• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Η κλασική ερώτηση

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Δεν χυδαιολόγησα και δεν απευθύνθηκα σε κανέναν προσωπικά. Να διαβάσεις καλύτερα τι έχει γραφτεί ως τώρα στο θέμα.
Τα έχω διαβάσει όλα τα σχόλια. Δεν είναι ανάγκη να χυδαιολογήσεις ή να προσβάλεις προσωπικά κάποιον. Οι γενικεύσεις ενοχλούν.
Και εν τέλει ρε φίλε απόλαυσε τις ιστορίες που γράφονται εδώ, μπορεί να είναι αληθινές, μπορεί να είναι ψεύτικες. Εγώ εδώ μέσα έχω βρει ένα θαυμαστό κόσμο και άτομα που είναι πρόθυμα να σου δώσουν πληροφορίες. Ας μείνουμε εκεί. Το πως βρίσκει τρόπους να ταξιδεύει ο καθένας είναι δικό του θέμα και δεν μας πέφτει λόγος εφόσον δεν σου αφαιρεί εσένα τίποτα.

Marios_Gr

Member
Τα έχω διαβάσει όλα τα σχόλια. Δεν είναι ανάγκη να χυδαιολογήσεις ή να προσβάλεις προσωπικά κάποιον. Οι γενικεύσεις ενοχλούν.
Και εν τέλει ρε φίλε απόλαυσε τις ιστορίες που γράφονται εδώ, μπορεί να είναι αληθινές, μπορεί να είναι ψεύτικες. Εγώ εδώ μέσα έχω βρει ένα θαυμαστό κόσμο και άτομα που είναι πρόθυμα να σου δώσουν πληροφορίες. Ας μείνουμε εκεί. Το πως βρίσκει τρόπους να ταξιδεύει ο καθένας είναι δικό του θέμα και δεν μας πέφτει λόγος εφόσον δεν σου αφαιρεί εσένα τίποτα.
Εσύ το βλέπεις έτσι. Μπράβο. Άλλοι το βλέπουν αλλιώς. Γιατί πρέπει σώνει και καλά να λέμε στους ανθρώπους να βλέπουν τα πράγματα όπως εμείς; Τί εξυπηρετεί αυτό;

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Εσύ το βλέπεις έτσι. Μπράβο. Άλλοι το βλέπουν αλλιώς. Γιατί πρέπει σώνει και καλά να λέμε στους ανθρώπους να βλέπουν τα πράγματα όπως εμείς; Τί εξυπηρετεί αυτό;
Όποιος θέλει να αυτοχαρακτηρίζεται ως "μαύρο πρόβατο" είναι δικαίωμά του.
Δεν θα συνεχίσω άλλο το γαιτανάκι.
Ξηρούς καρπούς, πατατάκια και μια μπύρα παρακολουθώντας το σήριαλ.

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Διαβάζοντας "διαγώνια" το παραπάνω θέμα μου ήρθε στο μυαλό η γνωστή ιστορία για την κατσίκα του γείτονα......

«Ήταν δύο γείτονες σε ένα χωριό. Ο ένας απ’ αυτούς όλο παραπονιόταν στον Θεό επειδή ο γείτονάς του είχε κατσίκα ενώ αυτός δεν είχε. Και όσο έβλεπε το γείτονά του να χαίρεται με την κατσίκα του, τόσο και θύμωνε και ζήλευε. Μετά τα πολλά του παράπονα, κάποια στιγμή εμφανίζεται ο Θεός και του λέει…

-Έλα …τακη μου, πες μου, τέκνο μου, κι εσύ τι θέλεις. Ό,τι ευχή έχεις θα σου την εκπληρώσω. Θέλεις κατσίκα, θέλεις πρόβατα, θέλεις χωράφια, τι θέλεις;

Και απαντά ο …τακης:

-Θέλω να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα».

