Ηλεία, η παραγνωρισμένη....

christosk_7

Member
Διακοπές στην Ηλεία χωρίς να κανεις μπάνιο στην παραλία της Ζαχάρω - Κυπαρισσιακός κόλπος, δεν γίνεται ! Αν βεβαια πάς και τέλος Αυγούστου, ισως πετύχεις και τα χελωνάκια (καρέτα) να σκάνε απο τις φωλειές τους !

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
¨Ενα θα πω: Παραλία Καιάφα και ξερό ψωμί. Αναβίωσα τα νιάτα μου και πλέον είναι αγαπημένος προορισμός για τα καλοκαιρινά μπάνια

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Ωριαίες προτάσεις αλλά όλες είναι νότια του νομού Ηλείας, θα ήθελα να προτείνεις τοποθεσίες και εξορμήσεις προς τα βόρεια του νομού. Ευχαριστώ.
Για βόρεια, τσέκαρε Σκαφιδια, Αρκούδι, Κουρουτα

DimiBiri

Member
Επόμενο Ταξίδι
Pending...
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Από τις πιο ωραίες παραλίες μας και η Χρυσή Ακτή στην Κυλλήνη. Από δραστηριότητες πιο βόρεια όσο μπορώ θα βοηθήσω μιας και εδράζομαι νότια αλλά όσο ανοίγει ο καιρός θα επεκταθω!!

varioAthens

Member
Από τις πιο ωραίες παραλίες μας και η Χρυσή Ακτή στην Κυλλήνη. Από δραστηριότητες πιο βόρεια όσο μπορώ θα βοηθήσω μιας και εδράζομαι νότια αλλά όσο ανοίγει ο καιρός θα επεκταθω!!
+1 στην Χρυση Ακτη.... δεν το πιστευεις οτι βρισκεσαι στην Ελλαδα
Αν και εχει και 2 ξενοδοχεια ωστοσο ειναι τοσο μεγαλη (5km) που και παλι βρισκεις σημειο να εισαι μονος σου

Camelia

Member
Καλημέρα. Τυχαία διάβασα το θέμα εδώ και μπορώ να πω ότι με βάλατε σε διαδικασία να δω την Ηλεία φέτος για διακοπές. Είμαστε ζευγάρι γύρω στα 30 και θα κατέβουμε τον Αύγουστο μαζί με το σκυλάκι μας. Ψάχνω ένα μέρος να έχει μαγαζάκια για περατζάδα , να είναι γραφικό και να έχουμε επιλογές για φαγητό και για ένα χαλαρό κοκτέιλ το βράδυ. Δεν θα ήθελα δηλαδή να έχει όλα κι όλα 5 μαγαζιά γιατί θα έχουμε μια βδομάδα μπροστά μας . Ποια περιοχή θα μου
προτείνατε ;

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Διαβάζοντας σε ρώτησα τον άνδρα μου με καταγωγή από Ζαχάρω γιατί δεν με έχει πάει στο δρυοδασος και μου λέει με τόσες φωτιές δεν ξέρω αν υπάρχει ρίζα....υπάρχει φαντάζομαι ετσι;οπότε σίγουρα θα το επισκεφτώ σε επόμενη επίσκεψη ..

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Καλημέρα. Τυχαία διάβασα το θέμα εδώ και μπορώ να πω ότι με βάλατε σε διαδικασία να δω την Ηλεία φέτος για διακοπές. Είμαστε ζευγάρι γύρω στα 30 και θα κατέβουμε τον Αύγουστο μαζί με το σκυλάκι μας. Ψάχνω ένα μέρος να έχει μαγαζάκια για περατζάδα , να είναι γραφικό και να έχουμε επιλογές για φαγητό και για ένα χαλαρό κοκτέιλ το βράδυ. Δεν θα ήθελα δηλαδή να έχει όλα κι όλα 5 μαγαζιά γιατί θα έχουμε μια βδομάδα μπροστά μας . Ποια περιοχή θα μου
προτείνατε ;
Πιο κοντά σε αυτό που ζητάτε,δλδ μαγαζάκια, γραφικότητα,περατζαδα το Κατάκολο νομίζω είναι στην ευρύτερη περιοχή(μικρο βεβαια κι αυτό)...Η γνωστή Κουρούτα λίγο πιο ψηλά στο χαρτη δεν έχει ίχνος γραφικότητας και "άχρωμα" μαγαζιά ,για μένα βέβαια,...Ίσως Ζαχάρω κατεβαίνοντας να είσαι ακόμα πιο κοντά σε Καϊάφα,καταρράκτες και κάποια ορεινά χωρια..

Camelia

Member
Οπότε δεν υπάρχει κάποιο χωριό /κωμόπολη που να έχει αυτά που ζητάω
Πιστεύεις καλύτερα στην Κυπαρισσια ; Γιατί η αρχική ιδέα ήταν για εκεί

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Παντού καλά ειναι..Νομίζω το καλύτερο είναι να μοιράζετε τη διαμονή σας τουλάχιστον σε 2 μέρη ,ένα βορειοτερα κιενα πιο κάτω,για να μην κάνετε κάθε μέρα μεγαλες αποστάσεις στα διάφορα μερη-αξιοθεατα...

DimiBiri

Member
Επόμενο Ταξίδι
Pending...
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Διαβάζοντας σε ρώτησα τον άνδρα μου με καταγωγή από Ζαχάρω γιατί δεν με έχει πάει στο δρυοδασος και μου λέει με τόσες φωτιές δεν ξέρω αν υπάρχει ρίζα....υπάρχει φαντάζομαι ετσι;οπότε σίγουρα θα το επισκεφτώ σε επόμενη επίσκεψη ..
Ευτυχώς το Δρυοδάσος επιβιώνει ακόμα. Δεν έχει πληγεί απο τις τόσες φωτιές, τα πεύκα είναι που τις "αγαπούν" τοσο...όχι οι δρύες

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.965
Μέλη
39.668
Νεότερο μέλος
funroad

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom