neoklisnancy
Member
γεια σας φιλοι.
Χρειαζομαι ΑΜΕΣΑ την βοηθεια σας...
αποφασισαμε να παμε Βενετια ενα γρηγορο weekend στην βενετια και μαλιστα Φτηνο.
εκλεισα λοιπον γρηγορα γρηγορα σημερα ενα hostel για 3 μερεσ (6/3-8/3).
λεμε 400 ευρο θα χαλασουμε συνολικα....
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ¨:
1)το πλοιο φευγει 5/3 8.00 το πρωι...απο ηγουμενιτσα...! Πως παω ηγουμενιτσα ομως?
οσε δεν εχει
κτελ δεν εχει... !!!! εχει απο Θεσ/κη μονο 9 το πρωι και 2 το μεσιμερι..
να παω απο την προηγουμενη μερα και να μεινω σο λιμανι??? πρεζακι ειμαι?
τι να κανω? τα εχω παρει...! να παω με το αμαξι και να το αφησω ηγουμενιτσα??? η θα μου το κλεψουν???
το θεμα ειναι οτι η Ανεκ ειπε οτι θα τελειωσουν οι θεσεις... και για αυτο βιαζομαι..
αλλα πως θα παω??
περιμενω απαντησεις σας... και μεχρι τοτε θα κλεισω θεσεις δια τηλ (δεν χρεωνοντια κιολας..._) και θα ρωτησω για καμια ομαδικη.... εκδρομη... οπποτε ισως ακυρωσω τα ατομικα... Αλλα ειναι δυσκολο να εχει για 2 ατομα 3 μερες μονο με 300(και οι δυο)...
αρα μαλλον μονος θα παω.. αρα περιμενω απαντησεις...
ΥΓ.
το καραβακι απο το λιμανι στην πλατεια του αγιου μαρκου λειτουργει 7.30 το πρωι που θα φτασω???
ευχαριστω πολυ...
Χρειαζομαι ΑΜΕΣΑ την βοηθεια σας...
αποφασισαμε να παμε Βενετια ενα γρηγορο weekend στην βενετια και μαλιστα Φτηνο.
εκλεισα λοιπον γρηγορα γρηγορα σημερα ενα hostel για 3 μερεσ (6/3-8/3).
λεμε 400 ευρο θα χαλασουμε συνολικα....
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ¨:
1)το πλοιο φευγει 5/3 8.00 το πρωι...απο ηγουμενιτσα...! Πως παω ηγουμενιτσα ομως?
οσε δεν εχει
κτελ δεν εχει... !!!! εχει απο Θεσ/κη μονο 9 το πρωι και 2 το μεσιμερι..
να παω απο την προηγουμενη μερα και να μεινω σο λιμανι??? πρεζακι ειμαι?
τι να κανω? τα εχω παρει...! να παω με το αμαξι και να το αφησω ηγουμενιτσα??? η θα μου το κλεψουν???
το θεμα ειναι οτι η Ανεκ ειπε οτι θα τελειωσουν οι θεσεις... και για αυτο βιαζομαι..
αλλα πως θα παω??
περιμενω απαντησεις σας... και μεχρι τοτε θα κλεισω θεσεις δια τηλ (δεν χρεωνοντια κιολας..._) και θα ρωτησω για καμια ομαδικη.... εκδρομη... οπποτε ισως ακυρωσω τα ατομικα... Αλλα ειναι δυσκολο να εχει για 2 ατομα 3 μερες μονο με 300(και οι δυο)...
αρα μαλλον μονος θα παω.. αρα περιμενω απαντησεις...
ΥΓ.
το καραβακι απο το λιμανι στην πλατεια του αγιου μαρκου λειτουργει 7.30 το πρωι που θα φτασω???
ευχαριστω πολυ...