tsikarita
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ_ΚΟΥΒΑ
ξερει κανεις αν υπαρχουν προβληματα και στο αεροδρομιο της βιεννης??απ'οτι γνωριζω ειναι υπερσυγχρονο οποτε δεν εχει τετοιου ειδους θεματα..ετσι δεν ειναι???
γι αυτο φωνάζω και θα φωνάζω!!!Τώρα η κακοκαιρία και στην Αμερική. Κλειστά τα 3 αεροδρόμια στη ΝΥ και σε άλλες ανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ.
in.gr - Χάος και στα αεροδρόμια των ΗΠΑ λόγω της επέλασης του χιονιά - Ειδήσεις - Κόσμος
Σήμερα γύρισα από Βιέννη μετά από μία εβδομάδα. Ο καιρός με εξαίρεση την 26/12 ήταν πολύ καλός για τις περιστάσεις. Θερμοκρασία 2 με 7 βαθμούς. όλοι μου έλεγαν ότι ήμουν πού τυχερή γιατί τις προηγούμενες ημέρες είχε βαρέσει κάτι -15. Βέβαια πρέπει να ομολογήσω ότι ήμουν οργανωμένη για κρύο και για το λόγο αυτό δεν ταλαιπωρηθήκαμε εκ του λόγου αυτού.Φευγω 3/1
Απο τη μια εχουμε ανακοινωσεις για χιονια στην Ελλαδα την πρωτοχρονια ,απο την αλλη κακοκαιρια ασταματητη στην Ευρωπη...παιζει και η απεργια (που που ξερω εγω αν τους ερθει να την μεταφερουν για μετα την 1-2/1/2011....κοντολογις εχουν γινει τα νευρα μου κροσσια.
Και γω ακουσα οτι δεν εφταιξε μονο η κακοκαιρια.
Στο Παρισι δεν ηταν νομιζω που το εργοστασιο που παρεχει το αντιψυκτικο υγρο στα αεροδρομια ,εκανε απεργιες ..με αποτελεσμα να υπαρχουν ελλειψεις στο αντιψυκτικο.
[/quote]Σήμερα γύρισα από Βιέννη μετά από μία εβδομάδα. Ο καιρός με εξαίρεση την 26/12 ήταν πολύ καλός για τις περιστάσεις. Θερμοκρασία 2 με 7 βαθμούς. όλοι μου έλεγαν ότι ήμουν πού τυχερή γιατί τις προηγούμενες ημέρες είχε βαρέσει κάτι -15. Βέβαια πρέπει να ομολογήσω ότι ήμουν οργανωμένη για κρύο και για το λόγο αυτό δεν ταλαιπωρηθήκαμε εκ του λόγου αυτού.
Στο αεροδρόμιο της Βιέννης δεν υπήρχαν αξιόλογα προβλήματα παρά μόνο την 23/12 λόγω ομίχλης.
Να περάσεις πού όμορφα.
Και όπως διαπίστωσα αν κάποιος προετοιμαστεί στοιχειωδώς για το κρύο, δε θα έχει πρόβλημα να κυκλοφορήσει τουλάχιστον στη Βιέννη