Εχασε την μοιραία πτήση αλλά πέθανε σε τροχαίο

shadow88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στη Τοσκάνη..
Τελικά αυτή η γυναίκα ήταν γραφτό της να φύγει. Ειχε καθυστερήσει πριν μέρες και έχασε την πτήση 447 της Air France. Η τύχη τότε της είχε παίξει ένα περίεργο παιχνίδι και γλύτωσε τη μοιραία πτώση. Η γυναίκα αυτή...

πέθανε χθες από τροχαίο . Ηταν συνταξιούχος και είχε πάει με τον άντρα της διακοπές. Σκοτώθηκε στην Αυστρία

troktiko.blogspot.com

Τελικά αν το χει η μοίρα σου.....:(

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Μπρρρρ....ανατριχιαστικό........Μου θύμισε εκείνο το θρίλερ, το Final Destination...κι αυτό με αεροπλάνο....

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
φτου φτου φτου μακρια απο μας!!!! :roll::roll:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Το περιστατικο αυτο μου θυμιζει μια ιστορια απο τις Χιλιες και Μια Nυχτες:
Ενας πλουσιος εμπορος ειχε εναν πολυ πιστο υπηρετη τον οποιο εστειλε στην αγορα για ψωνια. Ο υπηρετης γυρισε περιτρομος απο την αγορα και πεφτει στα ποδια του αφεντη του: "Ω αφεντη μου: Σε ικετευω δωσε μου το αλογο σου που ειναι γρηγορο σαν τον ανεμο. Πρεπει να φυγω αμεσως". "Γιατι;" ρωτα ο αφεντης. "Στην αγορα συναντησα τον Χαρο ο οποιος με κοιταξε αγριεμενα. Ασε με να φυγω σε παρακαλω, να παω στη Σαμαρα και να σωθω." Ο αφεντης που ηταν πονετικος του εδωσε το σπανιο αλογο του και τον εστειλε στη Σαμαρα. Κατοπιν κατεβηκε στην αγορα οπου συναντησε τον Χαροντα. "Γιατι τρομοκρατεις τον υπηρετη μου με μορφασμους;" του χωθηκε. "Τον τρομαξα;" ρωτησε ο Χαροντας " μα δεν ηταν μες τις προθεσεις μου. Ξαφνιαστηκα ομως που τον ειδα σημερα το πρωι εδω στη Βασορα, αφου σημερα το βραδι θα του παρω τη ψυχη στη Σαμαρα".

ANEL

Member
ωραία και διδακτική ιστορία για μικρούς και μεγάλους που μάλλον επιβεβαιώνει το γνωστό 'το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον' ή λαικιστί 'όποιου του μέλλει να πνιγεί ποτέ του δεν πεθαίνει'(λέτε γι΄αυτό να μη πολυσυμπαθώ τα καράβια?)

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
οτι σου γραφει δεν ξεγραφει οτι και να κανουμε.

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Μου θυμίσατε ένα περιστατικό πριν κανένα μήνα. Ένας οδηγός μάλλον κοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι και προσέκρουσε στο στηθαίο μιας γέφυρας. Επειδή δε φορούσε ζώνη, εκτινάχθηκε μέσα από το παρμπρίζ και έπεσε κάτω από τη γέφυρα. Δεν ξέρω αν επέζησε της σύγκρουσης και της πτώσης αλλά ο Χάρος για να είναι σίγουρος του έστειλε και ένα φορτηγό να τον αποτελειώσει πατώντας τον.
Δεν πιστεύω στη μοίρα αλλά αυτουνού σίγουρα δεν ήταν η μέρα του.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.741
Μέλη
39.477
Νεότερο μέλος
Ann-Mar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom