georgeant
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Road trip B. Αμερική
Πολύ ωραία τα λες και πολύ ωραία τα δείχνεις John! Keep it up
Τζιέουκουγιε που θα έλεγαν και οι ΠολωνοίΠολύ ωραία τα λες και πολύ ωραία τα δείχνεις John! Keep it up
Να με συγχωρέσεις Γιώργο γιατί ήταν ανωτέρα βία Ήταν τρελή η φασαρία από τα παιδάκια εκείνη την ώρα και δεν θα το απολάμβανα. Ξέρω είμαι περίεργοςAχ, άντε θα σε συγχωρήσω που παρέκαμψες το Copernicus γιατί τα λες ωραία και μου έδωσες την ευκαιρία να δω πώς είναι μέσα η Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη που το είχα απορία. Αλλά να ξέρεις με πολύ κόπο σε συγχωρώ!
Ευχαριστώ @evaT ! Κοίτα οι ονομασίες δεν με δυσκολεύουν. Το google map μου τις υπενθυμίζει εφόσον θυμάμαι κάθε σημείο που πήγαμε και περπατήσαμε. Αλλά ότι βάζω δουλειά βάζω. Όμως μπορώ πιο εύκολα να γράψω μια ιστορία με λεπτομέρεια από μια επιγραμματική περιληπτική ιστορία. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό! Το Αουσβιτς αργεί λιγάκι και μάλλον με αυτό θα κάνω φινάλε!Βάζεις πολύ δουλειά στις ιστορίες σου και φαίνεται! απορώ πως διαχειρίζεσαι τόσες πολλές ονομασίες...Πολλά συγχαρητήρια! Ανυπομονώ για το Αουσβιτς!
Η ιστορία της Αργεντινής που έγραψες είναι μια πολύ ωραία εγκυκλοπαίδεια@giannismits κ γω το ίδιο δράμα ζω! Για 2 σελίδες ξεκινάω κ βγαίνει εγκυκλοπαίδεια