• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Olympic Air Η Ολυμπιακή στην MIG του Βγενόπουλου;

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Πάντως, δεν βλέπω να ασχολείται κανείς μα κανείς με την Athensairways! :roll::lol:

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
τώρα που είπες για athens μπήκα και είδα τιμές (είχα καιρό να μπω η αλήθεια είναι) έχει λοιπον 79ε καβαλα-αθήνα & θεσ/κη-αθήνα δεν είναι κι άσχημα;)

Φώτης

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Η Athensairways έχει ωραίες τιμές. Ταξίδεψα το καλοκαίρι Αθήνα- Αλεξανδρούπολη και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από το όλο πακετάκι (κόστος - υπηρεσίες - πτήση). Τότε μάλιστα από την έρευνα αγοράς που είχα κάνει ήταν η φτηνότερη εταιρεία.

amsterdam

Member
Επικοινώνησαν σήμερα μαζί μου από την AEGEAN και μ΄ενημερώσανε για αλλαγή της ώρας πτήσης μου το Νοέμβριο ATH-KVA-ATH,από 10:55 στις 06:15 και από 12:20 στις 08:00.Παρόμοιες ώρες με την ΟΑ!!

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Επικοινώνησαν σήμερα μαζί μου από την AEGEAN και μ΄ενημερώσανε για αλλαγή της ώρας πτήσης μου το Νοέμβριο ATH-KVA-ATH,από 10:55 στις 06:15 και από 12:20 στις 08:00.Παρόμοιες ώρες με την ΟΑ!!
Πρόκειται να ταξιδέψουμε 15 άτομα ενήλικοι και παιδιά για Βουκουρέστι με ΟΑ στις 3/10 και έχουμε βγάλει τα εισιτήρια από τον Μάιο. Μόλις πριν λίγο πήρα ένα μήνυμα από την ΟΑ οτι για επιχειρησιακούς λόγους το δρομολόγιο αντί να φύγει στις 07.00 θα φύγει στις 18.00!!!!!!!!!!!!!! Χαμένη όλη η μέρα. Και έχουμε κλείσει και ξενάγηση. Πραγματικά δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι και τι. Ξέρει κανείς τίποτα;

_antonis_

Member
Πραγματικά δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι και τι. Ξέρει κανείς τίποτα;
Νομίζω αν σε ειδοποιούν 2 εβδομάδες νωρίτερα, δε μπορείς να κάνεις απολύτως (!!!) τίποτα. Δεν είμαι σίγουρος γιατ ο αν ειναι 2 εβδομάδες...αλλά αν σου πούν τόσο, είναι τόσο, μην το ψάχνεις... :roll:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Νομίζω ότι κάνουν την εξυπηρέτηση να ταξιδέψεις αν θέλεις μία μέρα νωρίτερα...δεν τους το ρωτάς;

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Δε μας παρακολουθείς μου φαίνεται:D προχθές τα έγραψα για Καβάλα ακριβώς τα ίδια..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα