• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η ζωή μου σε μία νέα πατρίδα

persianasn

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Αφρικανικές χωρες
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Με λένε Περσιάννα και είμαι νεοαφιχθείς στην κοινότητα. Συγκεκριμένα μόλις πριν μία ώρα ανακάλυψα το Τravelstories ψ,αχνονταςκάτι για την χώρα που τώρα ζω μόνιμα,την Γκανα.Είμαι 47 χρονών ,πανρεμένη μεΓκανέζο και εχω δυο αγοράκια.Η σχέση μου με τα ταξίδια ξεκινησε πολύ νωρίς, με την γέννησή μου θα έλεγα αφού γεννήθηκα στο Μόναχο αλλά μόλις 3 μήνες αργότερα με έφεραν στην Ελλάδα. Εχω ταξιδέψει και ζήσει καποια χρονια στην Ευρώπη για σπουδες, εχω επισκευθεί την Αμερική και πρόσφατα μετακόμησα στην Αφρική, αλλά τα ταξίδια ζωής που ονειρεύτηκα παιδί ακόμα δεν τάχω πραγματοποιήσει ακόμα. Εδώ βρίσκομαι για να σας δώσω εικόνες από την πραγματικότητα μιάς αλλης ηπείρου, ενος άλλου λαού. μιας άλλης νοοτροπίας, που μπορεί να απέχει κατά πολύ από αυτο που εμείς έχουμε συνηθίσει. αλλά δεν παύει να γοητεύει, να προβληματίζει, αλλά και να διδάσκει. Αντιληψή μου ήταν πάντα ότι το σπουδαιότερο πράγμα που έχουν τα ταξίδια και η επαφή με άλλους ανθρώπους, να μας προσφέρουν είναι η γνώση και το άνοιγμα του μυαλου και της καρδιάς. Αυτά τα ολίγα λοιπον για αρχή και απο αύριο αρχ'ιζει το ταξίδι...

Υ.Γ. Παρακαλω όποιον αλλο τυχαίνει να ζει στην Γκανα και ασφαλως το επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μου

καληνύχτα!
:D

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Καλώς μας όρισες. Θα είναι χαρά μας να διαβάζουμε όσα όμορφα έχεις να μας γράψεις από την Αφρική

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Να είσαι καλά, εσύ και η οικογένειά σου. Η παρέα μας δεν είναι μόνο "χρηστική"...Είναι (το σπουδαιότερο) και "καταφύγειο"...

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες!
Θα είναι χαρά μας και πολύ ενδιαφέρον όπως έγραψε το γουρουνάκι μας προηγουμένως, επίσης σίγουρα θα μας βοηθήσεις πολύ με διάφορες πληροφορίες. Την Τρίτη που μας πέρασε νομίζω, κατέβαινε μια κοπέλα στην Γκάνα και έκανε διάφορες ερωτήσεις. Ελπίζω κάποτε να χρειαστεί να το οργανώσω κι εγώ...
Καλή συνέχεια!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
καλως ηρθες-πολυ ενδιαφερουσα η πορεια της ζωης σου και σιγουρα θαχεις να μας πεις πολλα για την χωρα που ζεις..
να εισαι καλα και να ξερεις αν ποτε φτασομε εκει θα σε συναντήσομε!

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
την καλημερα μου στην Γκανα! Aκκρά μένεις; Που ακριβώς;

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
καλώς μας ήρθες. Της Αφρικής τα όμορφα και τα άσχημα να μας πεις

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
..μια καλημερα και απο εμενα που τη αφρικη την εχει στη καρδια της...

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Kαλως ηρθες και απο εμας.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
καλή σου μέρα και από εμένα.
καλώς όρισες.

Eftichia

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
Περιμένω κι εγώ την πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία σου!
Να είσαι καλά και καλωσήρθες!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα