Θα διαφωνήσω στην αποθέωση του kolkovna.Σίγουρα θα έχει κάτι καλύτερο από αυτόκάνεις πλάκα έτσι ????
παντως για Πράγα θα δωσω 2 προτασεις του traveller ( sorry φίλε αν τρέχω .. και τα δυο ειναι δικες σου χρυσές επιλογές )
Hotel in Prague - Czech Republic Hotel - Barcelo Old Town Praha Hotel - Barcelo.com
και για φαγητο το all time
KOLKOVNA
Αν αφηνει ο traveller(καθως το θεμα ειναι δικο του!),μπορω να σου προτεινω εγω για Βρυξελλες...Μήπως έχεις να προτείνεις κάτι και για Άμστερνταμ, Μπρυζ και Βρυξέλλες?
Σήμερα είμαι στις καλές μου... και αποφάσισα να σας κάνω δωράκια...
Κυρίες και κύριοι ότι ήταν να διαβάσουμε το διαβάσαμε. Μετά απ' αυτό, λογικά έπαψε να είναι στις καλές του...Επειδη δεν νομιζω να τολμησει να γραψει κανενας για το Ντουμπαι γιατι θα τον παρουν με τις πετρες, εγω θα το τολμησω – βαρατε οσο θελετε ρεεεεε.
....
Α.. και αν πατε μην το διαdωσετε στο φορουμ. Θα ακουσετε τον εξαψαλμο.
Πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!!!!!!!!! Εύγε για τη θαυμάσια ιδέα σου και σ' ευχαριστούμε για τα δωράκια ....Πρώτα απόλα σας ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή του topic... είναι κάτι που όλοι λίγο πολύ το ζητάμε... εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι... προτείνω μέρη τα οποία και είναι σε λογικές τιμές αλλά και έχουν στυλ... αυτό για μένα είναι το ζητούμενο... ασφαλώς και θα υπάρχουν φτηνότερα καταλύματα ή εστιατόρια ή και ξενοδοχεία αλυσίδων που οι τιμές τους σε προσφορές θα προσεγγίζουν αυτές των προτεινομένων... εμένα όμως μου λέει πιο πολύ να μείνω σε ένα μικρό στυλάτο ξενοδοχείο από το να μείνω σε ένα χλιδάτο ξενοδοχείο μιας μεγάλης αλυσίδας... εξάλλου αυτά όλοι μας μπορούμε να τα βρούμε... φυσικά εξαιρέσεις υπάρχουν και θα υπάρχουν αν π.χ ένα υπέροχο μεγάλο ξενοδοχείο μπορείς να το βρεις σε τιμή υπερπροσφοράς θα το αναφέρω αλλά και πάλι η λογική μου είναι το μικρό και και στυλάτο... καλά μας ταξίδια...
Ας δωσω εγω για Βρυξελλεςδωσε κατι και για Βρυξελλες! Οχι πολυ ρομαντικο , αφου δεν παμε εκει φουλ ερωτευμενοι!!