• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ζητειται υποψήφιος για την καλύτερη δουλειά του κόσμου!

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
aestb.msn.com_i_11_5E3A21331F94108EBECCB65DF54.jpg

© Imago

Αυτη ειναι δουλειά:
ολη την μερα παραλία αραχτός σνορκελινγκ, ηλιοθεραπεία και ρελαξ, συν 80.000Ε αμοιβή για ενα εξάμηνο! Πως σας φαίνεται;

„Tην καλύτερη θέση εργασίας στο κόσμο” προσφέρει η κυβέρνηση του κρατιδίου του Queensland στην Αυστραλία!
Ο υποψήφιος για τη θέση αυτή θα πρεπει να διατηρει ενα μπλογκ στο διαδικτυο και να περιγράφει το πως περναει την ημέρα του στο νησί Hamilton στο Great Barrier Reef.
Οπως ανακοινωσαν οι αρμόδιοι ο “τυχερός” υποψήφιος που θα επιλεχθει για την παραπάνω θέση μετά απο επιλογή θα αμοιφθεί με 80.000Ε για τους 6 μηνες που θα κανει αυτή τη δουλειά, συν τα εξοδα πτήσης απο την πατρίδα του προς το αυστραλιανό νησί. Επισης θα μένει σε μια βίλα που θα τεθεί στην διάθεσή του, μπροστά στην παραλία με κουζίνα, μπάνιο, τρια δωμάτια και μια πισίνα που “ενδεχωμένως να χρειάζεται να καθαριστεί”
“ Ο υποψήφιος “Island Caretaker” θα πρεπει να ξέρει καλά αγγλικά, να αγαπάει την θάλασσα, τον ήλιο και την φύση” δήλωσε ο Antony Hayes απο τον Οργανισμο Τουρισμού του Queensland. “ Θα πρέπει να μιλάει πού και πού στους δημοσιογράφους, για αυτο δεν θα πρέπει να ειναι ντροπαλός.
Η μοναδική απαίτηση των αρμοδίων ειναι να ταξιδεύει στο Great Barrier Reef και να δοκιμάζει καθε πιθανή περιπέτεια”

Α, οι υποψήφιοι μπορούν να στειλουν το βιογραφικό τους μεχρι και τις 22 Φεβρουαρίου στο www.islandreefjob.com και συμμετοχή μπορεί να δηλώσει οποιος γνωρίζει αγγλικά!
Καλή επιτυχία!!!

Πηγή:
Reisen - MSN Lifestyle

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Τι έγινε, το site δεν ανοίγει, έπεσε από τη πολύ ζήτηση? :D
Το μπλοκαρα εγω.Τους ειπα δεχομαι και με 50.000
και εγινε το deal.
Oποιος προλαβει,χαμος θα γινει...

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Πειτε στα παιδια να σταματησουν να ψαχνουν , εδω ειμαι :clap::clap:
:sharkisland::snorkel::shark: αμα ειναι ετσι xene , εγω παω και με 40000

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Εσείς δεν παίζεστε με τιποτα!!!
Ειστε εργατοσπάστες!:bleh:
Ακου εκει 39 και 40 χιλιαδες να ριχνετε την αμοιβή σας για να παρετε τη θέση;
Τσ, τσ!!!:haha:

Επειδή τα δικά μου αγγλικά ειναι από μέτρια εως πολύ μέτρια,,, σκέφτομαι απο τα 80 χιλιάρικα να δινω σε καμιά φοιτήτρια της αγγλικής φιλολογίας κανένα χιλάρικο το μήνα για να μου γράφει τα κείμενα στο blog.
Eγω θα υπαγορεύω κ αυτή θα πληκτρολογεί!:clap::haha:

Αληθεια τι σημαινει ο ορος "Island Caretaker"; :roll: γιατι αυτη ειναι η περιγραφή της συγκεκριμένης θέσης!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Να φροντιζει τα νησια..σκουπισμα , σφουγγαρισμα , μαζεμα πεσμενων καρυδων :lol: ταισμα ψαριων , να μαζευει την αλληλογραφια , να δες εδω

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Δεν με πτοει τιποτα απο τα παραπανω ακομα θα,
νανουριζω τους καρχαριες....γυαλιζω τις χελωνες....κουρευω τους λαγους:haha:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Εγώ πάλι..θα τους πρότεινα να μας πάρουν όλους μαζί σαν travelstories... και θα μοιραστούμε τις δουλειές...και θα πάρουμε την ντόπα μας...και θα πάρουμε το κατιτίς μας! :clap::clap::clap:

Αναλαμβάνω εκπρόσωπος τύπου! :bleh::lol:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δικιο εχεις cakenet. Και ιστοριες γραφουμε και φωτο και βιντεο και συνεντευξεις δινουμε αμα θελουν :lol:
Αναλαμβανω εκπροσωπος σνορκελιν :haha:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Δικιο εχεις cakenet. Και ιστοριες γραφουμε και φωτο και βιντεο και συνεντευξεις δινουμε αμα θελουν :lol:
Αναλαμβανω εκπροσωπος σνορκελιν :haha:
Καλά...αυτό μην το λές για μένα...γιατί εγώ ο ανεπρόκοπος ακόμη μισή την έχω την ιστορία μου! Αλλά έχω πάααρα πολύ δουλειά και με το κρύωμα εδώ και 10++ μέρες δεν έχω κουράγιο να συγκεντρωθώ σε κάτι τέτοιο... sorry και πάλι! :(

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom