sophia_det
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ισλανδία,Περού,Ν.Ζηλανδία
Εδώ πάντως δεν αναφέρεται τίποτα...
Οταν ανοιξουν οι εγγραφες, ειδοποιησε μας.Ολοι για Ιαπωνια λοιπον.Στο γιαπωνέζικο yahoo, πάντως, λέει ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η πρόταση άρα δεν έχουν ανοίξει οι εγγραφές για τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια.
Japan is letting 10,000 tourists visit… for free!! | Ayashii World: Japan's Hidden News Network
Και μ'ενα μετρητη Γκαιγκερ, για δωρο, βγαινοντας απο το αεροπλανο...Nuclear pollution; No, thank you!Ούτε ένα χρόνο μετά από τέτοια πυρινική κατασροφή θα το κάνατε αυτό το ταξίδι, έστω αν ήταν με δωρεάν εισιτήριο?
Εγώ νομίζω είμαι λίγο σκεπτική.(οτι το πήραμε τώρα το εισιτήριο.....λέμε.........)
Με την ραδιενεργεια, δεν παιζω! Δεν θα επεκταθω σε λεπτομερειες, καθοσον πτυχιουχος Φυσικου Τμηματος, αλλα ειναι παρα πολυ νωρις, για ταξιδι σε μια χωρα, που εζησε ενα τετοιου μεγεθους, πυρηνικο ατυχημα.μεγαλύτερη έκθεση στην ραδιενέργεια θα έχεις στην πτήση από Αθήνα για Τόκυο (3 φορές παραπάνω), παρά στο Τόκυο
χα παρώμια ασχολίαΜε την ραδιενεργεια, δεν παιζω! Δεν θα επεκταθω σε λεπτομερειες, καθοσον πτυχιουχος Φυσικου Τμηματος, αλλα ειναι παρα πολυ νωρις, για ταξιδι σε μια χωρα, που εζησε ενα τετοιου μεγεθους, πυρηνικο ατυχημα.
Κατα τα λοιπα, οσοι πιστοι προσελθετε...
Χα, γεια σου συναδελφε! Χαιρομαι που βρηκα καποιον με το ιδιο επιστημονικο αντικειμενο. Ζητω συγγνωμη, για το off topic του μηνυματος.χα παρώμια ασχολία
τώρα εργαζόμουν σε ακτινογραφίες κραμάτων, για τν έρευνα "κουφάλων" στα μέταλλα
Και σα Φυσικός θα έπρεπε να βάζεις πάνω απ' όλα το πείραμα και τις μετρήσεις και να μη λαμβάνεις υπόψη τις φήμες και τις διαδόσεις.Με την ραδιενεργεια, δεν παιζω! Δεν θα επεκταθω σε λεπτομερειες, καθοσον πτυχιουχος Φυσικου Τμηματος...