Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
1. Νέα Υόρκη- Μπαχάμες
Δεν έχω πάει Μπαχα΄μες αλλά ξέρω ότι από τοπικό χρώμα, μεδέν εις το πηλίκον.
2.Νέα Υόρκη- Αγ. Δομίνικος
Τη γνώμη μου για τον Αγ. Δομήνικο την έχω πει. Καλοί είναι, αλλά μέτριοι.
3.Νέα Υόρκη- Κανκούν
Αν έχουν μια εβδομάδα Κανκούν προλαβαίνουν να δουν πολλά, έχει φοβερό ενδιαφέρον η όλη περιοχή και ταυτόχρονα πολύ καλές παραλίες.
4.Λος Άντζελες- Λας Βέγκας-Χαβάη
Α παπα. Πολύ μακριά. Και Χαβάη δε θα προλάβουν να δουν παρά μόνο ένα νησί, μάλλον το Οάχου και δεν έχει νόημα έτσι.
Εγώ θα πρότεινα ΝΥ-Τζαμάικα. Αν πάνε στα σωστά μέρη στην αγαπημένη μου "μάικα" μιλάμε για παραλιάρες, χωρίς τουρισμό, φανταστικούς ντόπιους και απευθείας πτήσεις για να μη χάνουν χρόνο, χώρια που το ενδιαφέρον κομμάτι είναι τόσο μικρό που το γυρίζουν πανεύκολα. Α, και θα συνεννοηθούν στα Αγγλικά...περίπου.
Δεν έχω πάει Μπαχα΄μες αλλά ξέρω ότι από τοπικό χρώμα, μεδέν εις το πηλίκον.
2.Νέα Υόρκη- Αγ. Δομίνικος
Τη γνώμη μου για τον Αγ. Δομήνικο την έχω πει. Καλοί είναι, αλλά μέτριοι.
3.Νέα Υόρκη- Κανκούν
Αν έχουν μια εβδομάδα Κανκούν προλαβαίνουν να δουν πολλά, έχει φοβερό ενδιαφέρον η όλη περιοχή και ταυτόχρονα πολύ καλές παραλίες.
4.Λος Άντζελες- Λας Βέγκας-Χαβάη
Α παπα. Πολύ μακριά. Και Χαβάη δε θα προλάβουν να δουν παρά μόνο ένα νησί, μάλλον το Οάχου και δεν έχει νόημα έτσι.
Εγώ θα πρότεινα ΝΥ-Τζαμάικα. Αν πάνε στα σωστά μέρη στην αγαπημένη μου "μάικα" μιλάμε για παραλιάρες, χωρίς τουρισμό, φανταστικούς ντόπιους και απευθείας πτήσεις για να μη χάνουν χρόνο, χώρια που το ενδιαφέρον κομμάτι είναι τόσο μικρό που το γυρίζουν πανεύκολα. Α, και θα συνεννοηθούν στα Αγγλικά...περίπου.