• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ευρώπη

Steve Basinos

New Member
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Γιατι το Λονδινο εχει ζωη για ολους και το Παρισι για τους συνταξιουχους.
χαχαχα τρομερός!

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ
Δεν έχω πάει Παρισι. Λονδίνο πήγαμε πέρυσι τον Φλεβάρη! Απλα δεν μπορουμε να το βγάλουμε από το μυαλό μας με ΤΙΠΟΤΑ!

chrisbd

Member
Αν θες πιο πολύ αξιοθέατα, το τοπ Μουσείο του κόσμου πας Παρίσι... (άσε που μπορεί να πέσεις πάνω στον tripakias) ...
Αν θες πιο πολύ νυκτερινή ζωή, θέατρα πας Λονδίνο (άσε που μπορεί να πέσεις και πάλι πάνω στον tripakias)...

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Παρακαλώ μην γράφεις ΚΕΦΑΛΑΙΑ και διόρθωσε το μήνυμά σου.

Σύμφωνα με τους όρους του φόρουμ που αποδέχθηκες κατά την εγγραφή σου:
Απαγορεύονται τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ και τα greeklish, στον τίτλο του μηνύματος αλλά και στο περιεχόμενό του.

dimaq

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΔΡΙΤΗ
Δεν θεωρω οτι υπαρχει πολη αναμεσα στις δυο που ειναι για συνταξιουχους περισσοτερο.Απο την αλλη ομως το Λονδινο εχει πιο πολλα κλαμπ και ειναι πιο γνωστο για τη βραδινη του διασκεδαση. Τωρα τον Αυγουστο δεν με πειραζε καθολου να παω σε ενα απο τα δυο μερη, απο το να ημουν καπου εδω,θα το συνδυαζα ομως και με εξορμησεις στη φυση.Αν με ρωτας ποια απο τις δυο πολεις με εμπνεει περισσοτερο θα λεγα μαλλον Παρισι.
Προσωπικα ομως θα επελεγα καποια μικροτερη πολη με βαση παντα αυτο το σκεπτικο.ομως αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom