soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
τοτε οκ, δεν το πρόσεξα:xmas_sad::xmas_sad:03/01/2010. επιστροφή στην Κύπρο:xmas_sad::xmas_sad:
τοτε οκ, δεν το πρόσεξα:xmas_sad::xmas_sad:03/01/2010. επιστροφή στην Κύπρο:xmas_sad::xmas_sad:
..κι΄εγώ που συνήθισα τελευταία από πρωτεύουσες, σαλόνια high class,
πολυτέλειες, εκεί να δείτε πράματα και θάματα.....πως θα αντέξω σε μια
ταβερνούλα;;;;;
παρακαλώ να παρουσιαστούν και οι άλλοι εγγεγραμμένοι Κρήτες που δεν συνηθίζουν να βγαίνουν τακτικά
..Μην αγχώνεστε, όλος ο Γενάρης δικός μας είναι.
Θα έχει βγει και το φρέσκο λάδι για το ντάκο, και τη φέτα
..
.. οοιιιι, δεν ειναι δεν ειναι!!!!!! εγω φευγω 16 Γεναρη για ουγκαντα ... τι λετε να συναντηθουμε στο Εντεμπε στη ψαροταβερνα?????:xmas_razz::xmas_razz::xmas_razz:
Εχω παει μερικες φορες γυρνωντας απο Ηρακλειο αλλα ειναι λιγο δυσκολο να δωσω το στιγμα...πανω στην Εθνικη .γιατι αν το προσπερασεις αντε να ξαναγυρισεις πισω....το αλλο ειναι οτι δεν εχει κατι το ιδιαιτερο...απλα πραγματα....ο χναρης πανω στην εθνικη πως σας φαινεται?
Kαλως να μας ερθεις φιλη Phanny και επειδη δεν εχουμε αλλο μη Κρητικο μελος θα εισαι η επισημη καλεσμενη μας...με χαρα και πολλη πολλη αγαπη θα σε δεχτουμε στη παρεα μας....Τόσοι πολλοί κρητικοί! Πάω συχνά στη Κρήτη γιά δουλειές αν με θέλετε έρχομαι στη συνάντηση. Πάντως τον Σεπτέμβριο που χάζευα τις αναχωρήσεις στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ζήλεψα το πλήθος των τσάρτερς γιά τους πιό απίθανους προορισμούς. Γιά τους περισσότερους από αυτούς δεν υπήρχαν απευθείας πτήσεις από Αθήνα. Τα Χανιά όμως έχουν πολύ λιγότερες (πτήσεις)(και μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες)
χωρίς τη Phanny δε κάνουμε. η παρέα μεγαλώνει. eva kas που είναι η dora explorer;Τόσοι πολλοί κρητικοί! Πάω συχνά στη Κρήτη γιά δουλειές αν με θέλετε έρχομαι στη συνάντηση. Πάντως τον Σεπτέμβριο που χάζευα τις αναχωρήσεις στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ζήλεψα το πλήθος των τσάρτερς γιά τους πιό απίθανους προορισμούς. Γιά τους περισσότερους από αυτούς δεν υπήρχαν απευθείας πτήσεις από Αθήνα. Τα Χανιά όμως έχουν πολύ λιγότερες (πτήσεις)(και μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες)