renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
ευστοχη και ουσιαστική η παρατήρηση!!!Ο λογος που μου θυμισε το Atlantis στις Μπαχαμες ειναι γιατι ειναι
Δειχνει να μην τους λειπει τιποτα εκτος απο σεβασμο στο περιβαλλον.
ευστοχη και ουσιαστική η παρατήρηση!!!Ο λογος που μου θυμισε το Atlantis στις Μπαχαμες ειναι γιατι ειναι
Δειχνει να μην τους λειπει τιποτα εκτος απο σεβασμο στο περιβαλλον.
Νομίζεις οτι μπορει να γίνει στα σοβαρά, οποιαδήποτε συγκριση μεταξύ Ελλάδας και Ντουμπάι;Συμφωνώ με όλα αυτά που έχετε πει όλοι επειδή όμως πέρασα από εκεί πριν λίγο καιρό αυτό που πρέπει να κρατήσουμε και ίσως να παραδειγματιστούμε και μεις, με την κουλτούρα, τον πολιτισμό και τις ατέλειωτες παραλίες στη χώρα μας είναι πως πριν 30 χρόνια το Ντουμπάι και γενικά τα UAE ήταν μία έρημος και αυτή την στιγμή είναι ένα θαυμάσιο μέρος για επενδύσεις απ όλο τον κόσμο και οικονομικό επίκεντρο. Μόνο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι απασχολούνται 3.700 άτομα. Ας κρατήσουμε λοιπόν και εμείς μερικά θετικά ως χώρα. Γιατί αν αναλογιστούμε που ήμασταν ως χώρα πριν 30 χρόνια και που είμαστε τώρα δεν βλέπω και πολλά βήματα!!
Αααα, να σας ενημερώσω πως τα Duty Free του Ντουμπάι στις 20 Δεκεμβρίου κλείνουν τα 25 χρόνια και ειδικά εκείνη την ημέρα θα κάνουν έκπτωση 25% στα περισσότερα προϊόντα τους. Όποιος δεν ξέρει τι να κάνει τον 13ο μισθό του ας σπεύσει λοιπόν! Και για την ιστορία πέρυσι την ίδια ημερομηνία με 24% έκπτωση οι πωλήσεις για ένα 24ωρο έφτασαν στα $12.8 εκατομμύρια ενώ για τον μήνα Δεκέμβριο ξεπέρασαν τα $100 εκατομμύρια....
Για κοίτα καλύτερα που δεν βλέπεις βήματα!!!αν αναλογιστούμε που ήμασταν ως χώρα πριν 30 χρόνια και που είμαστε τώρα δεν βλέπω και πολλά βήματα
τα είπες όλα υποκλίνομαι!!!:roll:με ολα τα αρνητικα που εχει η χωρα μας και τα εχω πει αρκετες
fellow τους μετανάστες τους πληρώνομε κανονικά .πρίν δύο χρόνια για ένα μήνα ανακαίνηση του σπιτιού .50 ευρώ μεροκάματο του ηλία απο αλβανία..χαλάλι του..ξέρω καλά οτι πληρώνονται κανονικά ..νομίζω δεν ειναι το ίδιο ...Vagantos και βέβαια δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ .
Τώρα όσο αφορά τα φθηνά εργατικά χέρια εμείς οι Έλληνες δεν πρέπει να πολυμιλάμε γιατί κάτι παρόμοιο κάναμε με τους αλλοδαπούς που ήρθαν πριν μερικά χρόνια στην χώρα μας και τους εκμεταλλευτήκαμε με το χειρότερο τρόπο παρά την "κουλτούρα μας και τον πολιτισμό .
Για πλάκα μπήκα στο τόπικ μια που το θέμα Dubai δεν με απασχολεί καθόλου... Την γνώμη μου την έχω πει στο παρελθόν και έχω προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων... Με ταξιδιωτικά σκουπίδια δεν ασχολούμε...Vagantos και βέβαια δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ Ελλάδας και Ντουμπάι όμως πάντα εγώ σαν άνθρωπος θέλω να βλέπω και μερικά θετικά στοιχεία από κάποια χώρα όχι μόνο αρνητικά. Και ναι, συμφωνώ πως τα βήματα της Ελλάδας είναι προς τα πίσω τα τελευταία 30 χρόνια και δεν πρόκειται ποτέ να τους μοιάσουμε.
Μη βρε παλικάρι και σε κλαίει και η μανούλα σου! Έλα κάνε ένα κουράγιο και αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα!Πάει έπεσα στα ναρκωτικά...