dimosf
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Πάρα πολύ ωραία τα βιντεάκια αλλά γιατί στο γκρουπ των "Καπνιστών-Ταξιδευτών";
Για να μας ζηλεύετε, εμάς τους ευρηματικούς καπνιστές, φίλε μου Δήμο :xmas_wink::xmas_lol:Πάρα πολύ ωραία τα βιντεάκια αλλά γιατί στο γκρουπ των "Καπνιστών-Ταξιδευτών";
Ήμουν σίγουρη για το καλοπροαίρετο της ερώτησής σου και γι αυτό σε πείραξα !:xmas_wink:Το ερώτημά μου δεν ήταν ένσταση για τους καπνιστές (παρόλο που πέρασαν 17 χρόνια που το έκοψα, έχω πάρει τόση νικοτίνη που ακόμα τρέχει από τις φτέρνες μου). Απλά μάλλον θα τα βλέπανε περισσότεροι αν ήταν κάπου εκτός γκρούπ.
Έλα τώρα, γιατί συμπεριφέρεστε έτσι στους μη καπνίζοντες;;; :xmas_mrgreen:Dimosf μα μπορούν να τα βλέπουν όλοι!! είναι δημοσίας χρήσεως:xmas_mrgreen:
απλώς γράφουν τα μέλη,αυτά τα καθάρματα που τολμούν να καπνίζουν και να σαμποτάρουν την υγεία τους:xmas_cheesygrin:
dimosf, κι εγώ το ίδιο έπαθα. Έβλεπα το γκρουπ Καπνιστές-Ταξιδευτές πολύ καιρό, αλλά ποτέ δεν το είχα ακουμπήσει. Πίστευα ότι τα βιντεάκια είχαν σχέση μόνο με το κάπνισμα και τους καπνιστές, αλλά χθες είπα να ρίξω μια ματιά... Αν δεν ήταν στο συγκεκριμένο γκρουπ θα τα είχα δει κι εγώ νωρίτερα :xmas_lol:Για να το σοβαρέψουμε. Όταν ανοίγεις και βλέπεις οτι έχεις 200-300 αδιάβαστα μηνύματα επιλέγεις (τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ). Υπάρχουν γκρουπ που δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Τα προσπερνώ λοιπόν, ας είναι δημόσια. Έτσι πήρα χαμπάρι τα βίντεο μόλις χθες. Αν ήταν όμως σε ένα πιο γενικό θέμα τότε ίσως είχαν τραβήξει την προσοχή μου νωρίτερα. Αυτός είναι και ο λόγος που έγραψα την παρατήρησή μου.
Eλα σε ρήξη με τον εαυτό σου και ψάχνε βαθύτερα!!:xmas_eek:dimosf,