Κalspire αυτή ειναι η διαδρομή με το ελικόπτερο ή για το μουλάρι μου?Έρχομαι με γεμάτη φαρέτρα!!
φ=35.349360
λ=24.819593
και πάμε:
E....οχι και εξορια.....θα αποζημιωθεις οταν φτασεις.....εξ αλλου σας εβαλα να επιλεξεται....δεν σας ανακοινωσα ακομα οτι μετα το φαγητο θα ακολουθησει μαζεμα ελιων.....πρωτα στα δικα μου...:xmas_biggrin::xmas_biggrin:Kαλά...καταλάβατε πως θα πάμε Μυλοπόταμο;;;;;που μας στέλνεις Εύη στην εξορία;;;τις είδατε τις ελιές;;;συνάντηση οκτώμιση το πρωί, ράβδισμα,
και η Κούλα σας κάνει τραπέζι την καμηλοπάρδαλη εντολή
δική της....
Δεν φτάνει που σνομπάρετε τη συνάντησή μας..:xmas_evil:Δεν παίζω!!!
Είδατε τι δορυφορικό χάρτη έφτιαξε ο thanos για τους πατρινούς???
Εμείς ούτε μιά συντεταγμένη δεν έχομε...
Για δείτε τι μπορεί να γίνει...soudiane βγάλε τα μήκη και τα πλάτη και τις μοίρες σε ναυτικό χάρτη,να σκάσουν απο την ζήλεια τους...:xmas_twisted::xmas_evil:
ορίστε μας !!!:xmas_mrgreen:
Στους ξενους θα κερασουμε ρακομελλο με καλλιτσουνακια, σφακιανες πιτες με πετιμεζι...ξεροτηγανα...τζουλαμά...και ξεναγηση στη παλια πολη του Ρεθυμνου (προσφορα απο εμενα.....)Δεν φτάνει που σνομπάρετε τη συνάντησή μας..:xmas_evil:
δεν φτάνει που για αντιπερισπασμό οργανώσατε συνάντηση εν μια νυκτί...
δεν φτάνει που ασκείται ψυχολογική βία στα μέλη για να προτιμήσουν εσάς από εμάς....
τώρα ζηλεύετε και τις συντεταγμένες μας?????????:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:
αμάν πια!!!!!!!!
αν θέλατε συντεταγμένες κυρία μου να ερχόσασταν στη Πάτρα και εμείς θα τις δίναμε στον πιλότο του ιδιωτικού μας τζετ....αλλά εσείς αντ' αυτού τι προτιμήσατε????
το μουλάρι....τι τις θέλει τις συντεταγμένες το μουλάρι,εεεε:xmas_mrgreen:
ευχαριστώ!! ο ντορής μου θα το βρεί.Μέχρι και τρισδιάστατη απεικόνιση για χάρη σου Ρενάτα!!:xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:
και εμείς θα κεράσουμε τους καλεσμένους μας,αλλά δεν σας λέμε,δεν σαςΣτους ξενους θα κερασουμε ρακομελλο με καλλιτσουνακια, σφακιανες πιτες με πετιμεζι...ξεροτηγανα...τζουλαμά...και ξεναγηση στη παλια πολη του Ρεθυμνου (προσφορα απο εμενα.....)