Ίσως για αρκετούς να μοιάζει προκλητικό να παρουσιάζονται τα ταξιδιωτικά επιτεύγματα της χρονιάς , είτε γιατί απλώς μοιάζει ουτοπικό για τον μέσο όρο, είτε κρίνοντας απο τις προσωπικές μας δυνατότητες να πραγματοποιήσουμε έστω κι ένα μέρος απο αυτά που άλλοι απόλαυσαν. Έτσι μπορώ να κατανοήσω εν μέρη το εύλογο αρχικό ερώτημα που όμως σε καμμία περίπτωση δεν πιστεύω πως οφείλει απο κανέναν να απαντηθεί.

Ο καθένας απο εμάς είναι ελεύθερος να ζει την ζωή του όπως εκείνος ορίζει και όλοι όσοι είμαστε μέλη αυτής της κοινότητας έχουμε το δικαίωμα να μοιραζόμαστε τις ταξιδιωτικές μας εμπειρίες , μικρές ή μεγάλες με κυριότερο στόχο να προσφέρουμε με την γνώση μας στο γενικό σύνολο των αναγνωστών .

Last edited:

maria91

Member
Συγγνώμη, βρε παιδιά. Τί εισοδήματα έχετε και πόσο ελεύθερο χρόνο, για να πηγαίνετε ένα ταξίδι κάθε μήνα επί ένα έτος;
Εσυ τι εισοδημα εχεις κ ποσο ελευθερο χρονο για να πηγαινεις για καφε,για ποτο+φαγητο κ για ψωνια??
Οταν τα κοψεις ολα αυτα για 1 χρονο,τοτε θα σου μενουν κ λεφτα κ χρονος για ταξιδια καθε μηνα
Problem solved

Marios_Gr

Member
Όποιος θέλει να αυτοχαρακτηρίζεται ως "μαύρο πρόβατο" είναι δικαίωμά του.
Δεν θα συνεχίσω άλλο το γαιτανάκι.
Ξηρούς καρπούς, πατατάκια και μια μπύρα παρακολουθώντας το σήριαλ.
Αν ένας άνθρωπος με διαφορετική γνώμη στοχοποιείται ακριβώς γιατί έχει διαφορετική γνώμη, το θέμα το έχουν οι άλλοι, όχι ο ίδιος. Όλες οι μικροκοινωνίες τείνουν προς την απόλυτη ομοιομορφία. Να λένε όλοι τα ίδια πράγματα με τον ίδιο τρόπο. Και εκεί κάπου αρχίζει και ανατέλλει ο φασισμούλης...

Δεν αποτελεί αυτό το forum κανένα μέρος της ζωής μου για να με επηρεάζει το τι θα πει ο καθένας πίσω από ένα ψευδώνυμο. Ελαχιστότατα το επισκέπτομαι. Ας έρθει να μου τα πει με τη φάτσα του και το όνομα του.
Και δεν βρίσκω και πολύ υγιές κάποιος να έχει εγκλωβιστεί σε τέτοιο βαθμό σε ένα διαδικτυακό ιστότοπο, ώστε να τρέμει μη πει κάτι και εκνευρίσει την πλειοψηφία. Είναι πρόβλημα στην πραγματική ζωή το να πασχίζει κάποιος να είναι διαρκώς αρεστός στους άλλους. Πόσο μάλλον σε έναν πλασματικό διαδικτυακό μικρόκοσμο που καμία πραγματική σημασία δεν έχει για τη ζωή του.

Last edited:

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Δεν χυδαιολόγησα και δεν απευθύνθηκα σε κανέναν προσωπικά. Να διαβάσεις καλύτερα τι έχει γραφτεί ως τώρα στο θέμα.

Και δεν είναι τοποθέτηση για δημόσιο forum "Σταματήστε να ρωτάτε το τάδε. Αυτά δείχνουν φασιστοειδείς θέσεις, και συχνότατα από ανθρώπους που πασχίζουν να το παίξουν προοδευτικοί. Ό,τι θέλουν θα ρωτάνε οι άνθρωποι, εφόσον τηρούν τους όρους της δημόσιας συζήτησης.
Δηλαδή εσύ εξακολουθείς να πιστεύεις ότι η ερώτηση "που βρίσκεται τα λεφτά και ταξιδεύετε" δεν είναι αγενής και αδιάκριτη σε ένα δημόσιο φόρουμ με άγνωστα για σένα άτομα. Αυτή την ερώτηση δε μου την κάνουν ακόμα και πολύ κοντινά μου πρόσωπα. Να υποθέσω ότι η αγένεια συνάδει με τους όρους της δημόσιας συζήτησης;

Marios_Gr

Member
Δηλαδή εσύ εξακολουθείς να πιστεύεις ότι η ερώτηση "που βρίσκεται τα λεφτά και ταξιδεύετε" δεν είναι αγενής και αδιάκριτη σε ένα δημόσιο φόρουμ με άγνωστα για σένα άτομα. Αυτή την ερώτηση δε μου την κάνουν ακόμα και πολύ κοντινά μου πρόσωπα. Να υποθέσω ότι η αγένεια συνάδει με τους όρους της δημόσιας συζήτησης;
Καθόλου. Η ερώτηση είναι ανάλογη του περιεχομένου του θέματος. Αν εγώ έχω την ανάγκη κάθε τόσο να δείχνω στους άλλους το υπερπολυτελές σπίτι μου, θα πρέπει κάποια στιγμή να αναμένω και ερωτήσεις οικονομικού περιεχομένου.

Υ.Γ. Αν πηγαίνετε και τρίβετε στα μούτρα των κοντινών σας ανθρώπων τα καταπληκτικά σας ταξίδια, κακώς δεν σας την κάνουν.

Marios_Gr

Member
Εσυ τι εισοδημα εχεις κ ποσο ελευθερο χρονο για να πηγαινεις για καφε,για ποτο+φαγητο κ για ψωνια??
Οταν τα κοψεις ολα αυτα για 1 χρονο,τοτε θα σου μενουν κ λεφτα κ χρονος για ταξιδια καθε μηνα
Problem solved
Να πάτε να πείτε σοβαρά στους ανθρώπους ότι αν κόψουν τα εσπρέσσο μακιάτο θα πάνε τρία παραπάνω υπερατλαντικά ταξίδια...

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Καθόλου. Η ερώτηση είναι ανάλογη του περιεχομένου του θέματος. Αν εγώ έχω την ανάγκη κάθε τόσο να δείχνω στους άλλους το υπερπολυτελές σπίτι μου, θα πρέπει κάποια στιγμή να αναμένω και ερωτήσεις οικονομικού περιεχομένου.

Υ.Γ. Αν πηγαίνετε και τρίβετε στα μούτρα των κοντινών σας ανθρώπων τα καταπληκτικά σας ταξίδια, κακώς δεν σας την κάνουν.
Την επόμενη φορά λοιπόν που θα γυρίσω από ένα ταξίδι ενός μήνα στη Λατινική Αμερική, όταν με δουν οι γνωστοί και οι φίλοι και μου πουν, χάθηκες που ήσουν, θα τους πω, εδω μωρέ, σπίτι, ήμουν άρρωστη, είχα τις μαύρες μου, δεν πολύ κυκλοφορούσα. Ψέματα λοιπόν για να μην τους τριψω στη μούρη το καταπληκτικό ταξίδι μου.
Ευτυχώς που βρέθηκες και μας δείχνεις το σωστό δρόμο!!!!

Nikos86

Member
Αν ένας άνθρωπος με διαφορετική γνώμη στοχοποιείται ακριβώς γιατί έχει διαφορετική γνώμη, το θέμα το έχουν οι άλλοι, όχι ο ίδιος.
Είσαι τιτάνας!

Σαν το ανέκδοτο με τον Πόντιο που περνάει στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο και ακούει στο ράδιο πως ένας τρελός είναι στο αντίθετο και ρεύμα και σκέφτεται: Τι ένας, εκατοντάδες!

Συνέχισε έτσι, είσαι λατρεία!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.777
Μέλη
39.511
Νεότερο μέλος