Δέν έχω έρθει.Χρειάζεται διαβατήριο για να έρθει κανείς?εχουμε παει βρε γι αυτο εχουμε μετρο συγκρισης ...εσυ εχεις ερθει χαλκιδικη ????
Δέν έχω έρθει.Χρειάζεται διαβατήριο για να έρθει κανείς?εχουμε παει βρε γι αυτο εχουμε μετρο συγκρισης ...εσυ εχεις ερθει χαλκιδικη ????
δεν μπορω να στειλω π.μ ακομα ..αλλα σου απανταω απο δω ...Δεν έχει, γιατί δεν έχετε πάει και πουθενά αλλού.
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Άντε ξεκολλάτε από κει και πηγαίνετε και πουθενά αλλού.
οχι καλε και με καινουρια ταυτοτητα περνας ....εεε θα δωσεις ομως και κατι στα συνορα ....Δέν έχω έρθει.Χρειάζεται διαβατήριο για να έρθει κανείς?
Γεια σας ,
Με τον καλό μου πήγαμε Κύθνο 1η Ιουνίου.
Περιέργη αυρα αποπνέει αυτό το κυκλαδονήσι.
Δεν μπορω να πω οτι ήταν κάτι το εξαιρετικό μα ούτε και κάτι το άσχημο.
Άναλογα τι ζήτα ο καθένας ..εγώ προσωπικά πέρασα τέλεια μιας και το χα επιλέξει καθαρά να ξεκουραστώ να κάνω μπανάκια και να χαλαρώσω με τον καλο μου.
Παραλίες συναντησα μια απ τις ομορφοτερες που εχω δει στην ζωη μου
Κολώνα ..
Μια λωρίδα γης αναμεσα σε βαθια και πεντακαθαρα νερα.
Παραλία του Σκύλου επίσης must!
Μια γλυκια ερημια ,δυσκολη καταβαση ,θαρακια να κολυμπουν διπλα σου και αραγμενη μια βαρκουλα.
Ομορφη Δρυοπιδα γραφικη με στενα σοκακια.
Λουτρα δεν τρρελάθηκα απο φαγητο αλλα αξιζε που το κυμα ακουμπαγε το τραπεζακι σου.
Υπερβολικα φτηνες τιμές τέλεια γλυκα στην Βεγγέρα στο Μέριχα με παιχνιδιαρικη διακοσμηση.
Θελω πολυ να ξαναπαω παροτι οι ομορφες παραλιες τις μας ταλαιπωρησαν αρκετα με μηχανακι που φτασαμε.
Next time διαμονη Αγ. Δημητριο παραλια νοτια με αρμυρικια υπεροχη για ηρεμια μπανακι φαγακι!