• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Olympic Air Η Ολυμπιακή στην MIG του Βγενόπουλου;

XRISTOS71

Member
με αυτά τα τζάμπα εισιτήρια που έιχαν οι υπάλληλοι τόσα χρόνια κια πληρώναμε εμείς οι υπόλοιποι τι θα γίνει τώρα ? θα κοπούν ? η θα συνεχιστεί η ίδια κατάσταση
αν και τώρα που η εταιρία έγινε πλέον ιδιωτική μου φένεται το τσάμπα πέθανε !!!!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Προτείνω να κάνουν αίτηση για εργασία στην ''νέα ολυμπιακή'' όλοι όσοι υποστήριζαν και μάλιστα φανατικά την ιδιωτικοποίηση της!!!
Ονόματα δεν λέω θα τους θυμάστε φαντάζομαι (συνφορμίτες μας είναι);)
αυτά ειναι τα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα,και σιγά σιγά θα γεμίσει ο τόπος με αυτά...
έτσι και αλλιώς έχουν αρχίσει καιρό τώρα,την μιά με την δήθεν πρακτική εξάσκηση ξενοδοχουπαλλήλων απο άλλες χώρες ,μισθός 300 ευρά ,και πάει λέγοντας ....γιατί όχι και η ολυμπιακή?
ολα για το χρήμα των λίγων!!! να τα κάνουν πολλα να δώ που θα τα βάλουν!!!:rolleyes:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τι λέτε τώρα ρε σείς, θα τρελαθούμε τελείως?

Δηλαδή όλοι εμείς που έχουμε τέτοιους όρους και "χειρότερους" στις συμβάσεις με τους εργοδότες μας είμαστε τα κοροϊδα της υπόθεσης? Ξέρετε πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Ευρώπη που να χρησιμοποιούν συλλογικές συμβάσεις εργασίας, σαν αυτές που ζητάει το ΠΑΜΕ και οι λοιποί συνδικαλισταράδες? Στο κάτω κάτω, είναι καλύτεροι και πιο προνομιούχοι οι υπάλληλοι της νέας ΟΑ από τους συναδέλφους τους της Aegean και της Athens?

Τα συγχαρητήρια μου στον κ. Βγενόπουλο για το σπάσιμο του αποστήματος της ΟΑ.

Traveller

Member
Η Airbus κατά πάσα πιθανότητα κερδίζει την μεγάλη μάχη...

Αρχίζει με dry lease δύο A319 από την Ηamburg International... πρόκειτε για τα D-AHIP και D-AHIQ τα οποία παραδώθηκαν στους Γερμανούς μέσα στο 2009 και λόγω κρίσης παραμένουν καθηλωμένα... μιλάμε δηλαδή για δύο αεροπλάνα του κουτιού... περιμένουμε την συνέχεια με ενδιαφέρον...

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
^Ευχαριστούμε για την πληροφορία! Μπράβο που αρχίζει και αγοράζει αεροπλάνα, και ειδικά με τα Α319 οι πτήσεις προς Ευρώπη θα είναι τέλειες.

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
με αυτά τα τζάμπα εισιτήρια που έιχαν οι υπάλληλοι τόσα χρόνια κια πληρώναμε εμείς οι υπόλοιποι τι θα γίνει τώρα ? θα κοπούν ? η θα συνεχιστεί η ίδια κατάσταση
αν και τώρα που η εταιρία έγινε πλέον ιδιωτική μου φένεται το τσάμπα πέθανε !!!!!
κανεις λάθος ειδικά τώρα που έγινε ιδιωτική μπορεί χωρίς τύψεις να δώσει όσα μπόνους θέλει στους εργαζομένους της ..μην ξεχνάτε ότι sta superfast οι εργαζόμενοι έχουν δωρεαν εισιτηρια για τους συγγενείς τους και σε καμπίνες μαλιστα !ο κάθε εργοδότης κάνει οτι θέλει γιατί όχι εξάλλου !

XRISTOS71

Member
κανεις λάθος ειδικά τώρα που έγινε ιδιωτική μπορεί χωρίς τύψεις να δώσει όσα μπόνους θέλει στους εργαζομένους της ..μην ξεχνάτε ότι sta superfast οι εργαζόμενοι έχουν δωρεαν εισιτηρια για τους συγγενείς τους και σε καμπίνες μαλιστα !ο κάθε εργοδότης κάνει οτι θέλει γιατί όχι εξάλλου !

συμφωνώ μαζί σου με την διαφορά ότι μιλάω για μια Ο.Α όσο ήταν στο ΔΗΜΟΣΙΟ και όχι σαν ιδιωτική .ο Βγενόπουλος και ο κάθε βγενόπουλος που διοικει την ιδιωτική του εταιρία μπορεί να δίνει όσα εισιτήρια και bonus θέλει ...εγω δεν πληρώνω
οι δημόσιες εταιρείες όπως ήταν η ΟΑ είναι διαφορετικά όμως γιατι αυτά τα "δωράκια " τα πληρώνω εγω και εσύ .
εδώ μέχρι και οι συνταξιούχοι της ΟΑ έπαιρναν τζάμπα εισιτήρια
έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνετε με την εθνική ασφαλιστική και την αγροτική τράπεζα και τα σκανδαλώδει "δωράκια "των υπαλλήλων

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
συμφωνώ μαζί σου με την διαφορά ότι μιλάω για μια Ο.Α όσο ήταν στο ΔΗΜΟΣΙΟ και όχι σαν ιδιωτική .ο Βγενόπουλος και ο κάθε βγενόπουλος που διοικει την ιδιωτική του εταιρία μπορεί να δίνει όσα εισιτήρια και bonus θέλει ...εγω δεν πληρώνω
οι δημόσιες εταιρείες όπως ήταν η ΟΑ είναι διαφορετικά όμως γιατι αυτά τα "δωράκια " τα πληρώνω εγω και εσύ .
εδώ μέχρι και οι συνταξιούχοι της ΟΑ έπαιρναν τζάμπα εισιτήρια
έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνετε με την εθνική ασφαλιστική και την αγροτική τράπεζα και τα σκανδαλώδει "δωράκια "των υπαλλήλων
Συμφωνώ απόλυτα με αυτα που λές Η ενστασή μου ήταν για το οτι πέθανε το τσάμπα στον ιδιωτκό τομέα εχει ο κάθε εργοδότης το δικαίωμα να κάνει οτι θέλει και αυτο άλλες φορες είναι υπέρ και άλλες κατά των εργαζομένων...οσο για τα περίεργα δωράκια δεν γνωρίζω μαύρα μεσάνυχτα εχω!

Christian

Member
Συμφωνώ απόλυτα με αυτα που λές Η ενστασή μου ήταν για το οτι πέθανε το τσάμπα στον ιδιωτκό τομέα εχει ο κάθε εργοδότης το δικαίωμα να κάνει οτι θέλει και αυτο άλλες φορες είναι υπέρ και άλλες κατά των εργαζομένων...οσο για τα περίεργα δωράκια δεν γνωρίζω μαύρα μεσάνυχτα εχω!
Μπορείς να μου πεις πότε ήταν υπέρ των εργαζομένων ? :shock:

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Προτείνω να κάνουν αίτηση για εργασία στην ''νέα ολυμπιακή'' όλοι όσοι υποστήριζαν και μάλιστα φανατικά την ιδιωτικοποίηση της!!!
Ονόματα δεν λέω θα τους θυμάστε φαντάζομαι (συνφορμίτες μας είναι);)
δηλαδή εσένα σου αρέσει η ολυμπιακή όπως ήταν τα τελευταία 10 χρόνια? αφού δεν είδε χαιρι ας δει τώρα ως ιδιωτική, την χρυσοπληρώσαμε δε νομίζεις? τα δικαιώματα που είχαν ως τώρα οι υπάλληλοι δεν ήταν πρόκληση για τους υπόλοιπους? δεν υπήρχε κοινωνική αδικία? πιστεύεις ότι θα μπορούσε να ανταπεξέλθει η ολυμπιακή ως δημόσιο εδώ που την φτάσανε? εγώ δεν το πιστεύω με τίποτα ότι κι αν μου πεις κι όσοι δεν τους αρέσει με τα τεράστια προσόντα που έχουν να μην υπογράψουν τις συμβάσεις και να πάνε σε άλλη εταιρία..

Christian

Member
δηλαδή εσένα σου αρέσει η ολυμπιακή όπως ήταν τα τελευταία 10 χρόνια? αφού δεν είδε χαιρι ας δει τώρα ως ιδιωτική, την χρυσοπληρώσαμε δε νομίζεις? τα δικαιώματα που είχαν ως τώρα οι υπάλληλοι δεν ήταν πρόκληση για τους υπόλοιπους? δεν υπήρχε κοινωνική αδικία? πιστεύεις ότι θα μπορούσε να ανταπεξέλθει η ολυμπιακή ως δημόσιο εδώ που την φτάσανε? εγώ δεν το πιστεύω με τίποτα ότι κι αν μου πεις κι όσοι δεν τους αρέσει με τα τεράστια προσόντα που έχουν να μην υπογράψουν τις συμβάσεις και να πάνε σε άλλη εταιρία..
........Καληνύχτα !!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα