Νομίζω οτι το παρακάτω θέμα έχει τις πιο φρέσκες πληροφορίες για Μόναχο:για μοναχο τιποτα ??
Τον Pierre Herme τον έχω δώσει ως τιπ χρόνια τώρα... http://www.travelstories.gr/%E5%F1%...F3%F4%EF-%F0%E1%F1%E9%F3%E9-4.html#post261089 αλλά και http://www.travelstories.gr/80879-post21.htmlΟ Ναός των macaron έχει όνομα...Pierre Herm. Λατρεμένα τα macaron με citron, θεϊκά πλασμένα, όπως και το κάθε τι στο Ναό...και μη ντραπείτε να πάρετε δωρεάν γλυκάκι από το ταμείο. Εκεί χρυσοπληρώνεις και τον αέρα, αλλά τα καλά πράγματα στη ζωή κοστίζουν.
Κι εμένα.. Αρκετή ώρα!!Αν και μου πηρε λιγη ωρα να τα διαβασω ολα,οι πληροφοριες ειναι απίστευτες!Ευχαριστώ...
Μόλις γύρισα από Ρώμη και παρότι ήταν η τρίτη φορά που τη επισκέφτηκα, ήταν η πρώτη που απόλαυσα μακαρόνια! το εστιατόριο Maccheroni είναι απλώς καταπληκτικό. Άριστη σχέση τιμής- ποιότητας, άριστη τοποθεσία κ κόσμος, προσφέρει την απόλαυση που θα περίμενε κανείς από μια ιταλική πάσταΣήμερα θα πάμε διακοπές στη Ρώμη...
Τα ξενοδοχεία στη Ρώμη ήταν, είναι και θα είναι πάντα πανάκριβα... πολύ δύσκολα θα βρεις κάτι αξιοπρεπές κάτω από 120... αλλά... το hotel ΤΗΕ ΒΕEHIVE είναι μία κούκλα... ντιζαινάτο καθαρό και προπαντώς φτηνό!!! Μιλάμε για 80 το δίκλινο... ok η περιοχή δεν είναι και η καλύτερη, δίπλα στο Termini και προσέξτε το αυτό, τα δωμάτια έχουν κοινό μπάνιο αλλά "πενία τέχνας κατεργάζεται"... αν το budget σας είναι περιορισμένο το ΤΗΕ ΒΕEHIVE είναι μακράν το φτηνότερο αξιοπρεπές ξενοδοχείο της πόλης... The Beehive - budget & ecological hotel - Rome, Italy
Με το HOTEL RIPA έχω μια σχέση πάθους... είναι υπέροχα μινιμαλιστικό, βρίσκετε στο Trastevere, ευκαιρία για μια καταπληκτική 10λεπτη βόλτα μέχρι το κέντρο της πόλης και στις καλές του μπορείς να το βρεις μέχρι και 120!! Οι νορμάλ τιμές του βέβαια είναι γύρω στα 150-170 αλλά στην πανάκριβη Ρώμη αυτή η τιμή για ένα ξενοδοχείο του στυλ Ripa είναι νορμάλ... Luxury design hotel 4 star Rome Trastevere
Το Caffe della Pace βρίσκεται στη Via Della Pace ένα μικρό δρόμο πίσω από την μυθική Piazza Navona και είναι η επιτομή του caffe... το καλοκαίρι ειδικά το μέρος είναι απίθανο... εκτός του υπέροχου καφέ θα απολαύσετε και την καλύτερη πασαρέλα της πόλης... μην κάνετε το λάθος και δεν το τιμήσετε...
CAFFE DELLA PACE
Χωρίς πολλά λόγια... το " Il Gelato di San Crispino" έχει το καλύτερο παγωτό της πόλης... πηγαίνετε χωρίς δεύτερη κουβέντα και μην μου σπάτε τα νεύρα... Il gelato di San Crispino - San Crispino Ice Cream
Στο Settimio All'Arancio πηγαίνω συνήθως μεσημέρι... όχι ότι δεν είναι ανοιχτό το βράδυ, αλλά το μεσημέρι μου αρέσει καλύτερα, απολαμβάνω την βόλτα μου στη via dei Condotti και μετά γραμμή για φαί... καταπληκτική οικογενειακή τρατορία, σχετικά φτηνή και ελάχιστα τουριστική... must η alle vongole και το tiramisu... προσοχή κλειστά την Κυριακή... Paginegialle.it - Spazio web occupato
Αν θέλετε μια έξοδο υπερπαραγωγή χωρίς να σας κοστίσει ο κούκος αηδόνι περάστε μια βόλτα από το Maccheroni... καταπληκτικό φαγητό,υπέροχος κόσμος, καλές τιμές... δυό βήματα από την piazza Navona... Ristorante Maccheroni