CakeNet
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- -
Πάντως, δεν βλέπω να ασχολείται κανείς μα κανείς με την Athensairways! :roll:
κι αν δεν αλλάξει τιμοκατάλογο ούτε βλέπω να ασχολήται...Πάντως, δεν βλέπω να ασχολείται κανείς μα κανείς με την Athensairways! :roll:
Πρόκειται να ταξιδέψουμε 15 άτομα ενήλικοι και παιδιά για Βουκουρέστι με ΟΑ στις 3/10 και έχουμε βγάλει τα εισιτήρια από τον Μάιο. Μόλις πριν λίγο πήρα ένα μήνυμα από την ΟΑ οτι για επιχειρησιακούς λόγους το δρομολόγιο αντί να φύγει στις 07.00 θα φύγει στις 18.00!!!!!!!!!!!!!! Χαμένη όλη η μέρα. Και έχουμε κλείσει και ξενάγηση. Πραγματικά δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι και τι. Ξέρει κανείς τίποτα;Επικοινώνησαν σήμερα μαζί μου από την AEGEAN και μ΄ενημερώσανε για αλλαγή της ώρας πτήσης μου το Νοέμβριο ATH-KVA-ATH,από 10:55 στις 06:15 και από 12:20 στις 08:00.Παρόμοιες ώρες με την ΟΑ!!
Νομίζω αν σε ειδοποιούν 2 εβδομάδες νωρίτερα, δε μπορείς να κάνεις απολύτως (!!!) τίποτα. Δεν είμαι σίγουρος γιατ ο αν ειναι 2 εβδομάδες...αλλά αν σου πούν τόσο, είναι τόσο, μην το ψάχνεις... :roll:Πραγματικά δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι και τι. Ξέρει κανείς τίποτα;
Δε μας παρακολουθείς μου φαίνεται προχθές τα έγραψα για Καβάλα ακριβώς τα ίδια..Επικοινώνησαν σήμερα μαζί μου από την AEGEAN και μ΄ενημερώσανε για αλλαγή της ώρας πτήσης μου το Νοέμβριο ATH-KVA-ATH,από 10:55 στις 06:15 και από 12:20 στις 08:00.Παρόμοιες ώρες με την ΟΑ!!