• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Η κλασική ερώτηση

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Τι λες βρε Λάζαρε! εγω του πρότεινα μέχρι και πρωτοχρονιάτικο γλέντι μαζι, αλλά αυτός μου κάνει νάζια. Φυσικά και δόξα και τιμή στον Μάριο. Το αξίζει
εμ, δεν έρχεται και στο κοπή τη πίτα, να δει σε ποιόν ( ;;; :shock: ) αρνήθηκε την πρόταση!

alma

Member
να γράψω ιστορία για τον (έναν από τους 5-6 που πήγα φέτος) προορισμό του φετινού καλοκαιριού, αφενός για να τον κάνω να ζηλέψει για την σούπερ ταξιδάρα που έκανα και τα φράγκα που (δεν του λέω πού τα βρήκα αλλά) ξόδεψα χωρίς να κάνω καμμιά οικονομία στις απαιτήσεις μου.
Και πλούσιος και φλεξάρεις δηλαδή τα ταξίδια σου!!!Ε, αυτό παραπάει....

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
ξανά Ιαπωνία 2025!
Ταξίδι-Όνειρο
it happened !2024 Japan
Συγγνώμη, βρε παιδιά. Τί εισοδήματα έχετε και πόσο ελεύθερο χρόνο, για να πηγαίνετε ένα ταξίδι κάθε μήνα επί ένα έτος;
Διάβασα που λες μερικά απαντήσεις που σου έδωσαν διάφορα μέλη , αλλά ίσως ο τόνος να είναι παρεξηγήσιμος.

Μπορώ να σου πω το εξής, πολλά άτομα έδω μέσα έχουν δουλειά remote (including me) , δεν είναι παντρεμένα (me included), σκυλιά, γατιά κτλ δεν έχουν (again included).
Δεν βρίσκουν όμως χαρά στο να σπαταλάνε τα χρήματα στο next-gen Phone,αλλά ούτε και στο νέο BMW (γράψε Χ στην μάρκα). Αλλά να βάζουν και να συσσωρεύουν κάποια ποσά ,και στο τέλος να λένε "γιατί να μη πάω ένα 3-ημερό Ιταλία" θα τρώω sandwich θα είμαι με συγκινωνία θα κάνω οικονομία, αλλά τουλάχιστον θα δω ένα εξτρά προορισμό.

Δες το σαν προτίμηση. Υπάρχουν άτομα που όντως μπορεί να έχουν 5 διαμερίσματα στο ενοίκιο και να είναι ,όλη την ώρα ταξίδια ,επίσης είναι μια λογική από το να κάθεσαι όλη μέρα σπίτι...

Μπορείς να βρείς άπειρες απαντήσεις και σίγουρα , κάποιες μπορεί να σε ενοχλήσουν από άποψη "ζήλειας" ότι "αχχ και να μπορούσα και εγώ, αχ και να ήμουν και εγώ έτσι" . Όλοι μας το έχουμε πει , μέχρι να ψαχτείς εσωτερικά κτλ. μη το τραβάω πολύ το ρημάδι...

Απλά δες το , ότι όντως κάποιοι και χρόνο έχουν και ευθήνες δεν έχουν ,υπάρχουν άλλοι που τα έχουν όλα αλλά και πάλι το βολεύουν, ίσως να είναι το "ναρκωτικό" τους :)

Σου απαντάω ειλικρινά, χωρίς δόση ειρωνίας , ή οτιδήποτε. :)

Οπότε , σαν forum με βάση τα ταξίδια, που μοιράζετε ο κάθε ένας την εμπειρία του κτλ. εν τέλη μπορεί να βοηθήσει ο κάθε ένας τον άλλο και να μπορέσει όπως είπα ποιο πάνω και αυτός που δεν μπορεί (οικονομικά) να το κατάφερει το Χ ταξίδι.

Υ.Γ : Πήγα πριν κάποιους μήνες Ιαπωνία για 1 μήνα. Τα έσκασα ενώ μάζευα καιρό 1200 ευρώ. Τώρα αν δείς, έγραψα νέο νήμα ,ψάχνοντας να ξανά πάω( να γυρίσω άλλες πόλεις) αλλά , πιο οικονομικά.... Οπότε και ρώτησα , για να δώ μήπως και κάποιος έχει καμία ιδέα παραπάνω, στο πως θα το κάνω ποιο οικονομικά :) Αν δεν ρωτούσα εδώ, δεν θα μάθαινα.

Safe travels :D

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΔΟΥ Κορίνθου
Και πλούσιος και φλεξάρεις δηλαδή τα ταξίδια σου!!!Ε, αυτό παραπάει....
δεν ειναι πλούσιος. Με κουπόνια του υπαρκτου σοσιαλισμού πάει. (αχ τον εδωσα η ρουφιάνα)

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΔΟΥ Κορίνθου
Φτανει που φλεξαρετε τα ταξιδια σας και τα εισοδηματα σας δεν εχετε και ιχνος ηθικης... ετοιμοι να ξεπουληθειτε σε sugars και cougars
εγω ποτε δεν το κάνω: Ειμαι κύριος!

chrisbd

Member
Πάντως εγώ μόλις είδα το θέμα νόμιζα η ερώτηση είναι γ@**ς; Γιατί συνήθως αυτή είναι η κλασσική ερώτηση.
Σίγουρα τη συζήτηση αν μπορείς να την πεις ετσι..βέβαια έτσι όπως μπήκες εσύ τώρα θα μπορούσε να σου πει κάποιος για πεινασμένους και καρβέλια..

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΔΟΥ Κορίνθου
Δεν κατάλαβες. Δεν έκανες λάθος. Και τώρα το ίδιο ερώτημα είναι

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.779