• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ζητειται υποψήφιος για την καλύτερη δουλειά του κόσμου!

varioAthens

Member
Η απόφαση του Οργανισμού Τουρισμού του Κουίνσλαντ να προκηρύξει διαγωνισμό για την «Καλύτερη Δουλειά στον Κόσμο» προκάλεσε το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων ενημέρωσης και οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη. Στόχος του Οργανισμού είναι να ενισχύσει την τουριστική βιομηχανία της περιοχής στη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. kathimerini.gr
Αν μη τι άλλο, με τόση συζήτηση ανά τον κόσμο, ο σκοπός του Οργανισμού Τουρισμού πέτυχε!!!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Τον Μπεν τον ειχα γνωρισει στην Ταιλανδη και μου ειχε πει καποια στιγμη να τον επισκεφτω.
Τωρα πιστευω ειναι μια καλη ευκαιρια.
Μπεν στρωσε στον καναπε εγω βολευομαι παντου.:D
Θα σου κραταω και εκεινη τη φωτογραφια του Μητσοτακη να τη στολισουμε στο χωλ.

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Καλά...έχουν να του κατσικωθούν τώρα ένα κάρο τραβελοστορίτες ανά τον κόσμο, μια και βγήκε και στην δημοσιότητα! :lol:

Ε...μα τι το 'θελε κι εκείνος κι έταζε παντού φιλοξενία όσο ήταν ένας φτωχός και άστεγος τραβελόπληκτος; Που να φανταζόταν τότε ότι όλα μπορεί να αλλάξουν κάποια στιγμή; :haha::haha::haha:

D

Delmem2549

Guest
Τάξτε μου.....τάξτε μου.... lol

ο μπεν δεν μπορει να τα βγαλει περα και ζηταει 4 βοηθους....μηπως ξαναρθε η ευκαιρια που ψαχνατε..???

Island Caretaker Blog

Γιαννης...

ANEL

Member

ο μπεν δεν μπορει να τα βγαλει περα και ζηταει 4 βοηθους....μηπως ξαναρθε η ευκαιρια που ψαχνατε..???

Island Caretaker Blog

Γιαννης...
4 βοηθούς σε τι?στο κολύμπι?στην ιστιοπλοΐα?στο τάισμα των ψαριών?
μάλλον στο γράψιμο του ημερολογίου,,,έχει τόσα πολλά να γράψει, που να τα προλάβει όλα μόνος του!!!:D
είναι δυνατόν να τον πληρώνουν για μια δουλειά (ο Θεός να την κάνει) που τόσοι πολλοί θα την έκαναν και τσάμπα?:rolleyes:
και με ποια κριτήρια διάλεξαν αυτόν ανάμεσα σε τόσους υποψήφιους?
το προφανές εδώ δεν είναι πως κάτι άλλο παίζει?ή μόνο για μένα είναι το προφανές αυτό???:roll::roll::roll:

D

Delmem2549

Guest
το προφανές εδώ δεν είναι πως κάτι άλλο παίζει?ή μόνο για μένα είναι το προφανές αυτό???:roll::roll::roll:
εγω το βλεπω ως επιτυχημενο marketing 80.000 χιλιαρικα για να γινει παγκοσμια γνωστο δεν ειναι τιποτα , μην το βλεπεις ως το μισθο καποιου μονο...

τωρα για την αξιολογηση τι να σου πω....;)...δεν ξερω.

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα; Να απολυθεί πάραυτα! Δεν έκανε μάλλον σωστή επιλογή το HR... :bleh:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Τέλος για την "Καλύτερη δουλειά στον κόσμο"

Όλες οι ιδανικές καταστάσεις κρατούν κατά κανόνα λίγο και φτάνουν κάποτε στο τέλος τους και δεν θα μπορούσε να ισχύει διαφορετικά για τον άντρα που είχε την «καλύτερη δουλειά στον κόσμο». Ο λόγος για τον Μπεν Σάουθχολ ο οποίος έπαιρνε 74.000 λίρες για να... φροντίζει ένα τροπικό νησί.
as.enet.gr_resources_2009_12_ben_thumb_medium.jpg O Σάουθχολ εν ώρα "εργασίας"

Ο 34χρονος βρετανός, ο οποίος είχε επιλεχτεί από 36.000 και πλέον υποψήφιους για να φροντίζει τα τροπικά νησιά στο Great Barrier Reef της Αυστραλίας μαζεύει τα πράγματα του καθώς το εξαμηνιαίο συμβόλαιο εργασίας του έληξε.
Η αμοιβή του ήταν 74.000 λίρες για να προωθεί τον τουρισμό και να γράφει στο διαδίκτυο τις εμπειρίες του αλλά η δουλειά του τελειώνει μαζί με το τέλος του 2009.
Όπως ο ίδιος αναφέρει «Ήταν φανταστικό, πέρασα πάρα πολύ όμορφα και νομίζω ήμουν από τους πιο απασχολημένους ανθρώπους παγκοσμίως, παρότι πολλοί νομίζουν ότι καθόμουν χωρίς να κάνω τίποτα».
Για του λόγου το αληθές, ο Σάουθχολ έχει επισκεφτεί περισσότερους από 90 προορισμούς και έχει δώσει πάνω από 250 συνεντεύξεις ενώ η σελίδα του έχει πάνω από 8,5 εκατομμύρια επισκέψεις.
Λίγες μέρες πριν το τέλος της «καλύτερης δουλειάς στον κόσμο» ο Σάουθχολ περνάει τις γιορτές με τους γονείς του στο μέρος που φρόντιζε τους τελευταίους έξι μήνες.

πηγή: enet.gr

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
...να το καλέσουμε το παλικάρι σε καμιά συνάντηση να μας πει προφορικά καμια τραβελστορι απο την εμπειρία του...

να το κάνουμε και επίτιμο μέλος του φόρουμ!
:xmas_lol:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
...να το καλέσουμε το παλικάρι σε καμιά συνάντηση να μας πει προφορικά καμια τραβελστορι απο την εμπειρία του...

να το κάνουμε και επίτιμο μέλος του φόρουμ!
:xmas_lol:
Σωστός ! :xmas_wink: Και πλάκα-πλάκα, μου φαίνεται τώρα έρχονται τα καλύτερα γι αυτόν !...:xmas_cheesygrin:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom