• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η Κρητη ζηλεψε και θελει κοπη πιτας!!!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Mαζεύτηκαν οι Κρητικοί:hug::hug:
και κόψανε την πίτα :xmas_cheesygrin:
όμορφα επεράσανε:bounce:
χωρίς να φάνε ήττα:xalara:
Στο πρωτο φυλλο της καρδιας
εγραψα το ονομα σας
ανοιξα και το δευτερο
και ειδα τα προσωπα σας.....

Ητανε εθιμο παλια
και επλιζω ακομα να ΄ναι
οταν οι φιλοι οι καλοι
γλεντανε και αγαπανε...

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Μολις γυρισα απο τα Χανια....σαν να εχω γυρισω ολο το κοσμο...καπως ετσι νιωθω καθε φορα που εχουμε συναντηση......σε καθε συναντηση ολα ειναι αλλιωτικα.....σαν να βλεπόμαστε πρωτη φορα....

Το μονο που δεν αλλαζει ειναι μια φραση που ακουγεται παντα....<<ρε παιδια σοβαρα τωρα εχει παει 10,30?????...πλακα μου κανεται........κατσε να δω την ωρα.....>>
Ο φιλος atrapos ηταν που δεν πιστευε πως περασε η ωρα.....

Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω σε ολους.....γαι τη παρουσια τους.....για το ποσο καλα περασαμε ΚΑΙ αυτη τη φορα....

atrapos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιετναμ
Ταξίδι-Όνειρο
Καραιβικη
Μολις γυρισα απο τα Χανια....σαν να εχω γυρισω ολο το κοσμο...καπως ετσι νιωθω καθε φορα που εχουμε συναντηση......σε καθε συναντηση ολα ειναι αλλιωτικα.....σαν να βλεπόμαστε πρωτη φορα....

Το μονο που δεν αλλαζει ειναι μια φραση που ακουγεται παντα....<<ρε παιδια σοβαρα τωρα εχει παει 10,30?????...πλακα μου κανεται........κατσε να δω την ωρα.....>>
Ο φιλος atrapos ηταν που δεν πιστευε πως περασε η ωρα.....

Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω σε ολους.....γαι τη παρουσια τους.....για το ποσο καλα περασαμε ΚΑΙ αυτη τη φορα....
Ναι Ευη μου,πραγματι δεν καταλαβα πώς περασε η ωρα!Ηταν η γεματη συγκροτηση προσωπικοτητα του Στελιου(Xenos)με τις υπεροχες εικονες της Ασιας που κατεθετε,η γοητεια του χαρακτηρα και το πηγαιο χιουμορ της Ρενατας με τις βαθυστοχαστες αναλυσεις της για το γιγνεσθαι του μικρου(οπως αποδεικνυεται γι αυτην)πλανητη Γη.Ηταν η εξωστρεφεια και ο καλοκαρδος λογος της Eva Kas.Ηταν η μετρημενη,αρχοντικη παρουσια του Σουδιανου.Ηταν η οργανωτικη ψυχη του εγχειρηματος,μανα του ταξιδιωτικου λοχου Ευη-Rethymno(ευχαριστω ξανα για το υπεροχο δωρο,ηδη κοσμει το σαλονι μας).Ηταν τα νεα παιδια που αναζητουν γνωσεις,συγκινησεις στα ταξιδια.Ηταν η αγαπημενη,πολυταξιδεμενη φιλη της Ρενατας,Βανα.Ηταν ο γυαλινος θολος του χωρου,η πιτα της Ευας,ηταν ολα μαζι αυτα που σταματησαν το ρολοι μου σ αυτη την πρωτη εμπειρια μου.
Σας ευχαριστω...

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Ποιο παραστατικα απο οτι τα εγραψες....δεν γινεται να γραφτουνε....οντως το cafe ηταν πολυ καλο.....και το προσωπικο ευγενεστατο....υπεροχη θεα ολη η πολη των Χανιων και ο τεραστιος γυαλινος θολος που βλεπαμε ολη τη βροχη....δεν ηταν και λιγη....

Guest star ο vito που πηρε και το φλουρι.....επρεπε να φυγει νωριτερα....αλλα λογω παρεας ταιριαζε και το τραγουδι....''Ολο λεω πως θα φυγω και ποτε δεν ξεκινω."
....Φοβερη φατσουλα με πολλες ταξιδιωτικες εμπειριες.....

Μια αλλη ευχαριστη εκπληξη ο criskar83 αν και εχει εξεταστικη μας αφιερωσε το χρονο του και τις ταξιδιωτικες του γνωσεις....απο τα παιδια που χαιρεσαι να εισαι μαζι του....

