• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Η κλασική ερώτηση

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Marios_Gr

Member
Να η μία λύση της απορίας σου.Αφού θεωρείς πως πας στη φτώχεια αν πας στη Μάλτα,να γιατί τόσοι συμφορουμίτες ταξιδεύουν περισσότερο...Έχει τόσους φαν η "φτωχή"Μάλτα εδώ μέσα...χώρια πόσοι πάμε σε ακόμα πιο ....φτωχά μέρη π.χ.Γεωργία,Αρμενία...Δεν μας ενδιαφέρει να βλέπουμε μόνο πλούσιους ανθρώπους...
Κάποια στιγμή θα πρέπει να αποκτήσετε την αίσθηση του χιούμορ. Αν και νομίζω ότι είναι εκ γενετής ιδιότητα.

ser_kav

Member
Τα πάντα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων .
Θα σου απαντήσω με ένα προσωπικό παράδειγμα για να κατανοήσεις το θέμα:

Ταξίδι με την σύζυγο πριν το 2020 στο Βερολίνο (μέσα Ιουνίου )
- Αεροπορικά με Easyjet 45€ το άτομο
- Διαμονή στο Easyhotel στο MItte με 35€/ βράδυ ( 3 ΔΝ)
- Berlin card με περίπου 30€ το άτομο με όλες τις μεταφορές και εισόδους στα Μουσεία του Νησιού για 3 ημέρες
- Φαγητό, ποτό , καφέδες , προσωπικά έξοδα, περίπου 250€
Στο σύνολο δηλαδή γύρω στα 500€.

Δηλαδή περίπου όσα ξοδεύει κάποιος
- Για δύο μπουκάλια στα μπουζούκια
- Για τσιγάρα σε 5-6 μήνες
- Για καφέδες από take-away σε 8-9 μήνες.

Ελπίζω να σε κάλυψα!

alma

Member
Κάποια στιγμή θα πρέπει να αποκτήσετε την αίσθηση του χιούμορ. Αν και νομίζω ότι είναι εν γενετής ιδιότητα.
Θα σου απαντήσω ό,τι σου απάντησαν κι άλλοι...Τις συμβουλές να τις δώσεις στον καθρέφτη σου...Αν θες να δίνουμε συμβουλές όμως σε ευχαριστώ για τη συμβουλή και σου δίνω ακριβώς την ίδια.

Marios_Gr

Member
Θα σου απαντήσω ό,τι σου απάντησαν κι άλλοι...Τις συμβουλές να τις δώσεις στον καθρέφτη σου...Αν θες να δίνουμε συμβουλές όμως σε ευχαριστώ για τη συμβουλή και σου δίνω ακριβώς την ίδια.
Ευχή ήταν, όχι συμβουλή...

bandit650

Member
Να πάμε σε μια κοινωνία ισότητας και ισοτιμίας. Με δικαιότερη αναδιανομή του πλούτου, με ταξική πάλη, με κατάργηση των αφεντικών. Όποιος, για παράδειγμα, πηγαίνει 8 ταξίδια τον χρόνο, να πηγαίνει τα δύο και τα άλλα έξι να διανέμονται σε αυτούς που δεν μπορούνε να πάνε κανένα. Ε;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

alma

Member
Εγώ όμως δεν νομίζω περισσότερο...
Μπα δεν μπορείς να κρίνεις το περισσότερο,γιατί είπες στην @varioAthens να μην κάνει διαγνώσεις από μακριά,οπότε ούτε εσύ μπορείς να κάνεις για συγκρίνεις πόσο δεν νομίζω εγώ.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.779
Μέλη
39.514
Νεότερο μέλος