karfitsa
Member
Και στον ΟΑΕΕ το ίδιο ισχύει....Ισχύει για τον χρόνο που κάνεις την αίτηση + 2 μήνες από τον επόμενο.Αν κάνεις τώρα την αίτηση ισχύει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου του 2021.
Και στον ΟΑΕΕ το ίδιο ισχύει....Ισχύει για τον χρόνο που κάνεις την αίτηση + 2 μήνες από τον επόμενο.Αν κάνεις τώρα την αίτηση ισχύει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου του 2021.
Ωραίος, μου έλυσες την απορία.Ισχύει για τον χρόνο που κάνεις την αίτηση + 2 μήνες από τον επόμενο.Αν κάνεις τώρα την αίτηση ισχύει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου του 2021.
Και εγώ από τον Ιούλιο περιμένω την ευρωπαϊκή κάρτα αασφάλισης... Δεν ήρθε ποτέ στο σπίτι...Εμένα πάντως τίποτα... Από Ιούλιο που πήραμε το χαρτί.
Από τον Ιούλιο την περιμένω μια από τα ίδια.... σκέφτομαι να κάνω καταγγελία στον συνήγορο του πολίτη αλλά δεν ξέρω αν έχει αρμοδιότητα...Και εγώ από τον Ιούλιο περιμένω την ευρωπαϊκή κάρτα αασφάλισης... Δεν ήρθε ποτέ στο σπίτι...
Θα πάω αυτόν τον μήνα να ξανακάνω νέα αίτηση μήπως και φέτος έχουν λεφτά για την έκδοση καρτών.
Πάντως, στο ΤΣΑΥ συνεχίζουν και την εκδίδουν επιτόπου.
Εγώ σκέφτομαι πόσο άδικη μεταχείριση έχουν οι ασφαλισμένοι του πρώην ΙΚΑ σε σχέση με τα άλλα ευγενή ταμεία!!Από τον Ιούλιο την περιμένω μια από τα ίδια.... σκέφτομαι να κάνω καταγγελία στον συνήγορο του πολίτη αλλά δεν ξέρω αν έχει αρμοδιότητα...
Μεγαλεία όντως...Τι είδαν τα ματάκια μου και δεν το πιστεύουν?
Εδώ μπορούμε να κάνουμε ηλεκτρονικά αίτηση για την ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης ασθενείας (ΕΚΑΑ)
https://www.efka.gov.gr/el/asphalismenoi/elektronikes-yperesies-gia-asphalismenoys
Δεν το προχώρησα γιατί έχω ήδη κάρτα σε ισχύ. Όποιος το προσπαθήσει ας ενημερώσει!
Το έκανα κι εγώ, επιβεβαιώνω τα ανωτέρω.Μεγαλεία όντως...
Το προχώρησα γιατί είχε λήξει η δικιά μου.Με έστειλαν με mail πιστοποιητικό προσωρινής αντικατάστασης της κάρτα(pdf με ηλεκτρονικές σφραγίδες και υπογραφές).Φαντάζομαι θα στείλουν ταχυδρομικά και την κάρτα.
Που ζούμε τέλος πάντων
Απο την αλλη, ολα εχουν γινει κομπιουτερζ και χανεται η ανθρωπινη επαφη και τα μπινελικια με τους υπαλληλους.Θλιψις.Πόσο να αντέξεις τέτοια χαρά! 1' για δελτίο ανεργίας και τώρα αυτό