• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ζαγοροχωρια

varioAthens

Member
Μωρέ και μπουφάν θα πάρω! Χειμώνας με το ζόρι!

Φτάνουμε Δευτέρα , υπολογίζω 2 η ώρα στο Μονοδενδρι. Έχουμε μέχρι Παρασκευή πρωί για να δούμε Βοιδοματη, Βίκος , τα πιο ωραία γεφύρια ισωσ Γύφτο κάμπο
Και από χωριά θέλω να πάμε σίγουρα Άριστη Πάπιγκο Καπεσοβο Τσεπελοβο Κήποι Βίτσα Διλοφο και Πεδινά .
Πως θα μπορούσα να τα χωρίσω ;
Θα συνδυαζα Αρίστη-Πάπιγκο-Βίκος, Δίλοφο-Μονοδένδρι-Κήποι-Βίτσα, Τσεπέλοβο-Καπέσοβο-Γυφτοκαμπος-εδώ θα πρότεινα να βάλεις και Βραδέτο.

alexiakat

Member
Καλησπέρα!Μέσα Νοεμβρίου θα επισκεφτούμε τα Ζαγοροχώρια. Κλείσαμε να μείνουμε στο Μονοδενδρι. Σε ποια άλλα χωριά θα βόλευε να πάμε και τι αξιοθέατα θα ήταν εφικτό να δούμε μιας και θα πάμε με το 10 μηνών μωρό μας?

thanassis33

Member
Καλησπέρα!Μέσα Νοεμβρίου θα επισκεφτούμε τα Ζαγοροχώρια. Κλείσαμε να μείνουμε στο Μονοδενδρι. Σε ποια άλλα χωριά θα βόλευε να πάμε και τι αξιοθέατα θα ήταν εφικτό να δούμε μιας και θα πάμε με το 10 μηνών μωρό μας?
Κοιτά στην ιστορία μου:
Ήπειρος εκτός εποχής – Ζαγοροχώρια, Ιωάννινα
μπορεί να βρεις κάποια στοιχεία.

zacharaki

New Member
Καλησπέρααα!! Ετοιμαζόμαστε για Χριστουγεννιάτικη εξόρμηση και θα ήθελα την βοήθησα σας!!
Θα πάμε προς ήπειρο απλά δεν ξέρω τι βολεύει περισσότερο, να μείνουμε Ιωάννινα ή σε κάποιο κεντρικό Ζαγοροχώρι (Ασπραγγγέλους λέμε) . Έχω κάνει κράτηση σε ένα ξενοδοχείο στα Ιωαννινα απλά το σκέφτομαι γιατί είδα ότι οι αποστάσεις είναι μακρινές. Οπότε έλεγα μηπως ειναι καλύτερα να μείνουμε Ζαγοροχώρια για να μοιραστούν οι αποστάσεις, γιατι σιγουρα θα κανουμε ενα τουρ στα χωριά και σιγουρα θα χρειαστούμε 2 μέρες εκεί. θα παμε και Μέτσοβο. Κάθε πρόταση δεκτή

varioAthens

Member
Δεν λεει να μεινετε Ιωαννινα και να ξεκινατε καθε μερα για Ζαγοροχωρια γιατι οπως ειπε και ο Θανασης θα σας φανε οι δρομοι. Εδω στα Ζαγοροχωρια μενεις και παλι για να τα γυρισεις ολα και να τα ευχαριστηθεις ενα 3μερο το θες.

zacharaki

New Member
Δεν ξέρω ποιο είναι το πιο βολικό χωριό να μείνεις απλά να ξέρεις ότι τα περισσότερα δεν έχουν καν ψιλικά και σπανίζει και το να έχουν ένα ταβερνάκι εμείς είχαμε μείνει εδώ Villa Παροραία - Villa Παροραία . Ο ξενώνας αξίζει 10/10 και το χωριό ήταν πολύ όμορφο, σχετικά μεγάλο σε πληθυσμό και είχε παντοπωλείο και ταβέρνες παραδοσιακές. Γενικά ήταν κοντά σε αρκετά αξιοθέατα αλλά να προετοιμαστείς γιατί οι αποστάσεις είναι μεγάλες (πάνω από μισάωρο) για όπου και να θες να πας και όπου και να μένεις.
το άλλο χωριό που έχει μίνι μάρκετ ήταν η Αρίστη. το μοναδικό βενζινάδικο βρίσκεται στους Ασπράγγελους αλλά δεν θα σου πρότεινα να μείνεις εκεί!
Και κάτι τελευταίο αν έχεις την δυνατότητα κλείσε με πρωινό θα σου φανεί πολύ χρήσιμο όπου και αν επιλέξεις να μείνεις.

γιατί όχι στους ασπραγγέλους, αν επιτρέπεται :p

penelopebek

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Οπου λαμπει ο Ηλιος
Καλησπέρααα!! Ετοιμαζόμαστε για Χριστουγεννιάτικη εξόρμηση και θα ήθελα την βοήθησα σας!!
Θα πάμε προς ήπειρο απλά δεν ξέρω τι βολεύει περισσότερο, να μείνουμε Ιωάννινα ή σε κάποιο κεντρικό Ζαγοροχώρι (Ασπραγγγέλους λέμε) . Έχω κάνει κράτηση σε ένα ξενοδοχείο στα Ιωαννινα απλά το σκέφτομαι γιατί είδα ότι οι αποστάσεις είναι μακρινές. Οπότε έλεγα μηπως ειναι καλύτερα να μείνουμε Ζαγοροχώρια για να μοιραστούν οι αποστάσεις, γιατι σιγουρα θα κανουμε ενα τουρ στα χωριά και σιγουρα θα χρειαστούμε 2 μέρες εκεί. θα παμε και Μέτσοβο. Κάθε πρόταση δεκτή
Καλημέρα, εμεις εχουμε ακολουθησει και τις 2 επιλογες.
1) Μειναμε στα Γιαννενα και πηγαμε 2 μερες Ζαγοροχωρια. Αρκετη ωρα στο δρομο, αλλα ειχαμε παιδια μαζι μας και ηθελαν το βραδυ να μπορουμε να παμε σε καποιο μπαρ, να εχει κινηση.
2) Μειναμε στους Ασπραγγελους (σχετικα κοντα στα Γιαννενα) και γυρίσαμε τα Ζαγοροχωρια απο εκει. Ειδαμε πολλα μερη. Ανω Πεδινα, Κηπους, Τσεπελοβο,Γυφροκαμπο, Μονοδεντρι, Αριστη, Δικορφο. Υπαρχουν 2 ταβερνες , σιγουρα πιο ησυχα. Το χωριο δεν ειναι κατι σπουδαιο.
3) Εχουμε μεινει στο Μονοδεντρι. Πιο ωραιο χωριο.
4) Εχουμε μεινει στο Μικρο Παπιγκο. Νομιζω η χειροτερη περιπτωση. Πολυ μακρια απο ολα.
Σα συμπερασμα θα σου ελεγα να σκεφτεις τι θα θελατε να κανετε, πως να περασετε το χρονο σας. Οπου και να μεινετε να εισαι σιγουρη οτι θα κανετε πολλες διαδρομες. Αρα εαν θελετε Νυχτερινη ζωη πιο καλα να μεινετε Γιαννενα και το πρωι θα ξεκινατε εκδρομουλες. Εαν δεν σας ενδιαφέρει το τε οι Ασπραγγελοι είναι ωραια, τα Ανω Πεδινα και το Μονοδεντρι. Σιγουρα οχι το Παπιγκο (κατα τη γνωμη μου βεβαια). Καλα να περασετε!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom