STKF
Member
έχω διαβάσει στο forum οτι είναι παίδεμα οι αποστάσεις. ένα γρήγορο search όμως στο google maps μου έβγαλε Πάπιγκο - Τσεπέλοβο (η πιο μεγάλη απόσταση) 1 ώρα και 15 λεπτά. δεν το βρίσκω κ τόσο τραγικό.
ειδικά αν πας για να βολτάρεις και να δεις πράγματα και θαύματα.
Φίλε αν το έχεις με την οδήγηση δεν υπάρχει θέμα. Οι δρόμοι είναι κλασσικοί ελληνικοί επαρχιακοί με τις στροφές τους κ.λ.π Υπάρχουν και πιο δύσκολοι από αυτούς του Ζαγορίου.Να πω ότι δεν έχω πρόβλημα με την οδήγηση κ τις στροφές εφ' όσον έχω να δω κάτι.
Δεν είναι βολικά χωριά αν θέλεις να κάνεις εκδρομές στα υπόλοιπα αλλά είναι πανέμορφα, ειδικά το Πάπιγκο, και έχουν θέα σε ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια του βουνού.αν και τα περισσότερα ξενοδοχεία τα βρίσκω Πάπιγκο και Αρίστη
Όπως πάντα αυτό εξαρτάται από τον καιρό και την κατάσταση των δρόμων. Αλλά όπως και να είναι, αρκεί που θα είσαι εκεί. Αν τα πράγματα είναι ευνοικά να θυμάσαι ότι τα αξιοθέατα που έχουν ήδη αναφερθεί είναι απλώς κάποια από τα κορυφαία. Τα πάντα στο Ζαγόρι μπορούν να χαρακτηριστούν ως αξιοθέατα. Το βουνό , τα ποτάμια, τα παλιά γεφύρια, ,τα χωριά., τα μονοπάτια, οι εκκλησίες, τα μοναστήρια.....Καλά να περάσετε...!Κ επειδή είναι η πρώτη φορά στα μέρη δεν ξέρω τι μπορούμε να δούμε και να κάνουμε αν υπολογίσουμε και το καταχείμωνο. Ιδέες;;;;;;