varioAthens
Member
Tόσο αργή εισαγωγή ούτε ταινία του Αγγελόπουλου... το μετέωρο βήμα του Αλκαίου ένα πράγμα... παρεπιπτόντως αυτά τα μαύρα ρούχα θα τα φορέσουνε και 3η φορά? :roll:
Στην αρχη φορεσαν ολοι μαυρα ελεω Αλκαιου που ειχε..... τα κυβικα του, τωρα που και εγινε τζιτζικοφτερο απο τη διαιτα.......ντυθηκαν στα λευκα.....τη τελικη επιλογη δεν τη ξερει κανενας....Tόσο αργή εισαγωγή ούτε ταινία του Αγγελόπουλου... το μετέωρο βήμα του Αλκαίου ένα πράγμα... παρεπιπτόντως αυτά τα μαύρα ρούχα θα τα φορέσουνε και 3η φορά? :roll:
εεεε..πρεπει να τα βγαλουν τα λεφτα τους...παρεπιπτόντως αυτά τα μαύρα ρούχα θα τα φορέσουνε και 3η φορά? :roll:
Νομίζω αναφέρεσαι στο 2005...
Όσο για τα στοιχήματα... πιστεύεις ότι θα τερματίσει τόσο ψηλά η Γερμανία; Εγώ δεν το πιστεύω...και μην δίνετε σημασία στα στοιχήματα, είναι πάάάάρα πολύ νωρίς ακόμη! Αν δεν δούμε πρόβες και παρουσίαση στην σκηνή, ότι και να λέμε θα είναι μόνο λόγια του αέρα!
Εκτός από σαχλοτραγουδάκια, μάθετε και λίγο γεωγραφία. Ας πούμε, ποιά είναι τα προϊόντα που παράγει εν αφθονία η χώρα (απ: πετρέλαιο και φυσικό αέριο).Ελπίζω το Αζερμπαιτζάν να μην πάει καλά :roll: Λένε ότι έκλεισαν τον χορογράφο της Beyonce..μα καλά που τα βρήκαν τα λεφτά?
Δεν το καταλαβαινω αυτο ειλικρινά ..... αφου το τραγουδι ειναι μπαλάντα... τι το ιδιαιτερο θελει….:roll::roll:Ελπίζω το Αζερμπαιτζάν να μην πάει καλά :roll: Λένε ότι έκλεισαν τον χορογράφο της Beyonce..μα καλά που τα βρήκαν τα λεφτά?
Υποψιάζομαι ότι είσαι μέλος του OGAEΕίχα να μπω αρκετές μέρες και παρατήρησα ότι το θέμα μας θάφτηκε αρκετά πιο κάτω.
Τρεχάματα...πολλά τρεχάματα...και δεν προλαβαίνω...μου λείπετε πολύ!
Αύριο έχουμε το αποχαιρετιστήριο πάρτι στον Αλκαίο...αν πάνε όλα καλά και τελειώσω, λέω να πάω κι εγώ μια βόλτα από εκεί! Θα σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου!
Όχι...είμαι μέλος του Eurovision Fan Club.Υποψιάζομαι ότι είσαι μέλος του OGAE
Nα περάσετε καλά. Τι ωραία που θα ήταν να πεταγόμασταν Νορβηγία εν όψει διαγωνισμού