• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

neraida

Member
ηρθα κι εγώ...καλά αυτης της γερμανιδας,που παει για την πρωτη θέση οπως φαινεται ,δεν είχαν ένα φουστανακι της προκοπης να τη ντύσουν?τι ήταν αυτό το μαυρο το ....τσουρούτικο? ειπαμε εντάξει με τη λιτοτητα αλλά αυτοι οι γερμανοι το παρακάνουν....
συμφωνω παρα πολυ, η εμφανιση της ηταν αθλια.... δεν εχουν γουστο οι Γερμανοι... αυτη η Λενα εβαλε οτι βρηκε μπροστα της και μπηκε..

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
oχι ρε παιδια η Γερμανια πρωτη ???? χαρακιρι θα κανουμε.....καλο ηταν δεν λεω αλλα οχι για πρωτο......

πες τα πες τα.....απορώ τι το ιδιαίτερο είχε το Γερμανικό,θα τρελλαθούμε,
αχ και η Κύπρος πως τα καταφέρνει όλο στον πάτο,αμ η αγαπημένη μου Μολδαβία πάει κι αυτή...
η Ελλάδα πάντως πολύ καλύτερη από Γερμανία...

neraida

Member
:clap::clap::clap::clap:
σε ποια πλατεια του Βερολινου θα ψηνουμε σουβλακια και θα παρακολουθουμε την eurovision του χρονου????

spor_os

Administrator
Απροσδόκητο
8ος ο Αλκαίος (είχε περάσει 2ος !!! τον ημιτελικό)

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
η γερμανια εμενα δεν μου αρεσε καθολου..το μαυρο καλσον με σκοτωνει....:bleh:
η τουρκια επισης δεν μου πολυαρεσε..δεν συμφωνω καθολου με τα αποτελεσματα..

τον αλκαιο τον ειχα στις θεσεις 5-10, οποτε μεσα επεσα!

βρε neraida, δεν ειναι σιγουρο οτι θα γινει βερολινο..μπορει ανετα να γινει μοναχο ή αμβουργο!you never know!;)

spor_os

Administrator
Τουλάχιστον σε περίοδο κρίσης θα τη διοργανώσει το κεφάλαιο

neraida

Member
Τουλάχιστον σε περίοδο κρίσης θα τη διοργανώσει το κεφάλαιο
latina ουτε εμενα μου αρεσε το τραγουδι!!

sporοs εκανα ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια σκεψη!! φανταζεσαι να το διοργανωναμε εδω? ποιος θα τα πληρωνε??

εχω την εντυπωση πως η νικη αυτου του τραγουδιου σας απογοητευσε ολους!

Dafni

Member
ουτε εμένα που άρεσε για την πρώτη θέση...μέσα στην πεντάδα ίσως αλλά πρωτο? κριμα για γαλλία και αρμενια που τις περιμενα στις πρωτες θέσεις....
μονο και μονο για το μαυρο καλσον έπρεπε να της αφαιρουνται βαθμοι ......

spor_os

Administrator
sporοs εκανα ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια σκεψη!! φανταζεσαι να το διοργανωναμε εδω? ποιος θα τα πληρωνε??
Οι Γερμανοί.
Αυτοί που πληρώνουν τα πάντα τα τελευταία χρόνια.

Άσχετο, αλλά το γαλλικό το βλέπω να παίζει κάργα το καλοκαίρι.

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Η φετεινή Eurovision ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα της Ευρώπης προς τη Γερμανία: Διοργανώστε εσείς του χρόνου, γιατί εδώ δεν παίζει φράγκο!

Η Τουρκία θεωρώ ότι έχει αρχίσει να αποκτά συμμάχους στο διαγωνισμό, την ψήφισαν με μεγάλες βαθμολογίες όλες οι μουσουλμανικές χώρες της Ευρώπης (Αλβανία, Βοσνία, Αζερμπαιτζάν) και η Γερμανία και άλλες (λόγω διασποράς) αλλά και χώρες που ολοφάνερα τη γλύφουν (βλέπε Σκόπια). Δε θεωρώ ότι άξιζε το αποτέλεσμά της και το τραγούδι δε το είχα καν στο τοπ10 μου. Της Γερμανίας σα ρυθμός μου άρεσε και θα το έβαζα στην 5η με 7η θέση, αλλά μέχρι εκεί. Τη νίκη δε την άξιζε.

Η Ρωσία επίσης ανέβηκε πολύ αφότου άρχισαν να ψηφίζουν οι πρώην σοβιετικές χώρες, αν προσέξατε. Μέχρι τότε ήταν σταθερά στις τελευταίες 5 θέσεις. Οι πελατειακές και γειτονικές σχέσεις στη Eurovision καλά κρατούν.

Ο Αλκαίος καλός, αλλά στον ημιτελικό θεωρώ ότι είχε περισσότερη "ψυχή". Αλλά ίσως να είναι ιδέα μου επειδή το έιδα με αυτή τη σκηνοθεσία εκεί για πρώτη φορά.

Όσο για το δικό μου μενού... Δεν έφαγα τίποτα κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, για πρώτη ίσως φορά στη ζωή μου!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Σιγα το τραγουδι.......υπηρχαν πολυ καλλιτερα....αμ αυτο το τουπε που ειχε.....δεν γυρισε ποτε στη καμερα να ευχαριστησει για τα 12καρια που πηρε

Μια χαρα τα πηγε ο Αλκαιος.....δεν ακουσε και λιγα για τη συμμετοχη του....ολοι τον ηθελαν να πιανει πατο......να γνωρισουμε την απολυτη ξεφτιλα,μιλουσαν για το διασυρμο που θα παθαιναμε....και ομως τους διεψευσε ολους...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ :clap::clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie