον έχεις δει.Πολλές φορές ένιωσα ότι ο κόσμος αυτός υπάρχει μόνο για τους ζευγαρωμένους.
Τον αστακό του Λάνθιμου θα τον έχεις δει.Πολλές φορές ένιωσα ότι ο κόσμος αυτός υπάρχει μόνο για τους ζευγαρωμένους.
Τον έχω δει ναι, lol. Δεν είναι και από τις αγαπημένες μου του σκηνοθέτη, όμως δείχνει έντονα το γνωστό κι ευρέως διαδεδομένο φαινόμενο στη χώρα μας, που θέλει τους ανθρώπους πασει θυσια ζευγαρωμένους, και οι οποίοι ζευγαρώνουν για να νιώθουν ασφάλεια, παραβλέποντας σημαντικότερα στοιχεία.Τον αστακό του Λάνθιμου θα τον έχεις δει.
Νομίζω το να σου αρέσει, ή να επιλέγεις για κάποιο λόγο, τη μοναχικότητα είναι θέμα χαρακτήρα. Εγώ παλιά σε περίοδο μοναξιάς μου, προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου πως μου άρεσε αυτό. Και σίγουρα είναι καλύτερα από το να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε εκνευρίζουν. Όμως από τότε δεν ένιωθα καλά μόνος. Το ίδιο και σήμερα. Γι' αυτό δεν έχω κάνει ποτέ ταξίδι μόνος. Μόνο διακοπές στην Ελλάδα, ή παλιά ταξίδι με πρακτορείο, και φυσικά περίμενα να βρω παρέα στο γκρουπ.Τον έχω δει ναι, lol. Δεν είναι και από τις αγαπημένες μου του σκηνοθέτη, όμως δείχνει έντονα το γνωστό κι ευρέως διαδεδομένο φαινόμενο στη χώρα μας, που θέλει τους ανθρώπους πασει θυσια ζευγαρωμένους, και οι οποίοι ζευγαρώνουν για να νιώθουν ασφάλεια, παραβλέποντας σημαντικότερα στοιχεία.
Σήμερα είχα αυτή την κουβέντα. Στην Κολομβια, κυρίως γύρω από την Καραιβικη αλλά και σε αλλα μέρη, όχι ιδιαίτερα προοδευτικά, όπως πχ Γεωργία, ένιωσα έντονα πως γίνομαι στόχος ως μόνη ταξιδιωτισσα.
ΠαρούσαΣε άλλο θέμα με άλλη μοναχική ταξιδιώτισσα είχαμε μιλήσει για τις "ωρες της σιωπής", στιγμές δηλαδή όπου δε θέλουμε να μας μιλά κανείς, ακόμα κι αν ταξιδεύουμε με κάποιον άλλο.
«Δεν είμαι εγώ μυστήρια! Οι άλλοι μιλάνε συνέχεια»Παρούσα
Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας και προσωπικών επιθυμιών όντως.
Χαχαχα, και ήμουν σχεδόν σίγουρος καθώς έχω διαβάσει αρκετά ρεπορτάζ σε κιτρινόμαυρων αποχρώσεων site, αλλά είπα να ρωτήσω διπλωματικά για να μην εκτεθώ! Φυσικά και είναι στόχος η επίσκεψη εκεί.Ψηλέ! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
Ναι ο Γιώργος είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος, ο τρελός Αριανος που αν βρεθείς εκεί θα χαρεί πολύ να πας να τον βρεις!
Η Κολομβια με την κοινή λογική είναι ασφαλής προορισμός. Όπως αναφέρω στην ιστορία δεν ένιωσα να κινδυνεύω πουθενά, ακόμα και μες τις φαβέλες. Στη Καρταχένα μόνο που με προσέγγισαν δυο «φτιαγμενοι» τύποι περίεργοι, απλά απομακρύνθηκα.
Δε συζητώ να πας με πρακτορείο καν! Εγώ τα κατάφερα μόνη εντελώς και αρκετά καλά μάλιστα. Οπότε αν το σκέφτεσαι, όρμα! Η μισή θύρα τρία άλλωστε έχει πάει, εξαιτίας του Γιώργου
Μας τα’παν άλλοιγια την Ινδία δεν θα μας τα πεις?
Για μένα είναι χρέος να δοκιμάζω τα όρια μου, ένα χρέος που αν το φέρεις εις πέρας θα βγεις σίγουρα πιο σοφός και με μεγαλύτερη επίγνωση κι αυτογνωσίαΦένια είναι φορές που ξεπερνάς τον εαυτό σου κι αυτό είναι και δύσκολο και σπάνιο.