• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Η κλασική ερώτηση

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

MarieAries

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Δυτική Αφρική
Φτανει που φλεξαρετε τα ταξιδια σας και τα εισοδηματα σας δεν εχετε και ιχνος ηθικης... ετοιμοι να ξεπουληθειτε σε sugars και cougars
Σύμφωνα με τον μάριο, όλοι ανήθικοι είμαστε που μοιραζόμαστε τις πολυτέλειές μας ενώ κόσμος πεινάει, είτε έχουμε σούγκαρ ντάντις, είτε όχι. Ε, ας έχουμε τότε για να ξοδεύουμε ακόμα περισσότερα 😂

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
δεν ειναι πλούσιος. Με κουπόνια του υπαρκτου σοσιαλισμού πάει. (αχ τον εδωσα η ρουφιάνα)
εγώ φταίω που σ' εμπιστεύθηκα κι ήρθα μαζί σου την πρωτοχρονιά! :bash:

alma

Member
εγώ φταίω που σ' εμπιστεύθηκα κι ήρθα μαζί σου την πρωτοχρονιά! :bash:
Μπα, επειδή σε ξεμπροστιασε ο @dim kyr- που ποτέ δεν ήταν κύριος εξάλλου -δεν ξαναπάς μαζί; Για να μη μάθουμε μήπως πως ταξιδεύεις σε τίποτα μέρη με κοντοφτωχούς ενώ μετά φλεξάρεις για παμπλουτίδης;

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΔΟΥ Κορίνθου
Το είδατε που είχαμε διακοπή;! Μήνυμα ήταν από το Σερβερ. Έρχεται το τέλος :bounce:
Ας ερθει . Θα τα κανουμε πο@τα@να σε 'αλλο θέμα. Κλείδωσε εσύ. Ασε μας εμας;

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εγώ δεν βλέπω αντίδραση από τον @Marios_Gr και ανησυχώ... Μάλλον θα ψάχνει να βρει το εκκαθαριστικό μου! :cool:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΔΟΥ Κορίνθου
Μπα, επειδή σε ξεμπροστιασε ο @dim kyr- που ποτέ δεν ήταν κύριος εξάλλου -δεν ξαναπάς μαζί; Για να μη μάθουμε μήπως πως ταξιδεύεις σε τίποτα μέρη με κοντοφτωχούς ενώ μετά φλεξάρεις για παμπλουτίδης;
ετσι ήταν μια ζωή Αλμα
Εγώ δεν βλέπω αντίδραση από τον @Marios_Gr και ανησυχώ... Μάλλον θα ψάχνει να βρει το εκκαθαριστικό μου! :cool:
Το βρήκε/ Αλλά δεν ήξερε να διαβάζει κυριλλικά και μπερδεύτηκε ο άνθρωπος. Ασε που αγνοουσε και την αλλαγή ισοτιμίας σε καπίκια

varioAthens

Member
Mπορει να ειναι σε αλλο φορουμ με βιβλιόφιλους και να τους μαλωνει γιατι -ακουσον ακουσον- φλεξαρουν ποσα πολλα βιβλια διαβαζουν...

STKF

Member
όλοι ανήθικοι είμαστε που μοιραζόμαστε τις πολυτέλειές μας
Θυμήθηκα εκείνη την φώτο που είχες ανεβάσει με την υπερπολυτελή σου θέση στο βαγόνι με τα κάρβουνα. :)

Marios_Gr

Member
Διάβασα που λες μερικά απαντήσεις που σου έδωσαν διάφορα μέλη , αλλά ίσως ο τόνος να είναι παρεξηγήσιμος.
Μόνο ο τόνος ήταν παρεξηγήσιμος; Το περιεχόμενο με τις βρισιές και τις υστερίες ήταν εντάξει;
Τουλάχιστον δέκα χρήστες απάντησαν ήρεμα και με καλή προαίρεση στο θέμα. Συν αυτοί που μου έστειλαν προσωπικά μηνύματα. Αυτό δείχνει ότι δεν ήταν η ερώτηση "προκλητική", ούτε "απαράδεκτη". Αλλά ότι κάποιο είναι αρκετά κακομαθημένοι στο να τους λένε μόνο ότι τους καθησυχάζει και βολεύει τις ιδέες τους. Θα μάθουν να διαχειρίζονται και άλλες απόψεις.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.779
Μέλη
39.514
Νεότερο μέλος
Xanthos87

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα