• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηλεκτρονική πληρωμή διοδίων στην Ευρώπη

Για την ιστορία ο λόγος που ρωτάω είναι πως με τη χρήση χρεωστικών / πιστωτικών καρτών προκύπτουν προβλήματα ορισμένες φορές. Και μου 'χει τύχει και θέμα με την αναγνώριση χαρτονομίσματος σε αυτόματο μηχάνημα... όπου τελικά χρησιμοποίησα κέρματα...

Επομένως η χρήση μίας συσκευής για την αυτόματη ηλεκτρονική πληρωμή γλιτώνει από περιπέτειες και συνάμα και από αναμονή μερικές φορές, αφού υπάρχουν ξεχωριστές λωρίδες (σε πολλές περιπτώσεις αν όχι παντού) για όσους χρησιμοποιούν τέτοιες συσκευές.

fotast

Member
Μια συσκευή με διακρατική εμβέλεια;Για όλες τις χώρες της Ευρώπης;

Ενδιαφέρον ακούγεται,για να δούμε αν θα ξέρει κάποιος...

΄Εχεις υπ΄όψη σου φαντάζομαι ότι και στην Ελλάδα οι συσκευές δεν ισχύουν για όλους τους αυτοκινητόδρομους.

Μια συσκευή με διακρατική εμβέλεια;Για όλες τις χώρες της Ευρώπης;

Ενδιαφέρον ακούγεται,για να δούμε αν θα ξέρει κάποιος...

΄Εχεις υπ΄όψη σου φαντάζομαι ότι και στην Ελλάδα οι συσκευές δεν ισχύουν για όλους τους αυτοκινητόδρομους.
Υπάρχει αυτή η πρωτοβουλία από την Ε.Ε.:
http://www.europarl.europa.eu/RegData/etudes/STUD/2014/529058/IPOL_STUD(2014)529058(SUM01)_EN.pdf
Υποτίθεται ότι θα είχε ολοκληρωθεί από τον Οκτώβριο του 2014 και για τα Ι.Χ. (πιο παλιά για τα βαρέα οχήματα), αλλά δε βλέπω να προσφέρεται κάποια εμπορική συσκευή ακόμη...
Εκτός κι αν υπάρχει και δεν την έχω βρει εγώ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom