athens8
Member
Το swarm είναι αυτο που χρησιμοποιώ και εγώ! Μπορείς να κάνεις άπειρες λίστες για μέρη που θέλεις να επισκεφθείς αλλά και check in στα μέρη που ήδη έχεις πάει
Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω
Το swarm είναι αυτο που χρησιμοποιώ και εγώ! Μπορείς να κάνεις άπειρες λίστες για μέρη που θέλεις να επισκεφθείς αλλά και check in στα μέρη που ήδη έχεις πάει
Εγώ έπαιζα και με το my maps της google. Μπορείς να κατηγοριοποιείς τα μέρη (φαγητό, ποτό, μουσεία κτλ) σε επίπεδα και να τα επισημαίνεις με διαφορετικά εικονίδια που διαλέγεις μέσα από μεγάλη γκάμα με διάφορα χρώματα. Οι χάρτες που φτιάχνεις είναι διαθέσιμοι από τους χάρτες της google. Δες εδώ περισσότερα About - Google Maps
Ανυπομονώ να βγουν γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας για να βλεπω τη διαδρομή μπροστά μου. Όσες φορές πήγα να ακολουθήσω τα walking routes (ειδικα σε πόλεις με στενά) καταλήγω να κοιταω περισσότερη ώρα το κινητό παρα το δρομο γύρω μου.Βρίσκεις και ακολουθείς το προτεινόμενο για τη συγκεκριμένη πόλη walking route του Lonely Planet ώστε να μη χαθείς στα πολλά ψαξίματα και προγράμματα. Πολλές φορές υπάρχουν περισσότερα του ενός, θεματικά walking routes για να γεμίσεις περισσότερες μέρες.
Κατεβάζεις offline χάρτες της χώρας στο Here WeGo, περνάς τα 10-15 σημεία ενδιαφέροντος του walking route στην εφαρμογή, φοράς ακουστικά και ενεργοποιείς τη φωνητική καθοδήγηση στα ελληνικά. Ούτε ντόπιος δε θα βρίσκει τόσο γρήγορα τα αξιοθέατα.Ανυπομονώ να βγουν γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας για να βλεπω τη διαδρομή μπροστά μου. Όσες φορές πήγα να ακολουθήσω τα walking routes (ειδικα σε πόλεις με στενά) καταλήγω να κοιταω περισσότερη ώρα το κινητό παρα το δρομο γύρω μου.