• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η Ελλάδα είναι πάμπλουτη!!

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
πολύ ωραίο άρθρο. το άλλο με τη χαμένη ατλαντίδα το ξέρετε?

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Διαβάζοντας μερικά σημεία, όπως αυτό για την πολεμική αεροπορία στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, δεν κατάφερα να μη φτύσω γελώντας την οθόνη του υπολογιστή μου. Ευθυμήσαμε και σήμερα, αύριο πάλι!!
:haha::haha::haha:

To άρθρο σκόπιμα ή όχι ξέχασε να αναφερθεί στη συμβολή της Ελλάδας στη δημιουργία του παγωμένου ροφήματος με το όνομα φραπέ.
:haha::haha::haha:

Σε όλα αυτά λοιπόν είμαστε πρώτοι, ε? Μάλλον θα φταίει ότι σε όλα τα υπόλοιπα είμαστε τελευταίοι γι΄αυτό και δεν πάμε μπροστά!

kon_gav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ταξίδι-Όνειρο
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
Είναι όντως αλήθεια ότι διαθέτουμε πολύ πλούσιο υπέδαφος που θα μπορούσε να μας κάνει από τις πιο πλούσιες χώρες στον κόσμο και αυτό έχει αποδειχτεί πολλάκις. Παρ' όλα αυτά όμως παίζουν άλλα συμφέροντα από πίσω και γι' αυτό δεν κάνουμε μεγάλη εξόρυξη πετρελαίου (και αυτό που βγάζουμε το πουλάμε κοψοχρονιά). Έχουμε παραμελήσει τελείως τα χρυσορυχεία μας με την δικαιολογία ότι δεν μας συμφέρει κτλ... μήπως όμως δεν μας συμφέρει να γίνουμε ισχυροί (ισχυροί οικονομικά)?

Last edited by a moderator:

chrisbd

Member
Κάποτε λέγαμε η Ελλάδα είναι μια φτωχή χώρα με πλούσιους κατοίκους, τουλάχιστον έτσι μας βλέπαν τάχα οι ξένοι, τώρα θα λέμε ότι η Ελλάδα είναι μια πάμπλουτη χώρα με πάμπτωχους κατοίκους.....
Τι θα γίναι τελικά πότε θα συμπέσουμε σε πλούτο, Χώρα και κάτοικοι...:D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μιας και βρισκομαστε στο Σοσιαλ =απο ενα ευχαριστω δικο μου σε ολα τα ποστ!
Αχ....τι αλλο θα δω......δεν υπαρχει κανενας Χριστιανος να μου παρει ..το κεφαλι.......?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ειναι Χριστιανος ?Δεν θελω αλλον......:haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη