Σ'ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που βοηθάω. Θα προσπαθώ να ανεβάζω 1-2 κεφάλαια τη μέρα.Σε έξι μήνες πρόκειται να πάμε οικογενειακως στη Νέα Υόρκη οπότε δε ξέρεις πόσο με βοηθάς στην οργάνωση αυτού του ταξιδιού. Σ ευχαριστώ πολύ και μπράβο... (οι φωτογραφίες σου τέλειες). Αναμένω με ανυπομονησία την συνέχεια...
Δυστυχώς δεν έχω γράψει λόγω έλλειψης χρόνου...Σε ζηλεύω (και σε μισώ λιγάκι) για την Καλιφόρνια-Νεβάδα! Τι ταξιδάρα κι αυτή! Έχεις γράψει για αυτό το ταξίδι;
6.000; wow..! Εγώ σίγουρα όχι τόσα. Γύρω στα 2.100. Πλέον βγάζω κάπως πιο επιλεκτικά φωτογραφίες γιατί διαφορετικά δεν είναι διακοπές, είναι δημοσιογραφίαΔυστυχώς δεν έχω γράψει λόγω έλλειψης χρόνου...
Μιλάμε για 6.000 clicks. Αλήθεια, εσύ πόσα έφτασες;;;
Σε ευχαριστώ πολύ! Είμαι σίγουρος ότι θα τα δείτε όλα. Καλή οργάνωση θέλει απλά. Και εύχομαι μέχρι να πάτε να έχουν ηρεμήσει λίγο τα πράγματα... Καλά ταξίδια και σε εσένα!Like Like Like Like... Πολλά Like... Οι φωτογραφίες σου τέλειες όμως στο τελευταίο κεφάλαιο νομίζω ότι πραγματικά δεν υπάρχουν... Όπως και το βίντεο.. Έχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ.. Ελπίζω να καταφέρουμε να δούμε και εμείς τα περισσότερα...Μπράβο συνέχισε έτσι.. Και μη μας ξεχνάς.. Καλά ταξίδια...