rethimno
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λεσβος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κοσμου
Ψηφιζω Ισλανδια, Μαλτα, Βοζνια-Ερζεγοβίνη, Ελλαδα, αντε και Σλοβακια χωρις το κουστουμι - γρασιδι
Πλακα μου κανεις με το τελευταιο εεεεε???-Ελλάδα
-Μάλτα
-Σερβία
-Ισλανδία
-Βέλγιο
-Βοσνία και
-λίιιιιιιιγο Φινλανδία....
Εσυ Ρεθυμνο ειπαμε εισαι ρομαντικη ψυχη!!Ψηφιζω Ισλανδια, Μαλτα, Βοζνια-Ερζεγοβίνη, Ελλαδα, αντε και Σλοβακια χωρις το κουστουμι - γρασιδι
Σου αρεσε ο Σερβος σε εκδοση Κωστετσου.....να χορεύει σαν κατσικι......με το τζιν φρακο ???? Η μουσικη ναι μου αρεσε....αλλα δεν νομιζω να εσωσε τη κατασταση....-Ελλάδα
-Μάλτα
-Σερβία
-Ισλανδία
-Βέλγιο
-Βοσνία και
-λίιιιιιιιγο Φινλανδία....
Το Βελγιο ηταν ενα γλυκουλι αγορακι,με συμπαθητικη φωνη αλλα τιποτα παραπανω....μακαρι να ειναι στη δεκαδα...Εσυ Ρεθυμνο ειπαμε εισαι ρομαντικη ψυχη!!
Εγω και ο Βασκος (σωστα getxo?) ψηφιζουμε Βελγιο !!
Καλα η Μαριτζια ηταν απο τις καλλιτερες εθνικ μπαλαντες που περασαν ποτε...καταπληκτικη φωνη, σκηνικη παρουσια, και μια φατσα που σου θυμιζε κατι μεταξυ Χαρυ Ποτερ και Πασχαλη ΤερζηΌσον αφορά τη Σερβία ,είπα και παραπάνω προτιμώ να τον ακούω παρά να τον βλέπω...Η μουσική είναι πολύ καλή αλλά από φάτσα...Πρέπει να το έχουν οι Σέρβοι....Μια η Marija και μια αυτός.....
Σωστοτατα! Και γω εκει δινω το 12αρι!!!Εσυ Ρεθυμνο ειπαμε εισαι ρομαντικη ψυχη!!
Εγω και ο Βασκος (σωστα getxo?) ψηφιζουμε Βελγιο !!