• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Παιδια της Γιουροβιζιον παιδια.....που με αφηνετε στους πεντε δρομους..????

Μονη θα τα γραφω ολα ?????Cake....Latina.......vario......candyman, o.k θα σταθω στο 1,75 υψος μου, και θα σχολιαζω μονη μου...

Λυσσαααααα !!!!!! σας επιασε ολους τον φαγατε τον Αλκαιο....ο ανθρωπος τα εδωσε ολα....και εκανε αξιοπρεπεστατη εμφανιση...μεχρι και ο dik-7 θα μετανοησει....δεν μιλαω για το taver....θα γονιπετης θα αλλαξει γνωμη :bleh::bleh:

Απαιχτη φωναρα η Ουκρανια...

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Δεν ξερω τι θεση θα παρει η γαλλια αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα γινει το power play του καλοκαιριου.....

Μου φαινεται οτι ο Γαλλος την εχει δει λιγο Ricky Martin σε πιο σκουρα εκδοση....

Φωναρα η Ρουμανια....μαζι με τη Βοζνια αποψη μου απο τα καλλιτερα της βραδιας.....

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Η Ρουμάνα πράγματι φωνάρααα!!όσο για το Ρώσο καλέ τι ήταν αυτό; τι τραγούδι α πα πα ;κοιμισμένο,...που είναι οι δοξασμένες μέρες τους με τον...πως τον λεγανε πρόπερσι νομίζω..

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Ολοκληρη Ρωσσια αυτο το φλουφλη εστειλε να κλαψουριζει πως τον παρατησε η δικια του...καλα του εκανε.....και αργησε μαλιστα.........

Απο το υφος των χιλιων καρδιναλιων του προπερσυνου Dima Bylan..... καλλιτερος ειναι....

Αντε και η Αρμενια....ΘΕΑ η γυναικα.....

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Εμενα το γαλλακι κατι σε ποδοσφαιρικο μου εκανε,
πιστευω θα γινει το ν1 τραγουδι για φασεις στο μουντιαλ.. να με θυμηθειτε
παιδια εμενα πιο πολυ απο ολα μου αρεσε της Κυπρου
βλεπω Αζερμπαιτζαν,Αρμενια,Τουρκια,Γαλλια
οσο για την Ελλαδα δυσκολα θα μπει στη δεκαδα

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Η Ρουμάνα πράγματι φωνάρααα!!όσο για το Ρώσο καλέ τι ήταν αυτό; τι τραγούδι α πα πα ;κοιμισμένο,...που είναι οι δοξασμένες μέρες τους με τον...πως τον λεγανε πρόπερσι νομίζω..
Αντε ρομαντικ να βγαλουμε μαζι τη βραδυα οπως καταλαβαινεις , ξαμολυθηκανε ολοι...και εμενα με καλεσαν σε bbq αλλα τη κοπανισα να βρω την ησυχια μου.....η μαρα η σαρα και το κακο το συναπαντημα ηταν μαζεμενο....

Ωχ η Γερμανια.....μεχρι να κατεβει απο το καλαμι που εχει καβαλησει.....δεν πιανει την Αρμενια που να πεσει κατω να χτυπιεται.....

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
:haha:Ρεθυμνο πως τα πετάς έτσι,φλούφλης πάντως ναι,οσο για τον Dima Bilan υφος ύφος αλλά τάλεγε καλά αχχχχχ,
α και της Αγγλίας με τον νεαρό καλό σχετικά το βρήκα..

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Εμ τι βλέπουμε που βλέπουμε να κάνουμε και το σχετικό κους κους,μπα ούτε Πορτογαλία μου λέει κάτι....
μέχρι στιγμής η Μολδαβία για μένα πάνω απ όλα

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Φωναρα το Ισραηλ τελεια ερμηνια, και η Δανια αρκετα υπολογισημη.......δυσκολα τα πραγματα φετο....κατα Αρμενια βλεπω τη πρωτεια....καλα δεν παιζεται η γυναικα...

Ερμιναααααααα.........φιλακια
:kiss:​

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
εδω ειμαι κεγω κοριτσια!εφαγα ωραιοτατο κινεζικο (το πα και το κανα, απεφυγα την πιτσα)!!!

λοιπον, αζερμπαιζαν, γαλλια, αρμενια μου αρεσαν πολυ..

οσο για τον αλκαιο, δεν λεω εκανε ο,τι μπορουσε, αλλα οκ, το τραγουδι απο μονο του εξακολουθω να πιστευω πως δεν ειναι ωραιο..

ευη, μην προκαλεις τον taver..το τραγουδι ειμαι σιγουρη οτι εξακολουθει να το μισει!!:bleh:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εγώ λέω Βέλγιο.... (πίτσα εμένα το μενού μου) :bleh:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
erminathess είχα ξεχάσει την Κύπρο μου τη θύμισες,ναί ωραίο,ο Ουαλλός πολύ καλός!
Η Τουρκία μπα δε μου άρεσε..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα