• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Η ζωή στην Αλάσκα

Strange Ether

New Member
γεια χαρα σε ολους! ειμαι καινουργια στο φορουμ και μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα μολις το βρηκα.λοιπον να μην πολυλογω απο απο τα 15 μου σκεφτομαι να παω να ζησω στην Αλασκα οχι απαραιτητα για παντα τωρα ειμαι 17 και ακομη θελω να παω θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι τα μειονεκτηματα του να ζεις εκει και ποια τα πλεονεκτηματα αναφερομαι κυριως για Αnchorage και η ευρεση εργασιας θα ειναι δυσκολη; θελω να λαβετε υπο οψιν οτι θα ασχοληθω με τα οικονομικα

σας ευχαριστω εκ των προταιρων

Η εύρεση εργασίας στις ΗΠΑ για κάποιον αλλοδαπό είναι εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Δηλαδή δεν έχει και πολύ νόημα η συζήτηση αν η αλάσκα είναι καλή ή όχι όταν η πιθανότητα να μπορέσεις να πας εκεί είναι τόσο μικρή. Δες τις σχετικές συζητήσεις σχετικά με μετανάστευση στις ΗΠΑ.

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
αμα δεν εχεις πρόβλημα με το κρύο...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
γεια χαρα σε ολους! ειμαι καινουργια στο φορουμ και μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα μολις το βρηκα.λοιπον να μην πολυλογω απο απο τα 15 μου σκεφτομαι να παω να ζησω στην Αλασκα οχι απαραιτητα για παντα τωρα ειμαι 17 και ακομη θελω να παω θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι τα μειονεκτηματα του να ζεις εκει και ποια τα πλεονεκτηματα αναφερομαι κυριως για Αnchorage και η ευρεση εργασιας θα ειναι δυσκολη; θελω να λαβετε υπο οψιν οτι θα ασχοληθω με τα οικονομικα

σας ευχαριστω εκ των προταιρων
Μειονεκτηματα πως γινεσαι παγακι απ' το κρυο.

Πλεονεκτηματα πως οπου και να πας μετα σου φαινεται πως κανει ζεστη.

Strange Ether

New Member
επειδη γενικοτερα η αλασκα δεν εχει τοσο πληθυσμο οσο εχει η υπολοιπη βορεια αμερικη και σαν μερος ειναι διαφορετικα

thessaris

Member
Η Αλάσκα είναι μία από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ και ισχύουν κανονικά όλοι οι ομοσπονδιακοί νόμοι που ισχύουν και στις υπόλοιπες, συνεπώς και αυτοί που αφορούν την μετανάστευση και παραμονή αλλοδαπών.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σε κάθε περίπτωση, τα όνειρα για μια ζωή στην Αλάσκα τα βρίσκω εξαιρετικά. Μη σε αποθαρρύνει η δυσκολία μετανάστευσης στις ΗΠΑ. Εστίασε σιγά σιγά μόλις τελειώσεις το σχολείο σε επαγγελματικό προσανατολισμό που μπορεί να υπάρχει ως ανάγκη σε εκείνα τα μέρη (ίσως κάτι που έχει σχέση με το περιβάλλον?).

:)

skoumpi

Member
"Όταν είσαι νέος νιώθεις πως ολος ο κόσμος απλώνεται μπροστά σου"
Όταν μεγαλώσεις συνειδητοποιείς πως υπάρχουν μεταναστευτικές πολιτικές, βίζες, άδειες εργασίες, κλπ,κλπ.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ακριβώς γι'αυτό το να ονειρεύεται και να ψάχνει για το πώς θα μπορούσε να ζήσει στην Αλάσκα είναι εξαιρετική ιδέα.

skoumpi

Member
Συμφωνώ μαζί σου! Και με τέτοια "μαυρίλα" που έχει πέσει τελευταία στην Ελλάδα μας κάνουν καλό οι νεώτεροι που είναι ονειροπόλοι!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom