pattyyy
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- χμ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- νότια αφρική
Η δεξιά πλευρά είναι πιο ήσυχη και πιο όμορφη. Τον Ιούνιο τουλάχιστον! Από διαμονή δεν έχω κάτι να σου προτείνω στην περιοχή γιατί εγώ έψαχνα κάτι πιο κεντρικό. Καλά να περάσετε πάντως! Όπως θα είδατε στις φωτογραφίες στις παραλίες ο κόσμος είναι ελάχιστος, γεγονός που μας επέτρεπε να απολαύσουμε την ομορφιά του τοπίου και την ηρεμία. Είμαι θερμός υποστηρικτής των διακοπών Ιουνίου (στους τουριστικούς προορισμούς τουλάχιστον)! Επιπλέον είναι εξαιρετικά καλύτερες και οι τιμές. Έκλεισα στην ίδια τιμή με το πανέμορφο της Ζακύνθου, ένα μέτριο στην Καρδαμύλη για τέλη Ιουλίου.Στη συνέχεια αναχωρούμε για την παραλία του Αγίου Νικολάου στην περιοχή του Βασιλικού. Φυσικά προτιμάμε την δεξιά πλευρά μακριά από τα δυνατά beat και τα αγγλάκια. Το τοπίο είναι κι εδώ γαλήνιο και εξωτικό! Ο ήλιος μας κάνει τη χάρη και το μπάνιο είναι υπέροχο. Τα νερά είναι διάφανα και η παραλία μοιάζει με λίμνη. Παραδεισένια αίσθηση!
Επειδή κι εμένα μ' ενδιαφέρει η Ζάκυνθος και ειδικά η συγκεκριμένη περιοχή τί ακριβώς έχει δεξιά πλευρά. Εκεί κοντά είναι το The Bay και η Πλάκα? Εχεις κάποια πρόταση για διαμονή. Το ψάχνω τόσο καιρό και ακόμα δεν έχω καταφέρει να κλείσω για τις 20 Αυγούστου. VarioAthens έχεις κάποια πρόταση άλλη γιατί βλέπω ότι στράβωσε η κράτηση τελευταία στιγμή.