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
καλα βρε θηρια ποτε προλαβατε και γραψατε τοσα σχολια????
α!δεν σας προλαβαινω.........
εγω επειδη δεν τα παω καλα με τα ποιητικα θα τα γραψω πιο απλα!
για ακομα μια φορα περασα τελεια!
χαιρομαι που γνωρισα νεα ατομα οπου και συμπαθησα κιολας και επεισης ξαναειδα γνωριμες φατσες που ειχα πολυ καιρο να δω και μου ειχαν λειψει!
ευχομαι και ελπιζω να καταφερουμε η επομενη συναντηση να ειναι στο μπεργκερ.......αλλα ακομα και αν δεν τα καταφερουμε δεν σκαμε θα την κανουμε στο ρεθυμνο!
οντως η ωρα σημερα περασε γρηγορα περολο που ειχα δουλεια δεν ηθελα να φυγω!
χρονια πολλα ξανα στον αντωνη μας!να σε χαιρομαστε!
και περιμενουμε και απο την efichania να μας κανει και αυτη ενα σχολιο για την σημερινη βραδυα......

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που παραβρεθηκαν στην συναντηση στα Χανια.Εκτος απο τις εμπειριες,τις ιστοριες,και απροσμενες πληροφοριες πρεπει να αναφερουμε και την προσφορα της νοστιμης βασιλοπιτας απο την eva-kas!!(εκτός απο νοικοκυρά ειναι και κούκλα!! να τα ακουτε μερικοί μερικοί που βαριέστε να κουνήσετε για να έρθετε...taver έχασες:bleh:)
επίσης το δωρο εκπληξη της Ευης,την ρακι και τα γλυκα απο τον soudiano.

Χρονια πολλα Αντωνη νασαι παντα καλα με ταξιδια πολλα.:birthday:
Για τα νέα μέλη που γνώρισα έχω να πώ τα καλύτερα..
με σκλάβωσε ο atrapos και η atrapina,
o vito και ο criskar83 τα χαμογελαστά παιδιά,
η doraexplorer παρέα με το ακτύπητο δίδυμο!!
όσο για τους παλιούς,δοκιμασμένοι πιά σαν το παληό καλό κρασί!!!
Να είστε καλά όλοι πέρασα υπέροχα..

Attachments

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Eva Kas η νοστιμότατη πίτα σου, ανεβάζει τις "μετοχές" σου. Στα υπόψη οι ενδιαφερόμενοι:)

Χάρηκα που ξανάδα τους παλιούς, και που γνώρισα κι΄άλλα παιδιά του forum, όπως Dora the explorer, atrapos (και σύζυγος), vito, criskar 83, και εύχομαι να δίνουν πάντα παρόν στις συναντήσεις και στις συζητήσεις.

Τιμή μας, που κάποιο μέλος παρά την κοινωνική του υποχρέωση και τη δυσκολία στη μετακίνηση, ομόρφηνε όπως πάντα με την παρουσία του την παρέα μας.

Σημειώνω ότι η τσικουδιά "κρύβοταν"..για περίπτωση ανάγκης...
και παρουσιάστηκε μετά από αίτημα επιφανούς μέλους ..:D

kokolaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Ηράκλειο
Σόρρυ παιδιά που δεν μπόρεσα να έρθω τελικά. Πολύ χαίρομαι που περάσατε καλά.

Χρόνια πολλά soudiane..

Άντε με το καλό να κανονιστεί και η επόμενη συνάντηση..

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
ai212.photobucket.com_albums_cc99_epp1783_evi_DSC04099.jpg

Quest star και τυχερος στο φλουρι ο φιλος vito.....ισως η πιο τελεια φατσουλα του φορουμ...:clap::clap:

Vito

Member
Quest star και τυχερος στο φλουρι ο φιλος vito.....ισως η πιο τελεια φατσουλα του φορουμ...:clap::clap:
χαχαχα!!!! ευχαριστω για τα καλα λογια!!
Ηταν πολύ ωραια βραδια η χτεσινή!! Και η βασιλοπιτα της Eva kas δεν το συζητώ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!! Χαρηκα παρα πολύ που σας γνώρισα απο κοντά.. Αντε να κανονίζουμε και τις επομενες συναντήσεις πριν το Μπέρκερ..Και αν δεν κάτσει το μπέργκερ, έχουμε και την εξωτική παλαιόχωρα!! χαχα:bleh:
Μπράβο!! Πάντα τετοια!!

υγ1:χρονια καλα και πολλα soudianos!!!
υγ2:πως φαινεται ότι είμαστε πολίτες του κόσμου...και φλουρί Ταυλανδέζικο, παρακαλώ!

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Φαντάζομαι πως θα δούμε κι άλλες φωτογραφίες Εύη μου...Όπως βλέπεις παρακολουθώ τα γεγονότα και είμαι νοερά κοντά σας...Και εις άλλα με υγεία!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Πωπω! Σε καταπληκτικο καφε ειχατε παει! Καλα να περνατε και να ανταμωνετε και ελπιζω καποτε να ειμαι μαζι σας!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom