• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
ειναι μεγαλη η απογοητευση...γιαυτο δεν σχολιαζουμε..:(:(
Δεν φταει το κοριτσι....καποιος εβαλε στο ιντερνετ το τραγουδι που θα διαγωνιζοταν ....και βεβαια απαγορευεται δια ροπαλου να ακουστει υποψήφιο τραγουδι πριν τον τελικο στην Αθηνα.....
Μπορει να ηταν και στημενο για να αποκλειστει...τιποτα δεν αποκλειεται....

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Δεν φταει το κοριτσι....καποιος εβαλε στο ιντερνετ το τραγουδι που θα διαγωνιζοταν ....και βεβαια απαγορευεται δια ροπαλου να ακουστει υποψήφιο τραγουδι πριν τον τελικο στην Αθηνα.....
Μπορει να ηταν και στημενο για να αποκλειστει...τιποτα δεν αποκλειεται....
δεν ειπα οτι φταει..ειπα οτι απογοητευτηκα..με ποιον θα παμε τωρα???ηταν η τελευταια μου ελπιδα..:roll:

varioAthens

Member
Πάντως την περσινή πώρωση δε νομίζω να την έχουμε.... ένας είναι ο Sakis!!! Sakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!:lol:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Πάντως την περσινή πώρωση δε νομίζω να την έχουμε.... ένας είναι ο Sakis!!! Sakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!:lol:
ακριβως..φετος τρεις κι ο κουκος θα την δουμε την γιουροβιζιον..

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Όλα ξεκινούν κυρίως από την αδιαφορία της ΕΡΤ. Αλλά από εκεί και πέρα...τι πώρωση να έχουμε; Ακόμη δεν ακούσαμε τα τραγουδάκια μας, άρα όποιος πωρώνεται στην παρούσα φάση, αναλώνει απλά την ενέργειά του! :clap:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
...ναι, εσύ, εγώ, η Ρέθυμνο και ο Cake!!! :haha:
Eλα τωρα υπερβολες.....λιγοι ειμαστε περισυ ???? Απο erminathes....μεχρι αχινος.....κατσε να ακουστουνε τα τραγουδια του τελικου.....και θα πεσουνε στο φορουμ ακριδες.....στο γραψιμο εννοω....
Ακουσα το τραγουδι της Αυγουστακη αυτο που αποκλειστηκε....δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα....εκτος και αν η σκηνικη της παρουσια ηταν πολλα υποσχομενη......για να δουμε και τα υπολοιπα....αυτος ο τελικος στην Ελλαδα πιστευω οτι θα ειναι απροβλετος.....καποιο φαβορι δεν βλεπω να υπαρχει....

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-

Ακούστε εδώ το τραγούδι της Αυγουστάκη.

Ούτε εγώ ενθουσιάστηκα.

Last edited by a moderator:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου

Ακούστε εδώ το τραγούδι της Αυγουστάκη.

Ούτε εγώ ενθουσιάστηκα.
Εχω μια περιεργεια να ακουσω τα υπολοιπα τραγουδια......θα αξιζει κανενα ή θα κλαιμε τη μοιρα μας......θα εχουμε καμμια εκπληξη ????? αναμονη σε 16 μερες και θα εχουμε να γραφουμε......

varioAthens

Member
'Νταξει βρε παιδιά! Δεν ήταν κακό το τραγούδι της...έχουμε ακούσει και χειρότερα... με μια δυνατή χορογραφία και την ίδια που είναι κουκλάρα, θα ήταν αξιοπρεπής παρουσία.... όχι για διάκριση βέβαια.... αλλά σάμπως με τα υπόλοιπα θα μας δούμε να διακρινόμαστε? :roll:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom