Traveller
Member
Κάνεις ένα βασικό γενικό λάθος... άλλο το νομίζουμε ότι ξέρουμε κάτι και άλλο το ότι ξέρουμε κάτι... συνεπώς και σύμφωνα πάντα με τα γραφόμενά σου, θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλω βάσιμα για τις ταξιδιωτικές σου γνώσεις...φανταζομαι το οτι εαν ξερω ή οχι να ταξιδευω θα το γνωριζω ελαχιστα καλυτερα απο εσενα.
Αγαπητέ καμία προσωπική επίθεση δεν έκανα... ρώτησες κάτι και απάντησα... την στιγμή εξάλλου που δεν σε γνωρίζω γιατί να έχω προσωπικά μαζί σου... το φόρουμ είναι δημόσιος χώρος... ότι γράφει κάποιος κρίνεται... την γνώμη μου στις παρατηρήσεις σου έγραψα... αν εσύ τώρα δεν αντέχεις την κριτική είναι άλλο θέμα...δευτερον το οτι εσυ και καθε εσυ εχεις μια χι αποψη δεν συνεπαγεται οτι οποιαδηποτε αλλη αποψη πρεπει να γινεται πεδιο σκοποβολης της απαξιωσης και ειρωνιας σου.
και τριτον, επειδη δεν το κατανοω, απο που και ως που τετοια επιθεση προσωπικη?
Τα 95€ έχω την εντύπωση ότι δεν είναι πολλά με δεδομένο ότι το τρένο για να γυρίσεις πίσω στην Βενετία θα το βρεις κανένα σαραντάρι... αν βάλεις και την ταλαιπωρία του γυρισμού... αυτό όμως είναι δικό σου θέμα, εγώ απλά το έθεσα σαν προβληματισμό... οι μέρες πάντως όπως τις έφτιαξες είναι ιδανικές με μόνη ίσως παρατήρηση ότι θα μπορούσες για να μην σε φάνε οι δρόμοι, να κινηθείς προς βόρεια Ιταλία (maggiore, como, garda, bergamo,Verona, Padova) αφήνοντας την Σιένα για κάποια άλλη φορά, συνδυάζοντάς την με λίγο από Τοσκάνη και Ούμπρια...Επισης να πω οτι το εισητηριο τωρα που μιλαμε βενετια αθηνα εχει 96 ευρω το ενα.
Εμεις πεταμε για αθηνα απο ζυριχη τη δευτερα 1 σεπτεμβρη 9 το βραδυ, και θα φτασουμε απο βενετια κυριακη βραδυ. Αρα θα εχουμε τη δυνατοτητα να παμε αλλη μια τελευταια βολτα Ζυριχη το πρωι-μεσημερι για καφεδακι, καμμια τρουφιτσα και κανενα λουκανικακι στο δρομο