Καλησπερα Σπυρο. Τι εννοεις; Καποιο συγκεκριμενο μαγαζι για φαγητο πχ;Καλησπέρα σας! Θα περάσω μια βραδιά στην Ρώμη χωρίς διανυκτέρευση διότι η πτήση είναι 07.30 το πρωί. Τι θα προτείνατε να κάνω αυτό το βράδυ?
Έχω ξαναπάει, απλά οικονομικά και με βάση τις ημερομηνίες με συνέφερε να γυρίσω από Ρώμη ( θα είμαι Μπολόνια ) . Εννοώ που μπορώ να περάσω το βράδυ (12-4 πχ) σε μαγαζι/περιοχή με κόσμο ! Κι εγώ το Τραστέβερε σκέφτηκα αλλά έχω να πάω 4 χρόνια Ρώμη και μπορεί να άλλαξε κάτι στην νυχτερινή ζωή !Καλησπερα Σπυρο. Τι εννοεις; Καποιο συγκεκριμενο μαγαζι για φαγητο πχ;
Αν δεν εχεις ξαναπαει, θα σου ελεγα απλα να περπατησεις να δεις οσα περισσοτερα μνημεια μπορεις φωτισμενα. Ειναι μαγικα! Γενικα βολτες και ισως κανενα ποτακι σε κανενα μαγαζακι στο trastevere.
Κοιτα αλλες περιοχες ειναι το testaccio (η περιοχη δεξια απο το trastevere απο την απεναντι μερια του τιβερη) και το monti στην περιοχη του colosseo. Αλλα εσυ οπως το λες ψαχνεις afteraδικο. Δεν ξερω τι θα ειναι ανοιχτο τις ωρες που λες. Εκτος κ αν θα εισαι Σαββατο.
Για αυτες τις ώρες και καθημερινή δεν έχεις ελπίδα για μαγαζί και δεδομένου του βραδινού κρύου εγώ μάλλον δεν θα επιχειρούσα καν βόλτα στη Ρώμη. Κατευθείαν αεροδρόμιο. Ταλαιπωρία χωρίς λόγο μου φαίνεται.
Φυσικα κ αξιζει. Ξεκινας απο spagna, trevi, pantheon, navona και περνας απο το γεφυρακι sant' angelo και φτανεις san pietro. Δεν υπαρχει ωραιοτερη βολτα απο αυτη.Eπανερχομαι ! Θα φτάσουμε στις 11 το πρωί Ρώμη (roma termini ). Λέω να πάμε στα βασικά αξιοθέατα ( έχουμε ξαναπάει) Βατικανό/χωρίς είσοδο (αξίζει απλά να δούμε απέξω την Άγιο Πέτρο και την πλατεία εκεί?) , Καστρο Αγγέλων, Κολοσσαίο, Αψίδα Κων/νου, Ισπανικά σκαλιά, Φοντάνα Ντι τρεβι, piazza navona, πάνθεον.. ξέχασα τίποτα ?? Επίσης ξέρετε αν έχει χριστουγεννιάτικες αγορές σε καμιά πλατεία?? Ευχαριστώ!!
Υπέροχα !!! Σε ευχαριστώ πολύ, με μια απάντηση με βοήθησες και στο πρόγραμμα της διαδρομής! Ξέρεις αν είναι στολισμένα ωραία λόγω Χριστουγέννων?Φυσικα κ αξιζει. Ξεκινας απο spagna, trevi, pantheon, navona και περνας απο το γεφυρακι sant' angelo και φτανεις san pietro. Δεν υπαρχει ωραιοτερη βολτα απο αυτη.
Οχι δεν εχω παει χριστουγεννα.Υπέροχα !!! Σε ευχαριστώ πολύ, με μια απάντηση με βοήθησες και στο πρόγραμμα της διαδρομής! Ξέρεις αν είναι στολισμένα ωραία λόγω Χριστουγέννων?
Η περιοχή γύρω από piazza di Spagna και όλοι οι δρόμοι και τα στενά που οδηγούν piazza del Popolo είναι στολισμένοι. Επίσης πριν λίγες μέρες άναψαν και το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην piazza del Popolo.Υπέροχα !!! Σε ευχαριστώ πολύ, με μια απάντηση με βοήθησες και στο πρόγραμμα της διαδρομής! Ξέρεις αν είναι στολισμένα ωραία λόγω Χριστουγέννων?
Έχει στην piazza Navona. Επίσης έχει στη λιμνούλα στο EUR και στην piazza Mazzini. Υπάρχουν κι άλλες, αν βρω χρόνο να το ψάξω θα στείλω πληροφορίες.Επίσης ξέρετε αν έχει χριστουγεννιάτικες αγορές σε καμιά πλατεία?? Ευχαριστώ!!