alma
Member
Δηλαδή αυτά από Κούβα? Πρώτη φορά τόσα αρνητικά σχόλια μαζεμένα.
Κοίτα να δεις, και μας παραμυθιάζαν κάποιοι εδώ μέσα....Οι κουβανες στο συνολο μετριοτητα και λιγες καλες.
Τότε που πήγα εγώ, μάλλον έπεσα στις "λίγες", το "σύνολο" θα έλειπε ...Οι κουβανες στο συνολο μετριοτητα και λιγες καλες.
Αν έχεις πάει στην κούβα και δεν βρήκες πράγματα να σε μαγέψουν ,σίγουρα απ την αρχή επέλεξες λάθος προορισμό!Τότε που πήγα εγώ, μάλλον έπεσα στις "λίγες", το "σύνολο" θα έλειπε ...
Mάλλον λάθος κατάλαβες ...Αν έχεις πάει στην κούβα και δεν βρήκες πράγματα να σε μαγέψουν ,σίγουρα απ την αρχή επέλεξες λάθος προορισμό!
Ξέρεις σε ποιά χώρα πας και τις ιδιαιτερότητες της.θεωρώ ότι πρέπει να είσαι εν μέρει προετοιμασμένος,και να προσπαθείς να πάρεις μόνο τα θετικά της,που πραγματικά σε εντυποσιάζουν.Mάλλον λάθος κατάλαβες ...
Καλό είναι να διαβάζεις όλη τη συζήτηση για να καταλαβαίνεις και τι λέει ο καθένας.Ξέρεις σε ποιά χώρα πας και τις ιδιαιτερότητες της.θεωρώ ότι πρέπει να είσαι εν μέρει προετοιμασμένος,και να προσπαθείς να πάρεις μόνο τα θετικά της,που πραγματικά σε εντυποσιάζουν.
... ουφ !!! ... maltakias ευχαριστώ πολύ ...Καλό είναι να διαβάζεις όλη τη συζήτηση για να καταλαβαίνεις και τι λέει ο καθένας.
Ο Σπύρος κάνει εμφανέστατα χιούμορ.Θα το είχες καταλάβει αν δεν διάβαζες αποσπασματικά μια πρόταση μόνο.
επιτρεψτε μου να αμφιβαλω αν ακομα και τώρα εχει καταλάβει... ουφ !!! ... maltakias ευχαριστώ πολύ ...
... και λέω, Κικι, όταν πήγα εγώ έπεσα (έτυχα) στις "λίγες" τις καλές, το "σύνολο" (οι πολλές κατά τον φίλο Κώστα) δεν μου "έτυχαν", ... τι στο καλό δεν καταλαβαίνεις ...Οι κουβανες στο συνολο μετριοτητα και λιγες καλες.
Λοιπον θα τα κάνω λιανά στο φίλο μας , επειδη ημουνα παρεα σου στη Κουβα... και λέω, Κικι, όταν πήγα εγώ έπεσα (έτυχα) στις "λίγες" τις καλές, το "σύνολο" (οι πολλές κατά τον φίλο Κώστα) δεν μου "έτυχαν", ... τι στο καλό δεν καταλαβαίνεις ...
... αν πω ότι για μένα οι Κουβανες είναι ...κ@ρ@......ς ..θα το καταλάβεις ...