eva kas
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- οσο πιο μακρια γινεται!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτικη + Αρκτικη
γεια σας!
ναι ναι και ομως ειμαστε ζηλιαρηδες εμεις οι κρητικοι........
μην δουμε ανθρωπους να κανουν κατι να τσακιστουμε να κανουμε το ιδιο.......χαχαχαχ!
λοιπον.οπως καταλαβαινετε στην δουλεια σημερα δεν περνα η ωρα και σκεφτηκα να ανοιξουμε ενα νεο θεμα για το ποτε θα κοψουμε την πιτα μας!!!!
το μερος μαλλον ,απο οτι καταλαβα βεβαια,ειναι κουκουβαγια καφε!
πολυ καλη επιλογη αλλα ελπιζω να μπορουν να ερθουν και οι ηρακλειωτες...αλλιως βλεπουμε.
ημερομηνιες τωρα.........
θα προτεινα ειτε σαββατο απογευματακι ειτε κυριακη κατα τις 7 που ισως να μην εχει τοσο πολυ κοσμο.
τωρα διαλεξτε αναμεσα σε ποιο σαβ/κο θα σας βολευε!
23-24,30-31 η' να παμε στο φλεβαρη με την ησυχια μας?
την βασιλοπιτα θα την φτιαξω εγω οσο μεγαλη και αν χρειαστει να ειναι.....
(ειμαι σε ηλικια γαμου και προσπαθω να βρω γαμπρο...να πειτε και σεις καμια καλη κουβεντα....χαχχαχαχα πλακα κανω!)
ναι ναι και ομως ειμαστε ζηλιαρηδες εμεις οι κρητικοι........
μην δουμε ανθρωπους να κανουν κατι να τσακιστουμε να κανουμε το ιδιο.......χαχαχαχ!
λοιπον.οπως καταλαβαινετε στην δουλεια σημερα δεν περνα η ωρα και σκεφτηκα να ανοιξουμε ενα νεο θεμα για το ποτε θα κοψουμε την πιτα μας!!!!
το μερος μαλλον ,απο οτι καταλαβα βεβαια,ειναι κουκουβαγια καφε!
πολυ καλη επιλογη αλλα ελπιζω να μπορουν να ερθουν και οι ηρακλειωτες...αλλιως βλεπουμε.
ημερομηνιες τωρα.........
θα προτεινα ειτε σαββατο απογευματακι ειτε κυριακη κατα τις 7 που ισως να μην εχει τοσο πολυ κοσμο.
τωρα διαλεξτε αναμεσα σε ποιο σαβ/κο θα σας βολευε!
23-24,30-31 η' να παμε στο φλεβαρη με την ησυχια μας?
την βασιλοπιτα θα την φτιαξω εγω οσο μεγαλη και αν χρειαστει να ειναι.....
(ειμαι σε ηλικια γαμου και προσπαθω να βρω γαμπρο...να πειτε και σεις καμια καλη κουβεντα....χαχχαχαχα πλακα κανω!)