Έτσι ακριβώς είναι Ζωή.Φιαχτηκε για να μπουν στο βιβλιο Γκινεs ωs οι πιο ανεγκεφαλοι αυτοι που σπαταλανε τουs φυσικουs μαs πορουs ωστε μια χουφτα χαζοτουριστεs να κολυμπανε διπλα ακριβωs στον ωκεανο οπωs λεs κι εσυ.Ξερειs τι επιπτωση εχει στο περιβαλλον το ΤΕΡΑΣ με τα 5276 rooms? Μαλλον ξερειs...
Αν οπωs λεει ο David ειναι επικινδυνο , αs πανε στην καραιβικη να κολυμπησουν.Δε θα ζητησω πιστα σκι στην Κουβα!!Στο καθε μεροs πρεπει να εκτιμαμε αυτα που εχει!
250 χιλιαδεs κυβικα νερο??
Τοση σπαταλη πια!! Τελοs στα all inclusive!!No more!Πηξαμε!
Ξεχνάς όμως ότι σε αυτούς κοστίζει μερικά cents το βαρέλι.Έτσι ακριβώς είναι Ζωή.
Μόνο που το πιο ακραιο παράδειγμα σπατάλης φυσικών πόρων και ψευτοεπίδειξης δεν ειναι η πισίνα στη Χιλή, αλλά τα εκτρώματα στο Ντουμπάι.
Μιλάω για τα τεχνητά νησιά και τις πίστες σκι στον Ισημερινό.:evil:
Και μη μου πείτε τίποτα, ειδικά τώρα που το πετρέλαιο πλησιάζει τα 100 δολάρια ανά βαρέλι.
Ναι, αλλά αν τύχει να κάνεις, θα το λεςvagantos το ιρακ ξεχνα το. απο τοτε που πηγαν οι "απελευθερωτες των λαων" δεν εχουν αφησει τιποτα εχουν βεβηλωσει μουσεια και αρχαιολογικους χωρους
σχετικα με την πισινα δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι το νερο, γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα παιρνουν θαλασσινο νερο και θα κανουν αφαλατωση γιατι πολυ απλα δεν τους συμφερει να πληρωνουν ενα σωρο λεφτα για νερο οταν μπορουν να παρουν δωρεαν νερο απο 50 μετρα πιο διπλα.
για μενα το οικολογικο ζητημα ειναι οτι ο καθενας που εχει χρηματα φτιαχνει οτι τερατουργημα του ερθει στο μυαλο χχωρις να ενδιαφερονται για το περιβαλλον
επισης για μενα ειναι αστειο να εχω διπλα τη θαλασσα και να παω σε πισινα, μονο και μονο για να πω οτι εκανα μπανιο στη μεγαλυτερη πισινα του κοσμου.