21 Μαϊου 2010 #49 Defkalion Administrator Μηνύματα 11.454 Likes 17.526 Ταξίδι-Όνειρο Αλάσκα Μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες της Ευρώπης.
13 Δεκεμβρίου 2010 #50 G guide Member Μηνύματα 24 Likes 4 Ταξίδι-Όνειρο Βραζιλία!!! Ευχαριστούμε ΑΝΕλ πολύ ωραία αφήγηση πρασματικά μας ταξιδεψές στο χρόνο σε μια εποχή που δεν έχω αλλά όλα φαντάζουν πιο ρομαντικά και ανθρώπινα! Μπράβο και πάλι!
Ευχαριστούμε ΑΝΕλ πολύ ωραία αφήγηση πρασματικά μας ταξιδεψές στο χρόνο σε μια εποχή που δεν έχω αλλά όλα φαντάζουν πιο ρομαντικά και ανθρώπινα! Μπράβο και πάλι!
13 Δεκεμβρίου 2010 #51 harilander Member Μηνύματα 563 Likes 477 Επόμενο Ταξίδι βλέπουμε... Ταξίδι-Όνειρο χώρα του ποτέ πολύ συγκινητικό!πολύ ωραία η αφηγηση σου,με έκανες να ανατριχιάσω! επίσης περίπου ιδια εποχή ειχα επισκεφτεί και εγω την Σόφια!
πολύ συγκινητικό!πολύ ωραία η αφηγηση σου,με έκανες να ανατριχιάσω! επίσης περίπου ιδια εποχή ειχα επισκεφτεί και εγω την Σόφια!
13 Δεκεμβρίου 2010 #52 kon_gav Member Μηνύματα 450 Likes 51 Επόμενο Ταξίδι Ιταλία! Ταξίδι-Όνειρο όλος ο πλανήτης ΓΗ ! Φανταστική και συγκινητική η ιστορία σου, γράφεις με πολύ όμορφο τρόπο, μπράβο! Last edited by a moderator: 5 Οκτωβρίου 2013